NXT 22/06/2021: Επιστρέφει ο Roderick Strong σε ένα υπέροχο Main Event!

Τετάρτη και έχουμε να καλύψουμε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του κιτρινόμαυρου Brand. Φύγαμε αμέσως στο ρεπορτάζ του NXT! 

Adam Cole vs. Carmelo Hayes 

Το σόου το άνοιξε ο Adam Cole κάνοντας ένα Promo στο οποίο δήλωσε πως δεν είναι χαρούμενος με την επιστροφή του Samoa Joe και πως πλέον ο ίδιος είναι ο νέος βασιλιάς του NXT. Ύστερα εμφανίστηκε ο Carmelo Hayes και δήλωσε πως θα αλλάξει την γνώμη του Cole. Ύστερα την είδε John Cena και φώναξε "Ruthless Aggresion" και χαστούκισε τον Adam. Ακριβώς όπως και ο Cena στο ντεμπούτο του. Μας ξυπνάς ωραίες αναμνήσεις βρε Hayes. Αμέσως ξεκίνησε και το 1on1 Match μεταξύ τους με τον νεαρό Hayes να μπαίνει δυναμικά. Ωστόσο ο Adam σύντομα πήρε τον έλεγχο και είχε κάτω τον Carmelo συνεχώς. Αφού ο Adam έδειχνε ασέβεια στον αντίπαλο του, αυτός βγήκε στην αντεπίθεση και παραλίγο να έπαιρνε την νίκη δύο φορές, μα ο Cole μπόρεσε να κάνει Kick Out και τις δύο φορές. Ο πρώην NXT Champion επίσης βρέθηκε κοντά στην νίκη με ένα Backstabber μα δεν τελείωσε εκεί ο αγώνας. Λίγο αργότερα έληξε, όταν ο ADAM COLE BAY BAY πέτυχε στον αέρα τον Hayes με ένα Superkick και για να τον αποτελειώσει πέτυχε το Panama Sunrise. 


Έπειτα ο Johnny Gargano με τον Austin Theory εισήλθαν στο Ring με τον πρώτο να κάνει ένα Promo στο οποίο είπε πως ο Karrion Kross δεν είναι καλός πρωταθλητής και πως ο ίδιος είναι απλούστατα μερικά επίπεδα πιο πάνω από αυτόν. Ακόμα και στο TakeOver έδειξε πως είναι ανώτερος του τωρινού πρωταθλητή και τότε έκανε την άφιξη του και ο Pete Dunne. Ο Bruiserweight δήλωσε πως πρέπει να είναι τρελός ο Gargano εάν νομίζει πως προηγείται για ευκαιρία για τον τίτλο του Kross. Ύστερα ο Gargano με τον Austin αποχώρησαν, αλλά ο δεύτερος τις έφαγε από τον Dunne. 


Στην συνέχεια είχαμε ένα γυναικείο Match με την Io Shirai να συνεργάζεται με την Zoey Stark για να αντιμετωπίσουν την Aliyah και Jessie Kamea. H Shirai στο φινάλε πέτυχε ένα Moonsault από τα σχοινιά και πήρε την νίκη με την Stark. Ύστερα ήταν έτοιμες για Brawl με τις ομαδικές πρωταθλήτριες του NXT, αλλά εμφανίστηκε και η Raquel Gonzalez με την Dakota Kai, ενώ αργότερα και οι Shotzi Blackheart και Ember Moon. Ύστερα ξέσπασε πράγματι ένα Brawl, με τον Samoa Joe και την Security Team να βάζουν ένα τέλος. 


Johnny Gargano & Austin Theory vs. Pete Dunne & Oney Lorcan

O Bruiserweight είχε το πάνω χέρι και στόχευε το χέρι του Theory. Για λίγες στιγμές δεν άφηνε τον αντίπαλο να κάνει το Tag και επικρατούσε με τον Lorcan. Ο Dunne συνέχισε να διαλύει τον Austin και δεν άφηνε καμιά στιγμή να πάει χαμένη, ωστόσο ο Austin κατάφερε να κάνει επιτέλους το Tag και τότε ο Gargano με γρήγορες κινήσεις γύρισε την ροή. Αργότερα ο Dunne κλείδωσε ένα armbar στον Theory αλλά, ο Johnny έγκαιρα τον έσωσε. Στο τέλος ο Johnny Wrestling με ένα υπέροχο DDT στον Lorcan πήρε την νίκη, μα για κακή του τύχη εμφανίστηκε από το πουθενά ο Karrion Kross και με το Finisher του, τον έβγαλε εκτός! 


Στην συνέχεια είχαμε άλλο ένα γυναικείο Match μεταξύ της Franky Monet και Elektra Lopez. Ένα σύντομο Match χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Monet πήρε σύντομα την νίκη και επικράτησε στο Match. 

Ever-Rise vs. Hit Row

H Ever-Rise προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, μα οι αντίπαλοι τους απαντούσαν γρήγορα και τελικά πήραν σύντομα την νίκη, χωρίς πολλά πολλά. Πέτυχαν ένα ομαδικό Finisher, το Hitmaker και πήραν εύκολα την νίκη. 


Kushida vs. Kyle O'Reilly 

O αγώνας ξεκίνησε με τεχνικό στυλ και διάφορα Locks. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο Kushida φάνηκε να βγαίνει λίγο περισσότερο στην επίθεση και κλείδωσε ένα υπέροχο Armbar. Ο Kyle συνεχώς απαντούσε και δεν εμένε κάτω, ωστόσο ο Cruiserwheight πρωταθλητής φάνηκε να έχει τον έλεγχο. Ο Kyle ύστερα κλείδωσε ένα Heel hook, μα ο Kushida κατάφερε να το γυρίσει και να κάνει ένα Bridge pinfall. Έπειτα ο Kyle με ένα brain buster έριξε κάτω τον Champ, μα δεν ήταν αρκετό. Ο Time Splitter δεν μένει ούτε αυτός κάτω και αργότερα απαντάει με ένα υπέροχο suplex στο apron, ωστόσο λίγες στιγμές αργότερα ο Kyle με ένα Roll Up μπόρεσε να φύγει με την νίκη. Αφού έληξε ο αγώνας έκανε την εμφάνιση του o Adam Cole και ξέσπασε ένα Brawl. Για κλείσιμο του επεισοδίου έκανε την επιστροφή του ο Roderick Strong και επιτέθηκε στον Kushida, δείχνοντας πως έρχεται για τον NXT Cruiserwheight τίτλο! 


Αυτά ήταν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του NXT. Bye for now. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη