AEW Rampage 13/1/23: Πινέζες, τραπέζια και αίμα


Ένα ωραίο επεισόδιο είδαμε αυτή την εβδομάδα στο AEW Rampage με το main event να είναι αυτό που να κλέβει την παράσταση, μια extreme street fight αναμέτρηση με αίμα και ακραία spots.

TNT Championship Match
Darby Allin (c) vs. Juice Robinson

Το Rampage ξεκίνησε με τον Darby Allin να αντιμετωπίζει τον Juice Robinson για το TNT Championship. Και οι δύο παλαιστές μπήκαν δυναμικά στον αγώνα με τον Chris Jericho μάλιστα να βρίσκεται στην περιγραφή. Ο Robinson ανέβηκε στο τρίτο σχοινί για να περάσει από Superplex τον πρωταθλητή, αλλά ο Allin έκανε ένα υπέροχο counter και τον πέρασε από Scorpion Death Drop. Το έργο του μετά έγινε εύκολο αφού χρειάστηκε μόλις ένα Coffin Drop για να πάρει την νίκη και να παραμείνει πρωταθλητής.


- Η Renee Paquette ανέβηκε στη σκηνή για ένα χολιγουντιανό Walk of Fame με καλεσμένους τους Acclaimed. Ο Max Caster άρχισε να πετάει ρίμες και σπόντες για τον Joe Biden αναφερόμενος στο ξεπούλημα του WWE για τα χρήματα ξεσηκώνοντας το κοινό. Οι Ass Boys όμως τους διέκοψαν για να μας πουν ότι αν κάποιος αξίζει Walk of Fame τότε είναι αυτοί, διότι οι AEW World Tag Team Champions τους έκλεψαν τον "μπαμπά τους". Μετά από λίγο ο Daddy Ass μαζί με τους Acclaimed τους κατέβασαν τα παντελόνια για να τους κάνουν ρεζίλι μπροστά σε κάμερα και θεατές.
 

Kings of the Black Throne vs. Ortiz & Eddie Kingston

Ακολούθησε tag team action με τον Malakai Black να κουβαλάει τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια κόντρα στους Ortiz και Kingston χωρίς βέβαια να μας δίνουν κάτι το ιδιαίτερο. Ο Buddy Matthews έτρεξε και μπήκε στο ρινγκ με μια καρέκλα, την οποία άρπαξε από τα χέρια του ο Eddie Kingston, έπειτα η Julia Hart προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Eddie ώστε να γίνει μια παρεξήγηση και να προκαλέσει μικρό καυγά μεταξύ Ortiz & Eddie, το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Malakai χτυπώντας με Kick τον Eddie για να πάρει τη νίκη.


- Ο νικητής της Χρυσής Σφαίρας, Paul Walter Hauser εμφανίστηκε στο επεισόδιο μαζί με την Renee Paquette δηλώνοντας την αγάπη του για το Pro Wrestling. Πάντα περνάει από το Κονέκτικατ για να κατευθυνθεί... στο Τζάκσονβιλ όπως δήλωσε. Ο Danhausen τον διέκοψε για να ζητήσει να του δώσει το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας επειδή δεν έχει λάβει κάποιο βραβείο μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι είναι ο κορυφαίος στη merch συλλογή του AEW. Ο Hauser φάνηκε θετικός στην πρόταση να του το δώσει, αλλά τους σταμάτησε ο Jeff Jarrett με την παρέα του για να τους επιτεθούν με τον Jarrett να σπάει την κιθάρα πάνω στο κεφάλι του Paul Walter Hauser, και τον Jay Lethal να κλέβει το βραβείο στην αποχώρηση.


Street Fight Match
Ruby Soho & Willow Nightingale vs. Tay Melo & Anna Jay

Οι Soho & Nightingale επιτέθηκαν στην αντίπαλη ομάδα όταν έκαναν την είσοδο στην αρένα με το ματς να ξεκινάει δυναμικά χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα. Η Ruby μάλιστα μάτωσε στο πρόσωπο της μετά από δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε. Το ματς ήταν αρκετά extreme για την κατηγορία και σίγουρα διασκέδασε το περισσότερο κοινό. Είχε μερικά δυνατά spots όπως το Death Valley Driver της Willow στην Jay πάνω στο apron, είδαμε επίσης ένα ωραίο Powerbomb κοντά στη ράμπα επάνω στο table, αλλά με διαφορά η ομορφότερη στιγμή ήταν το Piledriver της Tay στην Soho πάνω στο table, μας θύμισε εποχές ECW. Η Ruby κατάφερε να κάνει το kickout με την Tay να εκνευρίζεται και να γεμίζει το πάτωμα με πινέζες. Τότε προσπάθησε να την περάσει από ακόμα ένα piledriver, όμως η πρώτη το απέφυγε και έριξε τις πινέζες στο πρόσωπο της Tay, κατευθείαν την πέρασε από finisher για να πάρει την νίκη σε ένα ματς με αίμα και ακραίες στιγμές.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη