Hell in a Cell 2021: Ο θρίαμβος του Lashley μέσα στο κελί!

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το πρώτο PPV του καλοκαιριού, αλλά και τελευταίο που διεξάγεται στο Thunderdome. Βρίσκομαι για άλλη μια φορά εδώ και καλύπτω το αναλυτικό ρεπορτάζ του σόου. Ένα σόου όπου όλοι οι πρωταθλητές έκαναν Retain τους τίτλους τους, η Alexa Bliss συνεχίζει τα περίεργα και γελοία κόλπα της και δύο σχετικά καλά Match έλαβαν χώρα μέσα στο κελί. Φύγαμε λοιπόν στο ρεπορτάζ του χθεσινοβραδινού Hell in a Cell!


KICKOFF

Oh God, ακόμα στο Pre- Show βρισκόμαστε και έχει κι άλλο γυναικείο αγώνα. Η Mandy Rose αντιμετωπίζει την Natalya. Θέλετε να το σχολιάσω τώρα εγώ αυτό; Παιδιά, δεν μπορώ να το κάνω επειδή έχω σημαντικότερες δουλειές, όπως να τρώω γκοφρέτες και να πίνω Frutop. Well, το Match το κέρδισε η Natalya. That's all! Επίσης καλή ήταν η γκοφρέτα!


MAIN SHOW

Bianca Belair (c) vs. Bayley - SmackDown Women's Championship Hell in a Cell Match 

Εναρκτήριος αγώνας λοιπόν ήταν για το γυναικείο τίτλου του μπλέ σόου και ήταν μέσα στο καταστροφικό κελί! Τώρα πρέπει να αφήσω τις γκοφρέτες μου και να παρακολουθήσω το Match! Η πρωταθλήτρια αρχικά είχε το πάνω χέρι και μπήκε δυναμικά στον αγώνα με Slams και Drop Kicks! Η Bayley δεν άργησε όμως και πολύ να γυρίσει την ροή. Ξεκίνησε τις επιθέσεις και έριχνε την Bianca συνεχώς. Κάποια στιγμή την δάγκωσε μάλιστα για να ξεφύγει και ύστερα πέτυχε ένα Flip powerbomb. Η Belair δεν έμεινε κάτω, λίγο αργότερα με ένα Spinebuster έστειλε την Bayley πάνω στα Kendo Sticks. Έπειτα η πρωταθλήτρια μάλλον μπήκε λιγάκι σε κατάσταση αμόκ και έδεσε την τεράστια κοτσίδα της στο χέρι της αντιπάλου και ξεκίνησε απλά να την δέρνει! I liked it. Αφού συνέχισαν και οι δύο γυναίκες να τα δίνουν όλα, στο τέλος η Bianca με επιτυχία  πέτυχε το Kiss of Death πάνω σε μια σκάλα και πήρε την νίκη κάνοντας Retain! Not bad. GG WP!


Cesaro vs. Seth Rollins 

Ο κύριος Seth Rollins επιτέθηκε πισώπλατα στον Cesaro, καθώς αυτός έκανε το entrance του. Έπειτα ξεκίνησε επίσημα το Match και ο Ελβετός είχε τον έλεγχο. Βέβαια ο Rollins κατάφερε να βρει το άνοιγμα που χρειαζόταν και ξεκίνησε τις επιθέσεις. Έριχνε συνεχώς τον Ελβετό, αλλά αυτός ξανά βρήκε τον ρυθμό του και μπήκε δυναμικά με Slams και suplexes. Μάλιστα αφαίρεσε το γάντι του seth και το τοποθέτησε στο στόμα του. O Rollins βεβαίως πως πάλι βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και αυτό και έκανε. Αργότερα κλείδωσε κι ένα Submission και έπειτα πέτυχε ένα Falcon arrow, μα δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Ο Swiss Superman αργότερα κατάφερε να κάνει μερικά Swings και να κλειδώσει το cross face. Στο φινάλε του Match ο Cesaro ποδοπατούσε δυνατά το χέρι του αντιπάλου του, μα αυτός με ένα ξαφνικό roll up Pinfall έκλεψε την νίκη!


Shayna Baszler vs. Alexa Bliss 

Oh my God, άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι. Αρχικά να σημειώσει ότι έχουν περάσει πάνω από πέντε λεπτά και ακόμα δεν ξεκίνησε καν το Match, ενώ έπρεπε να είχε ήδη τελειώσει. Καλά, δεν θα πάμε. YEP, ακριβώς όπως το είπα. Ήταν απλά μια γελοιότητα όπου η Alexa μας έδειξε πως μπορεί να ελέγχει ανθρώπους κοιτάζοντας τους βαθιά μέσα στα μάτια. Την νίκη φυσικά πως την πήρε η Alexa χρησιμοποιώντας το Twisted Bliss. ΤΕΛΟΣ! Εγώ δεν περιγράφω άλλο αυτή τη ντροπιαστική στιγμή. 


Sami Zayn vs. Kevin Owens 

Και οι δύο παλαιστές έκαναν πολλές επιθέσεις και επιχειρούσαν διάφορες κινήσεις. Ο Zayn κάποια στιγμή ξεκίνησε να επικρατεί για ελάχιστες στιγμές και πέτυχε το Blue Thunderbomb, αλλα δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει την νίκη. Αργότερα ο Owens πέτυχε ένα Stunner στο Ring, μα ο πρώην φίλος του κατάφερε να γυρίσει και πάλι την ροή υπέρ του και στο φινάλε πέτυχε το Helluva Kick και πήρε την νίκη.


Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair - Raw Women's Championship Match 

H Flair επιτέθηκε πριν καν ξεκινήσει επίσημα ο αγώνας και σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτή ήταν που επικρατούσε. Η Queen πέτυχε το Natural Selection και ένα Moonsault όπως ο σύντροφος της ο Andrade και άλλες διαφορές κινήσεις, μα η πρωταθλήτρια δεν τα παράτησε. Ύστερα βρήκε τον ρυθμό της η Rhea και επιχείρησε ένα Superplex, ενώ λίγο αργότερα πέτυχε και τo Riptide, αλλά η Flair ακούμπησε με το πόδι της τα σχοινιά και γλύτωσε. Η διεκδικήτρια κλείδωσε το Figure Four, ωστόσο η Ripley ξέφυγε και έγινε ύστερα disqualified. Το Match τελείωσε, μα η μάχη των δύο γυναικών όχι. Ξέσπασε ένα Brawl όπου η Rhea το έληξε με το Riptide.


Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre - WWE Championship Hell in a Cell Match - If Drew loses, he can't challenge again Bobby for the title

Ο Drew αμέσως έπιασε τον Bobby και ξεκίνησαν οι επιθέσεις. Αυτός αρχικά διατηρούσε τον έλεγχο ώσπου ο πρωταθλητής εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να διαλύει τον σκωτσέζο. Ο MVP ο οποίος βρισκόταν έξω από το κελί βοήθησε τον Bobby να εγκλωβίσει τον αντίπαλο του στην γωνία του κελιού, χρησιμοποιώντας ένα Kendo Stick. Ο WWE Champion ξεκίνησε να μας δείχνει την διαβολική του πλευρά, καθώς γρονθοκοπούσε τον McIntyre και έβγαζε μερικές άγριες κραυγές. Ο McIntyre όμως δεν το έβαλε κάτω και ξέφυγε. Ξεκίνησε να επικρατεί ξανά ο ίδιος, καθώς διέλυε τον Lashley με καρέκλες και πέτυχε το Future Shock DDT. Ύστερα κατά λάθος έβγαλε εκτός τον διαιτητή, αμέσως πέτυχε το Claymore, αλλά δεν υπήρχε κανένας για να κάνει το Countdown. Γρήγορα εισήλθε στο κλουβί νέος διαιτητής, αλλά μαζί του ακολούθησε ο MVP και του διέκοψε το μέτρημα. Ο σκωτσέζος μαχητής εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να διαλύει τον MVP. 


Αργότερα η μάχη με τους τιτάνες συνεχίστηκε με τον All Mighty να βγαίνει για λίγο στην αντεπίθεση και κλειδώνοντας και τo Hurt Lock, ωστόσο ο Drew τον οδήγησε πάνω σε ένα τραπέζι που είχε στήσει στην γωνία. Ο Champion επίσης οδήγησε τον αντίπαλο του σε ένα τραπέζι με ένα ισχυρό Chokeslam, αλλά ο αγώνας δεν έληξε εκεί. Στο φινάλε ο McIntyre βρήκε την ευκαιρία που χρειαζόταν και προετοιμαζόταν για άλλο ένα Claymore, μα τότε ο MVP για άλλη μια φορά του χάλασε τα σχέδια, πιάνοντας το πόδι του Drew, ενώ ο Lashley αμέσως επιχείρησε ένα Roll up pinfall και πράγματι έτσι κατάφερε να πάρει την νίκη! 

Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο φετινό Hell in a Cell. Παιδιά ειλικρινά κατά τις 04:30 τα ξημερώματα με είχε πιάσει μια νύστα και πίστευα πως δεν παίζει να αντέξω μέχρι να ολοκληρωθεί το PPV. Εν τέλει το ολοκλήρωσα, αλλά ήταν ένα βαρετό ξενύχτι. Λοιπόν, αυτά για την ώρα, τα λέμε την επόμενη φορά!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη