" Έφυγε" από την ζωή ο Jay Briscoe



 Δυστυχώς η ημέρα της Τετάρτης δεν ξεκινάει καλά. Δυστυχώς, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε πως ένας από τους καλύτερους του χώρου του pro wrestling δεν είναι πια στην ζωή. Ο Jay Briscoe δεν είναι πια κοντά μας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνουμε από αμερικάνικα site, στις 12 και μισή τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, που μεταφράζεται στις 5 και μισή το απόγευμα για την Αμερική, στην ώρα της Δύσης, ο Jamin Pugh μαζί με έναν αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής, συνοδηγού και άλλων δύο σε ξεχωριστό αμάξι ή ξεχωριστά αμάξια, ενεπλάκησαν σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έχοντας ως αποτέλεσμα ο Jay Briscoe και ο οδηγός του άλλου οχήματος να χάσουν την ζωή τους. Οι άλλοι δύο που μαθαίνουμε ότι τραυματίστηκαν βρίσκονται σε "κρίσιμη κατάσταση", κατά τα λεγόμενα του αστυνομικού ανακοινωθέντος. 

Ο Pugh θα γινόταν 39 αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ ο πρώτος που επιβεβαίωσε δυστυχώς τις φήμες για τον τραγικό χαμό του, ήταν το αφεντικό του Ring Of Honor και του AEW, Tony Khan ο οποίος έγραψε τα εξής: 


O Jay Briscoe, μαζί με τον αδερφό του, Mark ξεκίνησαν την καριέρα τους μέσα στις αρχές του 21ου αιώνα, στα indies και λίγο μετά στο CZW. Αργότερα και οι δύο, πήγαν στο Ring of Honor, όπου για μια εικοσαετία αποτέλεσαν τους πυλώνες της εταιρείας, όταν οι περισσότεροι που πέρασαν από εκεί, έφυγαν για άλλες εταιρείες. Ο Jay, έχει στεφθεί Tag Team Champion με τον αδερφό του, για πρώτη φορά το 2003, έχει υπάρξει Ring of Honor World Champion δύο φορές, ενώ πρόσφατα είχε γίνει για 13η φορά tag champion με τον αδερφό του, κερδίζοντας την ομάδα της FTR στο Final Battle. 

Ο wrestling κόσμος αντέδρασε στον τραγικό χαμό, με τους Triple H, Vic Joseph (μέσω του NXT) μεταξύ άλλων να είναι αυτοί που έδωσαν και εκείνοι τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου άντρα: 


 


 




 



Εμείς σαν Ringside House, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου άντρα και κυρίως στον 13-χρονών γιο του. Time indeed flies, when you whip dem boys' ass Jay, και εσύ ήσουν ένας από τους καλύτερους στο να το κάνεις. Αναπαύσου εν ειρήνη!  

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη