Ποιο θα ήταν το κατάλληλο φινάλε για το ιστορικό title reign του Roman Reigns;

Καθώς η ομάδα μας έκανε ξανά μια επιστροφή και προσπαθούμε όλοι μας με όρεξη και μεράκι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ας συζητήσουμε επίσης σε αυτό το άρθρο μια διαφορετική επιστροφή! Εδώ θα σχολιάσω και θα αναφέρω μερικές απόψεις για ένα dream match που όλοι μας αναμένουμε εδώ και χρόνια. Ένα match που θα αποτυπώσει όλη την επιτυχία και τo μεγαλείο του τωρινού Undisputed WWE Universal Champion! Φυσικά και αναφέρομαι στον αγώνα μεταξύ του Tribal Chief μας με τον ίδιο τον τρανό του ξάδερφο και γίγαντα του Hollywood, The Rock. Φύγαμε λοιπόν αμέσως στο θέμα μας!

Το ορισμένο match θεωρώ πως μπορεί να είναι η τελική πινελιά που χρειάζεται στο τεράστιο και ίσως πράγματι και το καλύτερο title reign της σύγχρονης εποχής. Ο Reigns τα έχει κάνει όλα σε αυτό το χρονικό διάστημα ως πρωταθλητής. Από οικογενειακές υποθέσεις με τους Usos, στην κατάκτηση όλου του χρυσού! Από το να διαλύει νεαρά ταλέντα, σε επικές συγκρούσεις με θρύλους! Από squash αποδόσεις, σε καταπληκτικά matches με οποιονδήποτε κι αν αγωνιστεί. Επανειλημμένα main events και ο κόσμος να ενδιαφέρεται για την επόμενη κίνηση του συνεχώς! Από μάχες στα κελιά της κολάσεως, σε τιτανομαχίες στο Survivor Series και σε ημιτελής λογαριασμούς στο Rumble με τον πρώην "αδερφό" του. Και από το να κερδίζει δαίμονες, στο να σφάζει το υπέρτατο θηρίο στο main event της WrestleMania! Πλέον, έχει στην κατοχή του και τις δυο μεγαλύτερες ζώνες της εταιρίας του Κονέκτικατ και συνεχίζει να τις υπερασπίζεται σε part-time πρόγραμμα.



Έχοντας γράψει όλα αυτά στην παραπάνω παράγραφο, βλέπουμε πως ο Roman τα έχει κάνει όλα. Ή μήπως όχι; Λοιπόν, ναι μπορεί να τα έχει κάνει όλα αυτά και να είναι πρωταθλητής για σχεδόν 900 ημέρες. Μπορεί να έχει κερδίσει τους πάντες και να έχει αποδείξει πολλά, μπορεί να κατέχει και τις δυο μεγάλες ζώνες του WWE, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα match που πρέπει να δώσει για να μπορέσει να κλείσει την πορεία του ως πρωταθλητής. Βρίσκεται μονάχα μια νίκη μακριά από την απόλυτη κορύφωση ως πρωταθλητής, αλλά κι ως παλαιστής ξεχωριστά. Υπάρχει ένας mega star που δεν έχει κερδίσει ακόμα ο Reigns. Έχει απομείνει μονάχα ένα επιπλέον όνομα στο hit list. Κι αυτό το όνομα, είναι ο The Rock! 

Το dream match που όλοι μας θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Ένα τεράστιο main event που έχει τον πήχη πολύ υψηλά ανεβασμένο. Ένας αγώνας οικογένειας! Ο ανίκητος πρωταθλητής ενάντια τον The Great One. Reigns vs. Rock! Αυτό λοιπόν, είναι το final chapter του reigns για εμένα προσωπικά. Έχει κερδίσει όλα τα στάδια και τούτο είναι το τελικό στάδιο. Με αυτή την νίκη απλά τερματίζει εντελώς το game. Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Τους κέρδισε όλους και είναι στην κορυφή. Απομένει μονάχα να αντιμετωπίσει τον γίγαντα του Χόλιγουντ, τον θρυλικό ξάδερφο του, το ίδιο του το αίμα. Χρειάζεται αυτή τη νίκη για να αποδείξει πως ούτε ο τρανός ξάδερφος του, ούτε η ίδια η οικογένεια του δεν μπορεί να βάλει τέλος στο "έργο" του. 



Είναι ένα πολύ μεγάλο matchup και πιστεύω πολύ έντονα πως μπορούν να αξιοποιήσουν όμορφα και έξυπνα το storyline. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γεγονός πως ο The Rock απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο Reigns ήταν εκεί και έκανε την οικογένεια του υπερήφανη. Ο πρωταθλητής μπορεί να αναφέρει πως έγινε καλύτερος από τον The Great One και σιγά σιγά να μπουν σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Μπορούν να διχάσουν την οικογένεια (σεναριακά εννοείται) και να δούμε τις δυο πλευρές να συγκρούονται. Για τελική πινελιά θα έβαζα τους τίτλους στη μέση. Φυσικά πως από την αρχή θα γνωρίζουμε πως ο αγώνας τους θα είναι για τις ζώνες, αλλά δεν θα δίνουν και πολλή βάση σε αυτό το γεγονός. Ωστόσο αργότερα στο feud, θα βλέπουμε και τις αλαζονικές πλευρές των δυο γιγάντων του wrestling. Η γλύκα των τίτλων θα τους έχει πάρει τα μυαλά. Θα είναι μια μάχη για την οικογένεια, για την υπερηφάνεια, για το ποιος είναι καλύτερος και για το ποιος θα αποχωρήσει ως πρωταθλητής από το μεγαλύτερο wrestling event του πλανήτη! 


Ο έντονος πόθος του Roman στο γεγονός πως θέλει να διατηρήσει τον τίτλο και η μοχθηρία του, θα του έχουν προκαλέσει μια διεστραμμένη εμμονή. Πλέον θα πιστεύει πως ΠΡΕΠΕΙ να είναι πρωταθλητής, για να κυλούν όλα όπως πρέπει στο WWE, αλλά και στην οικογένεια του. Ενώ ο The Rock, θα είναι ο τεράστιος star που γύρισε επιτέλους στο μέρος όπου όλα ξεκίνησαν. Θα πιστεύει πως ο τωρινός Roman δεν είναι αυτό που χρειάζεται η φαμίλια τους. Θα πιστεύει πως ο Roman, έχει κάνει μια λάθος αλλαγή στον χαρακτήρα του και είναι διεστραμμένος. Η οικογένεια τους αγωνίζεται με τιμή και ο The Rock θα μας τονίζει πως ο ξάδερφος του την έχει χάσει αυτή την τιμή. 



Πολλές εβδομάδες χτισίματος, πολλά καθηλωτικά promos, ένα μεγάλο brawl λίγες ημέρες πριν τη μάχη τους στην WrestleMania, ώστε να αυξηθεί η ένταση και να κλιμακωθεί (μου αρέσουν τα έντονα brawls βρε παιδιά τι να κάνουμε τώρα). Παρεμβάσεις από μέλη της οικογένειας και διχασμός. Αλαζονικές πλευρές και πόθος για τους τίτλους. Όλα αυτά θα μας ετοιμάσουν για ένα φοβερό match στο main event της WrestleMania! Και εκεί λοιπόν, ο Reigns θα πρέπει να πάρει την νίκη. Μια νίκη τόσο μεγάλη για αυτόν που μηδενίζει όλες τις προηγούμενες. Σαφώς και έχει πάρει τεράστιες νίκες στην καριέρα του ενάντια σε Superstars όπως, Triple H, Undertaker, John Cena και Brock Lesnar.

 Μα εγώ προσωπικά θεωρώ πως η μεγαλύτερη νίκη του δεν έχει έρθει ακόμα. Στον αγώνα με τον The Rock βρίσκεται αυτή η μια μεγάλη νίκη που θέλει. Ο The Rock είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει την απόλυτη κορύφωση σε αυτό το title reign. Είναι ο άνθρωπος που έχει το ίδιο αίμα, έχει παραπάνω από απλές προσδοκίες για κάτι αξέχαστο και σίγουρα θα έχει καταπληκτική χημεία στα promos, στο storyline και στην ερμηνεία και εκτέλεση όλης της ιστορίας και του αγώνα. Όσον αφορά το in-ring κομμάτι δεν είμαι και σίγουρος πως θα δώσουν ένα εξαιρετικό αγώνα στα προσχέδια του wrestling match. Αγωνιστικά δεν περιμένω να αντικρίσω πάρα πολλά πράγματα εάν δούμε πράγματι αυτό το match κάποια στιγμή. Αλλά, αναμένω να δω storytelling στα καλύτερα του για άλλη μια φορά! 



Το WWE μπορεί να είναι μια sports entertaining εταιρία που όλοι μας μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε με πολλούς τρόπους. Άλλοι με θετικούς, άλλοι με αρνητικούς. Για εμένα όμως είναι μια εταιρία που όταν θέλει μπορεί να προσφέρει στους οπαδούς της, το καλύτερο storytelling υλικό. Και boys, το έχουμε δει πολλές φορές αυτό από τις εποχές της Golden Era μάλιστα, από τόσο παλιά! Αυτό είναι WWE για εμένα. Ένα promotion που ξέρω πως παρά τα λάθη, τις παράτολμες αποφάσεις κι άλλα πολλά, μπορεί να με καθηλώσει και να μου σερβίρει ένα καταπληκτικό προϊόν με βάση το storytelling, όταν θέλει. Σαφώς και τα υπόλοιπα promotions μπορούν να το κάνουν, μα τώρα μιλάμε για το WWE συγκεκριμένα και εγώ το έχω πρώτο σε τούτο το κομμάτι.


Και πίσω στο αρχικό μας θέμα λοιπόν. Στο match των τιτάνων, θεωρώ πως το storytelling μπορεί εύκολα να απογειωθεί. Έχουμε μεγάλη και σημαντική ιστορία ανάμεσα τους. Αυτός ο αγώνας ΠΡΕΠΕΙ να περιέχει συναισθήματα και την παρουσίαση εξαιρετικών ερμηνειών. Και το λέω με κεφαλαία το πρέπει, διότι με αυτό τον τρόπο θα είναι κάτι που πράγματι θα θυμόμαστε ως άψογο match και feud. Πρέπει να δούμε την οργή που θα κουβαλούν μέσα τους. Την ανωτερότητα που θέλει να δείξει ο ένας στον άλλον. Επιβλητικότητα και αλαζονεία! Μα παράλληλα και μια αγάπη βαθιά μέσα τους διότι μην ξεχνάμε πως μιλάμε για οικογενειακή υπόθεση. Και φυσικά πως θα πρέπει να δούμε και μικρούς δισταγμούς και συγκινήσεις. Στιγμές αγωνίας για το ποιος θα πέσει πρώτος. Συγκίνηση στους ίδιους τους αγωνιζόμενους και δάκρυα στα βλέμματα τους για το γεγονός πως κατέληξαν από φαμίλια να είναι αντίπαλοι! Αυτό λοιπόν boys, είναι storytelling για εμένα.

Ένα τέτοιο δυνατό match λοιπόν, είναι αυτό που θεωρώ το τέλειο κλείσιμο του Reigns και η στιγμή που όλοι οι οπαδοί πρέπει να τον αναγνωρίσουν ως τον ηγέτη, ως τον Head of the Table! Εννοείται πως την νίκη θα πρέπει να πάρει ο Roman, διότι υπάρχουν τρία πράγματα που μας λένε πως αυτός την χρειάζεται. Πρώτον, το να δούμε τον The Rock ως πρωταθλητή, πέρα από το γεγονός πως δεν είναι εφικτό επειδή έχει πολυάσχολο πρόγραμμα στο Hollywood, είναι ίσως και κακό. Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να κερδίσει τον τίτλο ο The Rock. Δεύτερον, ο Rocky δεν χάνει τίποτα. Δεν χρειάζεται τέτοια νίκη και αντιθέτως με την ήττα του ενισχύει τον ξάδερφο του κατά πολύ. Τρίτον και τελευταίο, λέμε τόση ώρα πως αυτή είναι η νίκη που θα στείλει τον τωρινό μας πρωταθλητή στο πάνθεον των πρωταθλητών. O Reigns έχει κάθε λόγο να αποχωρήσει νικηφόρος!



Αυτό θα είναι ένα ιστορικό main event της WrestleMania και σίγουρα θα χαραχτεί στη μνήμη μας. Γιατί όλα αυτά; Γιατί boys, είτε μας αρέσει είτε όχι, κυριολεκτικά όλοι μας θα καθίσουμε και θα το παρακολουθήσουμε και σε μια άκρη του εγκεφάλου μας θα υπάρχει το ενδιαφέρον για το τι θα συμβεί και ποιος θα νικήσει. Για να μην πω, πως θα το παρακολουθήσουν και άτομα που δεν είναι καν φανατικοί, μόνο και μόνο για τον The Rock! Θα είναι τρίτο σερί main event του Tribal Chief στην Grandest Stage Of Them All! Κι αυτό επίσης θα είναι το σημαντικότερο match της καριέρας του, το οποίο θα αποτυπώσει όλο το μεγαλείο και την επιβλητικότητα του. Τότε θα βρεθεί πράγματι σε GOD MODE! Αυτό θα είναι για εμένα το τελικό του chapter. Εκεί τερματίζεις τo game! 

Ύστερα από όλα αυτά, το title reign του είναι ολοκληρωμένο και μπορεί να μπει μια τελεία. Τώρα βέβαια, πολλοί μπορούν να πουν πως εφόσον τα έκανε όλα αυτά στο title reign του, ποιος μπορεί να τον σταματήσει; Αντικρίζεις έναν τέτοιο Reigns μετά από την νίκη του ενάντια του The Great One και λες πως αυτή είναι όψη ενός Θεού! Είναι ασταμάτητος. Πως θα τελειώσει το title reign; Υπάρχει κάποιος που πείθει ότι μπορεί να τον νικήσει; Boys, παλαιστές που έχουν τις προσδοκίες και τις ικανότητες υπάρχουν ή μπορούν να υπάρξουν. Αρκεί μόνο ένα καλό και σωστό booking. Μια ουσιώδης διαχείριση. Ειδικά τώρα που άλλαξαν τόσα στην εταιρία του Κονέκτικατ όπως γνωρίζουμε, ένας άρτιος superstar μπορεί να βρεθεί. Και για την ακρίβεια, διάφορα ονόματα ήδη υπάρχουν. Χρειάζονται απλά χρόνο και χτίσιμο. Ονόματα όπως Drew McIntyre και κυρίως ο Cody Rhodes!



Αφού ολοκλήρωσε το έργο του και όλοι μπορούν να τον αναγνωρίσουν ως Tribal Chief κι όλα τα σχετικά, μπορεί τώρα να ηττηθεί καθαρά και να χάσει τα ζωνάρια. Ένας που πείθει, θα βρεθεί, θα πάρει το push του κι αυτός, θα εκθρονίσει τον Reigns και ξεκινάμε το δρόμο μας για ένα νέο και φρέσκο title reign. Ανοίγουν νέα μονοπάτια για τους εμβληματικους τίτλους. Βασικά... λάθος μου, ο ένας από τους δύο τίτλους είναι εμβληματικός. Ο άλλος είναι αντιγραφή και απογοήτευση σε άλλο χρώμα. Αλλά τέλος πάντων, είναι και οι δύο οι μεγαλύτεροι τίτλοι της εταιρίας, αυτό μας νοιάζει. 


Αυτά ήθελα να αναφέρω σχετικά με το θέμα του τεράστιου αυτού dream match. Νομίζω πως κάλυψα αρκετά θέματα και έγραψα όλα όσα ήθελα να γράψω. Τα ξανά λέμε στο επόμενο άρθρο! Εσείς πως θα θέλατε να ολοκληρωθεί το title reign του Roman; 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη