AEW Dynamite 18/1/23: Two Title Matches on The Line!

Το Flagship show του All Elite για εμένα δίνει ένα διαφορετικό εαυτό κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον από πλευράς booking, storylines & γενικό presence. Αλλά είναι συνεχείς σε ένα πράγμα. Πολύ καλούς και μακροσκελές αγώνες και αυτή η φορά δεν ήταν εξαίρεση, με 2 αγώνες τίτλων και τον έναν από αυτούς στο Main Event πάμε να δούμε τα αποτελέσματα από ένα ακόμα action-packed all elite show!

Το σόου άνοιξε με ένα tribute στον πρόσφατα αδικοχαμένο Jay Briscoe. Είναι περίεργο να γράφω δεύτερο άρθρο σερί για σόου να ανοίγει με κάποιον που μόλις έχασε τη ζωή τού αλλά αυτά είναι στη ζωή. Rest In Peace, Jay Briscoe.

Orange Cassidy def. Jay Lethal to retain the AEW All-Atlantic Championship.

Λοιπόν, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ήδη βαρεθεί το ντουέτο Lethal-Jarrett να τρώνε τηλεοπτικό χρόνο χωρίς λόγο. Μη με παρεξηγείτε ο Lethal είναι ένας παγκοσμίου κλάσης αθλητής αλλά ο Jarrett... Καταλάβατε τώρα! Ο αγώνας ήταν Interference o' clock με όλη την κομπανία να παίρνει θέση (Jarrett, Singh & Dutt υπέρ του lethal & Best Friends μαζί με Danhausen υπέρ του Cassidy) με τον Freshly Squeezed να κρατάει τον τίτλο του μετά από ένα Orange Punch!

Top Flight (Dante & Darius Martin) def AEW Trios Champions The Young Bucks (Nick & Matt Jackson)

Από ότι φαίνεται έχουμε νέες ομάδες να δέχονται ένα push λίγο υπογείως. Οι Top Flight είναι εδώ και καιρό από τα μεγαλύτερα νεαρά ταλέντα, ειδικά ο Dante και αυτή η νίκη είναι σίγουρα μεγάλη. Ήταν ένας αγώνας που δεν σταμάτησε λεπτό με τις 2 ομάδες να ρίχνουν ότι έχουν από κινήσεις, μέχρι που οι Young Bucks προσπάθησαν να χτυπήσουν το BTE Trigger στον Darius ο οποίος έσκυψε και οι Bucks χτύπησαν μεταξύ τους και ο Dante έκλεψε τη νίκη με ένα Roll-Up στον Matt.

-Συνεχίζουμε με ένα segment μεταξύ Gunn Club & Acclaimed οι οποίοι φαίνεται πως ειναι το επόμενο μας ματς για τους τίτλους... Αλλά πρώτα ο Daddy Ass είχε 2 λέξεις για όλους τους... Family Therapy!

Ricky Starks def Jake Hager

(Υπάρχει μια φοβία για μικρό τραυματισμό του Starks, ο οποίος φάνηκε να προσγειώνεται περίεργα στον αστράγαλο του)

Ο αγώνας υπέφερε αρκετά από τα κλασσικά Picture-in-Picture breaks που κάνει το Dynamite αλλά γενικά ήταν ικανοποιητικός. O Starks δείχνει ότι ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο του μαχητικού face (στυλ One vs All) ο οποίος πάλεψε τα interference της Jericho Appreciation Society και χτύπησε ένα Spear στον Hager για το 1-2-3.

- Μετά από ένα Commercial Break ένα segment της J.A.S μας ενημερώνει για έναν αγώνα την επόμενη εβδομάδα (Jericho & Guevara vs Starks & Andretti) αλλά διακόπτεται από τον Garcia ο οποίος θέλει τη θέση του Guevara. Αν ο Garcia κερδίζει τον Andretti στο Rampage παίρνει τη θέση του Guevara στο Tag Match.

Bryan Danielson def Bandido

Πραγματικά θα μπορούσες να τους βλέπεις να παλεύουν 2 μέρες σερί. Πήγε ο αγώνας 45 λεπτά αλλά πέρασαν νεράκι, αν και δεν θα αναλύσω όλο το ματς γιατί δεν θέλω να σας κουράσω, σας προτείνω να δείτε μόνο αυτό τον αγώνα από το show και πιστέψτε με αξίζει με το παραπάνω. Εν τέλη ακολουθώντας το story o Danielson παίρνει τη νίκη με ένα Busaiku Knee και κρατάει το σερί του ώστε να πάρει έναν αγώνα εναντίον του MJF για το AEW World Championship.

- Σε ένα μετέπειτα segment μεταξύ MJF & Embassy μάθαμε ότι ο Brian Cage είναι ο επόμενος αντίπαλος του Danielson και ο Maxwell ζήτησε από τον Cage να σπάσει το χέρι του Danielson, ανεξάρτητα από το αν κερδίζει η όχι.

Toni Storm (W/ Saraya) def. Willow Nightingale

Λοιπόν... Ενδιαφέρον εξελίξεις από το πλευρό της Saraya η οποία σχεδιάζει διάφορα μαζί με άλλους "Outsiders". Η Storm έκανε έναν αντιπερισπασμό στην Willow και η Storm παίρνει τη νίκη με ένα rollup. Μετά το ματς η Storm & Saraya επιτέθηκαν στη Nightingale μέχρι που η Ruby Soho έτρεξε για να σώσει τη φίλη της.

Darby Allin (W/ Sting) def KUSHIDA (W/ Kevin Night & DKC) to retain the AEW TNT Championship

Ακόμα ένας εξαιρετικός αγώνας με τον KUSHIDA να στοχεύει το χέρι του Allin και εκείνος να παλεύει υπογείως. Μετά από αρκετό back & forth ο KUSHIDA κλειδώνει το Hoverboard Lock αλλά ο Allin λίγο πριν παραιτηθεί το γυρνάει σε ένα Last Supper για τη νίκη. Το σόου τελείωσε με τους commentators να λένε ότι ο Briscoe είναι στο μυαλό και στις καρδιές τους. 

Quick Results:

Orange Cassidy def. Jay Lethal in an AEW All-Atlantic Championship Μatch
Top Flight def. The Young Bucks
Ricky Starks def. Jake Hager
Bryan Danielson def. Bandido
Toni Storm def. Willow Nightingale 
Darby Allin def. KUSHIDA in a TNT Championship Μatch

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη