Hard to Kill 2023: The Last Rodeo is Over!


ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΑΤΕΣ... Όπως καταλάβατε και διαβάσατε από το editorial WE...ARE...BACK (kind of).. και επειδή ξέρετε ότι έχω μια αδικαιολόγητη αγάπη για Impact! Είμαι ξανά εδώ, ο πιο ενοχλητικός από τους 3 ομιλητές, Θοδωρής Καγιάντας, με τα αποτελέσματα από το τελευταίο.. Pay Per View? Special show? I don't care, ξέρω απλά ότι ήταν ένα πολύ καλό show, γι' αυτό ακριβώς ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Pre-Show

KUSHIDA def. Angels, Delirious, Mike Jackson, Mike Bailey & Yuya Uemura by Submission

Σε ένα γρήγορο πέρασμα στο σημείο του show με λιγότερους θεατές και από τη Wrestlemania 36, έχουμε ένα six-way match με το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι να είναι η επιστροφή του "Time Splitter" και αγαπητού Jr. heavyweight, KUSHIDA, ο οποίος πήρε τη νίκη μετά από ένα flying armbar στον angels.

Trey Miguel def. Black Taurus to retain the X-Division Championship

X-Division και υπέροχο wrestling (το ξέρω, ποιος το περίμενε;). Το συγκεκριμένο ματς θα μπορούσε άνετα να ανοίξει το κανονικό show αλλά δεν μας πειράζει, καθώς δίνει λίγο περισσότερο φως στον χαρακτήρα του πρώην "Rascal" ο οποίος γυρίζει σελίδα ώστε να κρατήσει τον τίτλο με κάθε τρόπο. Μετά από έναν αντιπερισπασμό του διαιτητή ο Miguel χρησιμοποιεί ένα spray can (Retribution flashbacks) και με το Lightning Spiral κρατάει επιτυχώς τον τίτλο του.

Main Show

- Υπήρξε ένα 10-bell salute για τον πρώην σχολιαστή του TNA/Impact, Don West, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα στα 59 του χρόνια. Rest in Peace.

Josh Alexander def. Bully Ray in a Full Metal Mayhem Match to retain the Impact World Championship

Ο πλέον πιο μακροχρόνιος παγκόσμιος πρωταθλητής του Impact περνώντας πρόσφατα το ρεκόρ του Bobby Roode είχε ένα ας πούμε... Ψυχολογικά δύσκολο αγώνα με τον πρώην Bubba, πλέον ξανά Bully Ray ο οποίος στόχευε την οικογένεια του πρωταθλητή με διάφορες... Aces & Eights μεθόδους. 

Το ματς ήταν αρκετά "Smoke & Mirrors" (προφανώς λόγω ηλικίας του Bully Ray) χωρίς βέβαια αυτό να το κάνει κακό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Όντας impact είχαμε πρόσβαση σε ολόκληρο το ECW Premium Package (Καρέκλες, τραπέζια, κάδους, καρφίτσες YOU NAME IT, WE GOT IT!) Και ήταν αρκετά "βίαιο" με αρκετά ωραία spots, ειδικά ένα Ankle Lock από τον Alexander ενώ ταυτόχρονα έπνιγε τον Bully με μια αλυσίδα. Το τέλος ήρθε όταν μετά από μια συνεργασία με την γυναίκα του, ο Alexander πραγματοποίησε ένα frog splash από μια σκάλα μέσα από ένα τραπέζι στον Bully Ray ο οποίος παρότι ξέφυγε, βρέθηκε αμέσως σε ένα ακόμα ankle lock και παραιτήθηκε.

 
Motor City Machine Guns def. The Major Players (Matt Cardona & Brian Myers), The Bullet Club (Ace Austin & Chris Bey) and Heath & Rhino to retain the Impact World Tag Team Championship

Το θεωρώ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ αφύσικο ότι έχουμε 2023 και οι MCMG παλεύουν λες και είμαστε ακόμα 2010. Είναι απίστευτα γρήγοροι ακόμα και σε αυτή τη φάση της καριέρας τους και τα δίνουν όλα κάθε φορά. Παρότι είχαμε 4 ομάδες ο αγώνας ήταν σχετικά σύντομος (περίπου 15 λεπτά) αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχε κενός χρόνος ούτε στο ελάχιστο. O Myers πραγματοποίησε γρήγορα τον πρώτο αποκλεισμό, λίγο μετά το χτύπημα του κουδουνιού μετά από ένα eye rake στον Rhino.

The Major Players eliminate Heath & Rhino

Λίγο μετά το Bullet Club δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε τον επόμενο αποκλεισμό, με τον Ace Austin να πραγματοποιεί το Fold στον Brian Myers.

The Bullet Club eliminate The Major Players

Το τελευταίο σημείο του αγώνα ήταν και το πιο αξιοσημείωτο, με παλιά και νέα φρουρά να δείχνουν ποιος θέλει περισσότερο τις ζώνες. Το Bullet Club ήταν πολύ κοντά στη νίκη, μετά από ένα Art of Finesse από τον Bey στον Sabin αλλά οι Major Players... Ε ας πούμε ότι τα παιδιά δεν δέχονται εύκολα ήττες... Μετά από ένα beatdown οι MCMG εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και με ένα Dirt Bomb κερδίζουν το ματς και κρατάνε τους τίτλους τους.

Motor City Machine Guns eliminate The Bullet Club and win the match to retain the Impact World Tag Team Championships

- Μετά τον αγώνα υπήρχε ένα γρήγορο segment με τον Frankie Kazarian ο οποίος ανακοίνωσε ότι υπέγραψε επίσημα με το Impact!

Joe Hendry def. Moose to retain the Impact Digital Media Championship

I BELIEVE IN JOE HENDRY... Οχι αλήθεια, τον βλέπω φανατικά από εποχές What Culture Pro Wrestling ο τύπος έχει μέλλον. Ήταν αρκετά καλό μας με τον Athletic Big (Sweaty) Man Moose αλλά και τον powerhouse hendry να έχουν έναν αγώνα επίδειξης δύναμης. 

Παρότι πολύ καλός αγώνας υπήρχε ένα angle στο οποίο ο Moose φάνηκε να παίρνει τη νίκη μετά από ένα low blow ακολουθούμενο από ένα spear. Κυριολεκτικά με την πιο γελοία μουσική που άκουσα τελευταία εμφανίζεται ο ΝΈΟΣ Director of Authority, Santino Marella, διατάζει να συνεχιστεί ο αγώνας και ο Hendry μετά από το Standing Ovation κρατάει τον τίτλο του.

Masha Slamovich def. Deonna Purrazzo, Taylor Wilde and Killer Kelly in a Fatal-4-Way to become #1 Contender for the Impact Knockouts Championship

Το συντομότερο ματς του main card και... Κοιτάξτε προσπαθώ να είμαι υπέρμαχος του γυναικείου wrestling αλλά... Δεν ήταν καλό. Ο αγώνας επειδή ήταν σύντομος φάνηκε ότι είχε αρκετά spots που έγιναν βιαστικά ενώ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Η Slamovich παίρνει τη νίκη μετά από το Snowplow στην Wilde.

Steve Maclin def Rich Swann in a falls count anywhere match

ΤΩΡΑ μιλάμε σωστά, κλασσικό ωραίο arena brawl (αν και μετά από τόσους αγώνες με όπλα καταντάει λίγο περίεργο). O Maclin δείχνει καιρό τώρα σημάδια ότι είναι ο επόμενος διεκδικητής για τον Alexander (ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΌΛΑΣ ΘΑ ΈΛΕΓΕ ΚΆΠΟΙΟΣ!) και με αυτή τη νίκη εναντίον ενός πρώην world champion συνεχίζει ακάθεκτος.

Υπήρχε ένα περίεργο production issue όπου τα μικρόφωνα μάλλον δεν δούλευαν καθώς όταν ήμασταν backstage δεν ακουγόταν καθόλου από τον αγώνα με εξαίρεση κάποια περίεργη ηχώ. Επίσης για κάποιο λόγο ο Raven ήταν στο commentary... Okay?

Ο Maclin είχε τον περισσότερο έλεγχο στο ματς και μετά από το KIA παίρνει τη νίκη και το θεωρητικό #1 Contendership.

Eddie Edwards def. Jonathan Gresham

Έλα ρε Jonathan μας θυμήθηκες; Τι έγινε; Δεν σε ήθελε το ROH μετά τη πατάτα που έκανες και ήρθες Impact?!

Συγνώμη, παραφέρθηκα. Συνεχίζουμε...
Προφανώς ήταν ματσάρα, με στυλ Ιαπωνίας θα έλεγα και καθόλου Impact που το έκανε να ξεχωρίσει λίγο από την υπόλοιπη κάρτα με αρκετό strike-based offence και πάρα ΜΑ ΠΑΡΑ πολλές σφαλιάρες (σοβαρά, εκεί που είπα α τι ωραία τέλος οι σφαλια... NOPE, το γυρνάμε σε chops).

Μετά από ένα sequence όπου ο Gresham είχε τον Edwards σε ένα sleeper hold ο Edwards τον στέλνει σε ένα exposed turnbuckle και συνδέει ένα powerbomb, ένα tiger driver και τέλος το Boston Knee Party για το 1-2-3.

Μετά τον αγώνα τα φώτα σβήνουν και όταν ξανανάβουν εμφανίζεται ο ΑΘΆΝΑΤΟΣ PCO (στη κυριολεξία, σεναριακά ο Edwards σκοτώνει τον PCO και τον θάβει στην έρημο μερικά επεισόδια πριν) και ξαπλώνει τον Edwards με ένα Chokeslam. Welcome Back PCO, you really were Hard to Kill... 

Mickie James def. Jordynne Grace to win the Impact Knockouts Championship in a "Title vs Career" Match

Παιδιά... Πιστέψτε με, παρότι το "Last Rodeo" storyline ώρες ώρες ήταν πραγματικά για τα τσιμέντα, το main event ρέστα. Η Mickie συνεχίζει να αψηφά την ηλικία και τα χρόνια στο ring για να μας θυμίσει ότι είναι μια βετεράνος με εξαιρετική ικανότητα εντός ring και πάνω στο μικρόφωνο. Η είσοδος της ήταν συμβολική για την καταγωγή της (Native American).

Η James ήταν το ξεκάθαρο underdog και σε άποψη δύναμης και αντοχής (ήταν λίγο φάση Rocky η παρουσίαση αλλά το αγνόησα επειδή ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός) με την Grace να την κάνει outclass σε δύναμη με διάφορα power moves. Η James όμως δεν τα παράτησε και γύρισε το κοινό με το μέρος της που μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν εντελώς στην πλευρά της βετεράνου (ειδικά σε ένα MickieDT όπου ειδικά η Grace έκανε ένα υπέροχο kick-out).

Εν τέλη το αποτέλεσμα (τουλάχιστον για εμένα) ήταν σχετικά προβλέψιμο. Η Grace έστειλε την James στη γωνία αλλά τελευταία στιγμή κάνει στην άκρη και η Jordynne χτυπάει το ringpost. Η James ακολουθεί με ένα Tornado DDT για τη νίκη και τη μόνη αλλαγή τίτλου της βραδιάς.

Rating 7/10

Για εμένα πολύ καλό show, αν και κάποια ματς ήθελαν παραπάνω χρόνο (συγκεκριμένα το tag team match) και το γυναικείο f4w ήταν μέτριο χωρίς να δείχνει τις δυνατότητες του Knockouts Division. Συγκεκριμένα το Maclin-Swann & το Edwards-Gresham αξίζει να τα ψάξετε, τα υπόλοιπα είναι αρκετά decent αλλά όχι κάτι το εξωπραγματικό, εκτός αν είστε λάτρες του weapon style match οπότε δείτε το Alexander-Bully Ray.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη