WWE SmackDown 13/1/23: Αφήστε μας να το χαρούμε, ρε Usos!



Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τα δρώμενα στο μπλε brand του WWE και σας παρουσιάζουμε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο. 


- Το σόου άνοιξε με το Intercontinental Championship Match απέναντι στον Braun Strowman, τον διεκδικητή και τον Gunther, τον πρωταθλητή. Ένα πάρα πολύ καλό και intense match που όλη η ιστορία ήταν ο τραυματισμός που είχε προξενήσει πριν δύο εβδομάδες, ο Gunther στο Monster Among Men σε μεταξύ τους segment. Η Imperium μολονότι, ο Ring General τους έστειλε στα παρασκήνια, ανακατεύτηκαν, ο Strowman τους πάλεψε και έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά στο τέλος, ένα απίθανο powerbomb του Gunther, του επέτρεψε να διατηρήσει τον τίτλο του.


- Στην συνέχεια, ο Rey Mysterio έκανε την είσοδο του στο ring και μίλησε για τον Dominik και αφού είπε ότι βαρέθηκε να ασχολείται με εκείνον, υποσχέθηκε να μπει στο Royal Rumble και να κερδίσει, Εκεί διέκοψε ο Κarrion Kross και αφού κορόϊδεψε τον Mysterio για το ότι κέρδισε το Royal Rumble 17 χρόνια πριν, είπε ότι φαντάζεται ότι αυτή η στιγμή ήταν ξεχωριστή για τον Dominik. Αλλά φυσικά ο Rey δεν θα το ήξερε, αφού δεν ήταν ποτέ εκεί για τον γιο του. Ο Rey τα έχασε, επιτέθηκε στον Kross, αλλά με την βοήθεια της Scarlett, το όλο πανηγύρι έκλεισε με το Kross Jacket. 

- Έπειτα σε ένα σύντομο ματς, είπαμε να θυμηθούμε ότι είχαμε την Tegan Nox και την Xia Li και σε ένα τρίλεπτο περίπου αγώνα, η πρώτη επικράτησε της δεύτερης. Είχαμε και ένα segment, όπου Drew McIntyre και Sheamus πήγαν στο γραφείο του Pearce, ζητώντας, ο ένας εκδίκηση από τους Viking Raiders, ο άλλος απλά τους Usos με τον Pearce να δίνει μια λύση που ικανοποιεί τους πάντες. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τουρνουά διεκδικητών για της ομαδικές ζώνες των Usos και το πρώτο ματς θα είναι οι McIntyre & Sheamus εναντίον των Viking Raiders.


- Ο Bray Wyatt έκανε την είσοδο του στο ring, σε ένα ωραίο crowd pop. Η αλήθεια είναι πως το όλο LA Knight- Bray Wyatt feud που έχουμε εδώ, δεν έχει ρίξει απολύτως κανέναν τους, αφού και οι δύο είναι εξαιρετικοί στο μικρόφωνο και έχουν χτίσει μια υπέροχη αντίθεση μεταξύ των χαρακτήρων τους. Ο Bray μέσες άκρες είπε ότι στο Royal Rumble θα πραγματοποιηθεί η αναγέννηση του και μια προειδοποίηση στον LA Knight πως "όταν τα φώτα σβήσουν" καλύτερα να τρέξει. 

- 'Ένα λίγο "ότι να ναι" segment μεταξύ Raquel Rodriguez, Maxxine Dupri, Emma & Liv Morgan, όπου οι τρεις πρώτες την "έλεγαν" για το μέγεθός της, I guess, στην τελευταία, οδήγησε σε ένα ματς μεταξύ της Rodriguez και της Morgan. Σύντομος αγώνας, κλασσικά η Liv πάλι ξέφυγε και θέλησε να περάσει την Raquel μέσα από ένα τραπέζι, η Raquel το απόφυγε και με το finisher της πήρε τη νίκη. Μια σύντομη αναφορά έπειτα από το ματς, είχαμε ένα backstage brawl ανάμεσα στην Charlotte Flair και την Sonya Deville. 


- Πάμε στο main event όπου ο Kevin Owens αντιμετώπισε τον Sami Zayn. Η όλη ιστορία κατά την διάρκεια του επεισοδίου ήταν ότι ο Sami είχε ενημερωθεί από τον Paul Heyman ότι Usos, Sikoa & Reigns δεν ήταν στο Smackdown, αλλά ο Tribal Chief εμπιστευόταν τον Zayn για την νίκη. Ο Sami διέκοψε συνέντευξη του KO και του είπε ότι θα λύσει το KO problem και πως εκείνος τον έφερε σε αυτή τη θέση, με τον Owens να λέει στον παλιό του φίλο πως δεν ήθελε ποτέ τίποτα από αυτόν, ούτε να τον αντιμετωπίσει, ούτε να τον φέρει σε αυτή τη θέση και πως όλα τα κάνει η Bloodline.

To match ήταν πολύ δυνατό, τι μπορούσε να πάει στραβά με αυτούς τους δύο άλλωστε. Ο Zayn πλησίαζε στην νίκη, ετοίμασε το Helluva Kick αλλά εκεί εμφανίστηκαν οι Usos & Sikoa που επιτέθηκαν στον Owens και του έδωσαν την νίκη με DQ. Στον Zayn φάνηκε ότι αυτό δεν του άρεσε, αλλά απλά κάθισε και έβλεπε, σαστισμένος και ίσως και εκνευρισμένος, καθώς η Bloodline διέλυσε τον Owens και ο Sikoa έκανε ένα τεράστιο splash σε εκείνον, περνώντας τον, από το τραπέζι των σχολιαστών. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη