Raw 21/06/2021: Ο τιτάνας επικρατεί στην κόλαση για άλλη μια φορά!

Μετά το κυριακάτικο Hell in a Cell, ακολουθεί το χθεσινοβραδινό Raw. Φύγαμε αμέσως στο ρεπορτάζ του!

Το σόου άνοιξε με τον Bobby Lashley να δηλώνει πως πέρασε από την κόλαση με τον Drew McIntyre την κυριακή, αλλά και πάλι έκανε Retain τον τίτλο του. Ύστερα ήταν έτοιμος να κάνει μια πρόποση, μα τότε εμφανίστηκε η New Day για να του χαλάσει το πάρτι! Ο Bobby ανέφερε πως είναι πολλά επίπεδα ανώτερος του Kofi και πως αυτός έχει χάσει την μπάλα, διότι ασχολείται με τον Xavier Woods. Ύστερα ο Kofi προκάλεσε τον πρωταθλητή σε αγώνα τίτλου στο επόμενο PPV, το Money in the Bank. Ο πρωταθλητής αμέσως αποδέχτηκε και έπειτα ο Xavier δήλωσε μερικά πράγματα και αυτός. Εν τέλει προκάλεσε τον Lashley σε αγώνα απόψε στο Raw, αλλά μέσα στο κελί! 


AJ Styles vs. Ricochet 

Oh, αυτό θα είναι καλό επειδή έχουμε τον μάγο Styles και είναι και προκριματικός αγώνας για το MITB Ladder Match! O Ricochet ξεκίνησε αμέσως με τα κόλπα του και διατηρούσε τον έλεγχο. Μπόρεσε να πετύχει δύο όμορφα Northern Lights Suplexes, μα ο AJ έγκαιρα έκανε Kickout και ύστερα ξεκίνησε να γυρίζει την ροή. O Styles κλείδωσε το Culf Crusher, μα δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Στο τέλος επιχείρησε ένα Phenomenal Forearm, αλλά ο Ricochet τον πέτυχε στον αέρα με το Recoil και πήρε την νίκη. 


Έπειτα είχαμε ένα γυναικείο Tag Team Match το οποίο ήταν επίσης προκριματικό για το MITB Ladder Match. Και όχι ούτε καν το παρακολούθησα. Παιδιά απλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάτι τόσο αδιάφορο. Eva marie ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται για εσένα, just deal with it! Η Asuka με την Naomi πήραν την νίκη και έχουν από μια θέση και οι δυό τους στο Ladder Match.


Στην συνέχεια ο Adam Pearce με την Sonia Deville κάλεσαν στο Ring την Raw Women's Champion, την Rhea Ripley και δήλωσαν πως αυτό που έκανε στο Hell in a Cell PPV ήταν απαράδεκτο. Ύστερα η Charlotte εμφανίστηκε και αποκάλεσε την Rhea έξυπνη που σκέφτηκε με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα που έδωσαν και κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο Pearce και η Deville έκαναν επίσημο το Rematch των δύο γυναικών στο MITB PPV. 


Randy Orton vs. John Morrison 

Άλλος ένας qualifying αγώνας με τον Orton να κλειδώνει από νωρίς ένα Headlock, μα ο Morrison αμέσως πήρε τον έλεγχο. Ωστόσο ο Randy γρήγορα βγήκε στην επίθεση και έστειλε τον αντίπαλο του πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Βέβαια ο John και πάλι πήρε τον έλεγχο καθώς στόχευε το αριστερό χέρι του Orton και τον είχε κάτω συνεχώς. Ο Viper κατάφερε να αντεπιτεθεί με Chops και ένα powerslam και αργότερα πέτυχε το χαρακτηριστικό DDT του. Προετοιμαζόταν να χτυπήσει με το RKO, μα ο Miz από το Ringside τον αποσυντόνισε πιτσιλώντας τον με το Drip Stick. Έπειτα εμφανίστηκε ο Riddle και κυνήγησε τον Miz, ενώ ο Randy και πάλι αποσυντονίστηκε και ύστερα ο Morrison πέτυχε το Starship Pain και έφυγε με την νίκη και την πρόκριση. 


Θεέ μου, πάλι θα αντικρίσω την καταστροφή τώρα. Superhero Nikki Cross με την Alexa Bliss ενάντια Jax και Baszler. NO, NO, NO! I just can't stand it anymore. Η Alexa με την Nikki αποχώρησαν με την νίκη, THAT'S ALL! 


Drew McIntyre vs. Riddle

O σκωτσέζος από την αρχή έκανε επιθέσεις, μα ταυτοχρόνως δεχόταν πόνο λόγω του ότι ακόμα δεν είχε αναρρώσει από τα τραύματα του Hell in a Cell αγώνα του. Ο Riddle σύντομα κατάφερε να γυρίσει την ροή υπέρ του και έριχνε τον Drew συνεχώς. Ο Riddle επιχειρούσε διάφορες κινήσεις οι οποίες στόχευαν την πλάτη του Drew, μα αυτός δεν το έβαζε κάτω και με Clotheslines και άλλες επώδυνες κινήσεις έβγαινε στην αντεπίθεση. Έπειτα εμφανίστηκε ο Randy Orton στο Stage για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ο Bro μας και πάλι βρήκε την ευκαιρία για επιθέσεις μα ο McIntyre απάντησε με ένα Michinoku Driver. Ύστερα ο Riddle έπιασε στον αέρα με triangle τον Drew μα αυτός ξέφυγε και στο φινάλε ο Riddle με ένα Roll up pinfall έφυγε με την νίκη. 


Bobby Lashley vs. Xavier Woods - Hell in a Cell Match

O πρωταθλητής αμέσως ξεκίνησε να επικρατεί και χτύπησε με μια δυνατή γροθιά μια καρέκλα που κράταγε ο Woods. Ωστόσο ύστερα ο Woods με αυτή την καρέκλα κατάφερε να κάνει μερικές επιθέσεις, μα δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικές. Καθώς ο Lashley διέλυε τον Xavier, αυτός και πάλι αντεπιτέθηκε και με ένα Kendo Stick διατηρούσε τον έλεγχο. Αργότερα πέτυχε ένα δυνατό Elbow Drop πάνω στο τραπέζι που είχαν στήσει προηγουμένως μέσα στο Ring, αλλά ο πρωταθλητής έκανε έγκαιρο kickout. Στο φινάλε ο Bobby επιχείρησε ένα ισχυρό spear και έπειτα αμέσως κλείδωσε το Hurt Lock και πήρε την νίκη. Το Match έληξε, αλλά το μαρτύριο του Xavier όχι, καθώς ο Bobby συνέχισε να τον διαλύει. Ο MVP πρόλαβε να εισέλθει μέσα στο κελί και κλείδωσε αμέσως την πόρτα, ενώ ο Lashley κλείδωσε το επώδυνο Hurt Lock ξανά και ο Kingston αντίκριζε τον φίλο του να τις τρώει από τον All Mighty WWE Champion! 


Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο και εβδομαδιαίο κόκκινο σόου και αυτά ήταν όλα όσα συνέβησαν. Ένα σχετικά καλύτερο επεισόδιο από όλα τα προηγούμενα, αλλά ακόμα θέλει πολλή δουλειά! See you again, the next time!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη