Οδηγός Hell in a Cell 2021

Απόψε πρόκειται να διεξαχθεί το γνωστό σε όλους μας PPV, ονόματι Hell in a Cell και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που το ορισμένο event διεξάγεται τον Ιούνιο και όχι τον Οκτώβρη όπως συνήθιζαν να το προβάλουν. Επίσης θα είναι το τελευταίο PPV στο Thunderdome, καθώς τον Ιούλιο θα επιστρέψουμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, με τα tours να ξεκινάνε και πάλι και το κοινό να επιστρέφει στα στάδια! Επιπλέον το αποψινό σόου θα είναι το 13ο event στην χρονολογία του ορισμένου PPV και η ώρα έναρξης του θα είναι 02:00 τα ξημερώματα το Pre-Show και στις 03:00 το Main Show, ώρα Ελλάδος φυσικά.

Το Match Card περιλαμβάνει 6 αγώνες όπου δύο από αυτούς θα συμβούν μέσα στο καταστροφικό κελί! Ο McIntyre κυνηγάει τον μεγάλο χρυσό και αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία. Η Bianca Belair υπερασπίζεται επίσης τον τίτλο της μέσα στο κλουβί, ενώ από την άλλη πλευρά η Rhea Ripley θα αντιμετωπίσει την Charlotte Flair. Επιπλέον έχουμε άλλους δύο αντρικούς singles αγώνες οι οποίοι ανακοινώθηκαν στο περασμένο SmackDown. O Kevin Owens παίρνει το Match που ζήτησε και πρόκειται να αγωνιστεί με τον πρώην φίλο του, τον Sami Zayn, ενώ ο Seth Rollins θα λύσει τις διαφορές του με τον Cesaro. Τέλος έχουμε κι ένα ακόμα γυναικείο singles match επίσης.


MATCH CARD

Singles Match
Cesaro vs. Seth Rollins

 
Singles Match
Kevin Owens vs. Sami Zayn


Singles Match
Alexa Bliss vs. Shayna Baszler 


SmackDown Women's Championship Hell in a Cell Match
Bianca Belair (c) vs. Bayley 


Raw Women's Championship Match
Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair 


 
WWE Championship Hell in a Cell Match
Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre


Link προβλέψεων για Hell in a Cell: F.N.W. HIAC PREDICTIONS

Αυτό είναι λοιπόν το Match Card για απόψε. Αύριο πιθανόν να δημοσιευτεί και το ρεπορτάζ του PPV αλλά, ίσως και μέσα στην εβδομάδα και μερικά Reactions για το Match του McIntyre με τον Lashley! Καλό ξενύχτι σε όσους καθίσουν να το παρακολουθήσουν Live και καλό PPV ας δούμε μακάρι. Bye for now, see you again tomorrow!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη