WrestleMania Backlash 2021: Ο εφιάλτης του Cesaro και το μεγαλείο του πρωταθλητή!

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το PPV, ονόματι WrestleMania Backlash και παρακάτω θα διαβάσετε το αναλυτικό ρεπορτάζ του σόου. Ένα σόου όπου ο Bobby Lashley έκλεψε την νίκη του σκωτσέζου μαχητή, η φαμίλια Mysterio τώρα κατέχει τους ομαδικούς τίτλους, η Charlotte δεν κερδίσε ξανά τον χρυσό και μια ματσάρα έλαβε μέρος στο Main Event όπου η υπερπροσπάθεια του Cesaro δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει τον πανίσχυρο Roman Reigns! Φύγαμε στο Review!

KICKOFF
UNITED STATES CHAMPIONSHIP OPEN CHALLENGE

Well, ξεκινάμε με το KickOff ως συνήθως και τι έχουμε; Match για το United States Championship σε Open Challenge. Μπράβο σας! Συνεχίστε να μειώνετε το US τίτλο, τοποθετώντας αγώνες για το τίτλο στα KickOff. Εγώ ήμουν έτοιμος να το κλείσω και να πάω για ύπνο. Τέλος πάντων, αντε να το υποστούμε για άλλη μια φορά. Ο αντίπαλος του Sheamus ήταν ο Ricochet και ρίχτηκε αμέσως στην μάχη με ένα Drop kick, μα ο πρωταθλητής αμέσως έδωσε απάντηση, με χτυπήματα. Είχε τον έλεγχο ο Sheamus ώσπου ο Ricochet βγήκε στην αντεπίθεση και πέτυχε μερικές από τις όμορφες High Flying κινήσεις του! Βρέθηκε κοντά στην νίκη, αλλά ο Celtic Warrior γύρισε την ροή και με μια δυνατή και πιθανόν χαρακτηριστική πλέον, γονατιά έληξε τον αγώνα, κάνοντας Retain το τίτλο του. Ύστερα ο Ricochet επιτέθηκε πισώπλατα στον Sheamus, του έκλεψε το καπέλο και έφυγε χαμογελώντας, δείχνοντας πως θα υπάρξει πιθανό Feud.


MAIN SHOW

RHEA RIPLEY VS. ASUKA VS. CHARLOTTE FLAIR
RAW WOMEN'S CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH

Εναρκτήριος αγώνας ήταν το γυναικείο Triple Threat για το Raw Women's Championship και ξεκίνησε με την Rhea να προκαλεί την Charlotte αφού πριν είχε βγάλει εκτός για λίγο την Asuka. Η Flair τελικά με ένα Exploder Suplex έριξε την πρωταθλήτρια. Διατηρούσε για λίγο τον έλεγχο και μας έδειχνε πως είναι ανώτερη από τις άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονται στο Ring, ενώ η Ripley έδειχνε ασέβεια στην Queen και προσπαθούσε να βγάλει τον δυναμισμό της. Η Asuka από την άλλη δεν έκανε τίποτα. Εντάξει, εντάξει, αστειεύομαι προφανώς! Έκανε καλή δουλειά ή Asuka και για ένα διάστημα συνεργάστηκε με την Rhea προσπαθώντας να βγάλουν εκτός την Flair με ένα double Vertical Suplex, αλλά αυτή προσγειώθηκε με τα πόδια της και απάντησε με χτύπημα στα πόδια. Λίγο αργότερα αφού η Asuka έβγαλε έξω από το Ring την Charlotte, πιάστηκε η ίδια από την Ripley η οποία πέτυχε το Riptide και έκανε Retain το γυναικείο τίτλο του Raw! Ύστερα η Rhea συνέχισε να δείχνει μεγάλη ασέβεια στην εκνευρισμένη Flair, ανεβαίνοντας στα σχοινιά και προσβάλλοντας την!


Έπειτα στα παρασκήνια είδαμε τον τραυματισμένο Dominik Mysterio και τον πατέρα του Rey. Στο KickOff οι Ziggler & Roode επιτέθηκαν στον Dominik με αποτέλεσμα να του κοστίζουν την ευκαιρία να αγωνιστεί.

REY MYSTERIO & DOMINIK MYSTERIO VS. THE DIRTY DAWGS
SMACKDOWN TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Ο Rey Mysterio αγωνίστηκε μόνος του και όρμησε αμέσως στους αντίπαλους παίρνοντας ένα momentum. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ καθώς οι Ziggler και Roode διέλυσαν τον Rey ενώ αυτός δεν το έβαζε κάτω και προσπαθούσε να βρει ευκαιρίες για αντεπίθεση. Ένα ωραίο Spot ήταν όταν πέτυχε ένα Double DDT ο Rey, μα οι Dirty Dawgs αμέσως έδιναν μια απάντηση! Αργότερα ο Dominik εμφανίστηκε όπως και περιμέναμε και μετά από λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει το Tag και ο μικρός μας έδειξε ότι δεν το βάζει κάτω. Ο Rey δέχτηκε πολλές κινήσεις όπως Famouser και Zig Zag, ωστόσο δεν έχανε! Στο φινάλε επιτέλους κατάφερε η φαμίλια να κερδίσει και να κατακτήσει και τους Tag Team τίτλους! Εγώ θα προτιμούσα Retain, αλλά εντάξει, προχωράμε. Η οικογένεια νικάει πάντα στα Storylines.


LUMBERJACK MATCH
DAMIAN PRIEST VS. THE MIZ

Αργότερα είχαμε το Lumberjack Match and guess what; TΟ ZOMBIE APOCALYPSE ΕΦΤΑΣΕ! ΤΑ ΖΟΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BATISTA ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ! Well παιδιά, ναι δεν κάνω πλάκα, οι Lumberjacks ήταν σε έκδοση zombie. Όχι πως ήταν κακή ιδέα, δεν με χάλασε προσωπικά, θεωρώ πως είχε πλάκα και το διασκέδασα όλο αυτό. Ο Damian Priest πήρε σύντομα την νίκη και ύστερα τα ζόμπια φάγανε τον Miz. Ναι, ακριβώς αυτό έγινε! Ετοιμαστείτε να δούμε Zombie Miz στο Raw!


BIANCA BELAIR VS. BAYLEY
SMACKDOWN WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH 

Ύστερα είχαμε την Bianca να βάζει τον τίτλο της υπό διεκδίκηση ενάντια την Bayley. Ελάτε τώρα ξέρετε τι θα πω. Με ξέρετε, με έχετε καταλάβει. Δεν παρακολούθησα πλήρως τον αγώνα! Bianca συγγνώμη, αλλά δεν είχα όρεξη για τα γυναικεία Match εκείνη την στιγμή. Ο αγώνας φάνηκε να πηγαίνει καλούτσικα θα πω εγώ αλλά όχι κάτι αξιοσημείωτο. Έληξε με την πρωταθλήτρια να φεύγει η νικήτρια! Πέρα απο το γεγονός ότι δεν παρακολουθώ συχνά γυναικείο Wrestling, οι γυναικείοι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Backlash ήταν σχετικά καλοί.


BOBBY LASHLEY VS. DREW MCINTYRE VS. BRAUN STROWMAN
WWE CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH 

Και τώρα πάμε στα μεγάλα Match της βραδιάς! Έχουμε τώρα το Triple Threat για το WWE Championship! Ο Bobby θέλησε να συμμαχήσει με τον Drew ώστε να βγάλουν εκτός τον Braun Strowman, αλλά το τέρας αμέσως επιτέθηκε στον Drew. Βέβαια αμέσως οι δύο brawlers συνεργάστηκαν και πέτυχαν ένα Suplex στον Monster Among Men και ύστερα ξανά ο καθένας για τον εαυτό του. Είχαμε ασταμάτητη δράση και κάποια στιγμή ο Braun πήδηξε πάνω στους Drew και Bobby, ένα Spot στο οποίο ο Braun θα μπορούσε να σπάσει το κεφάλι του, αλλά προχωράμε! Μάλιστα λίγο αργότερα βρέθηκε κοντά στην νίκη ο Braun με ένα Chokeslam, αλλά ο Lashley έγκαιρα έκανε Kickout! Ο σκωτσέζος μαχητής αποφάσισε να γίνει σκωτσέζος φονιάς και εκτόξευσε τον Lashley πάνω στα LED Boards και ύστερα συνέχισε το Match με τον Braun. Οι δύο τους δώσανε μια πολύ καλή μάχη με ωραία Spots. Δυναμικές κινήσεις και από τους 2 παλαιστές. Ο McIntyre επιχείρησε το Claymore, αλλά ο Strowman τον έπιασε στον αέρα και τον έστειλε με ένα δυνατό Powerbomb πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. Αρκετά καλά τα πήγε ο Braun όπως καταλάβατε. Γενικότερα υπήρξε το χάος που μπορεί να προσφέρει ένα Triple Threat και στο τελείωμα του αγώνα ο McIntyre επιχείρησε το Claymore με επιτυχία, ωστόσο τότε ο πρωταθλητής Lashley γύρισε, άρπαξε τον Drew και τον έστειλε έξω από το Ring. Αμέσως χτύπησε με ένα Spear τον Braun και έκλεψε την νίκη! Retain του Lashley λοιπόν όπως και το περίμενα.


ROMAN REIGNS VS. CESARO
UNIVERSAL CHAMPIONSHIP MATCH

Time for our Main Event! Universal Championship Match με τον Tribal Chief και Cesaro. Το λέω από τώρα πως ήταν ματσάρα! Ο Cesaro ξεκίνησε δυνατά μα αυτό κράτησε για ελάχιστες στιγμές, καθώς ο Roman γρήγορα ξεκίνησε να διατηρεί τον έλεγχο και να στοχεύει το δεξί χέρι του Cesaro. Υπήρχε το τεχνικό στιλ και συνεχώς ανέβαζαν τον ρυθμό με μερικές δυνατές κινήσεις. Ο Cesaro αφού δεχόταν συνεχώς ζημιά, βρήκε το άνοιγμα και δημιούργησε momentum, ξεκινώντας την αντεπίθεση! Υπήρξαν αρκετά Submissions και λαβές, μα το κύριο πράγμα που είδαμε σε τούτο τον αγώνα ήταν θέληση και πάθος από τους αγωνιζόμενους. Ο Cesaro αγωνίστηκε παραπάνω από καλά, τα έδωσε όλα. Έκανε την υπερπροσπάθεια, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει νικηφόρος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο Superstars εξαντλημένοι έριχναν με τις γροθιές τους μα ο Roman εν τέλει ήταν αυτός που επιβλήθηκε! Ο Cesaro με χτυπημένο χέρι, τα έδωσε και πάλι όλα! Αρνήθηκε να δεχτεί τον πόνο και ρίχτηκε στην μάχη με τα uppercuts του, αλλά δεν ήταν αρκετά. Ο Reigns επιχείρησε επίσης αρκετές λαβές και το Submission του για πολλαπλές φορές. Πέτυχε ένα δυνατό powerbomb και συνέχισε να πιέζει με το Submission. O Ελβετός έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και δεν το έβαζε κάτω, καθώς συνεχώς έσπαγε την λαβή, μα εν τέλει ο Θεός Reigns το κλείδωσε για μια τελική φορά και o Cesaro έχασε τις αισθήσεις του και το match μαζί! Καθαρό Retain του Reigns λοιπόν χωρίς καμία παρέμβαση. Προσκυνώ άλλη μια φορά το μεγαλείο σου Roman.


Ύστερα εμφανίστηκε ο Jey Uso και επιτέθηκε στον Cesaro. Έπειτα ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Seth Rollins, είχε ένα υπέροχο Face off με τον πρωταθλητή που μόλις έκανε Retain τον τίτλο του και για τέλος, μαντέψτε; Επιτέθηκε και αυτός στον ηττημένο Cesaro. Τι πάθατε όλοι σας; Τι σας έκανε ο Ελβετός και τον σαπακιάσατε όλοι; Για να κλείσει το PPV ο Rollins τοποθέτησε το τραυματισμένο χέρι του Cesaro μέσα σε μια καρέκλα και το χτύπησε στο Ring Corner, ενώ ύστερα μπήκε στο Ring για να απαθανατίσει την στιγμή.


Αυτό λοιπόν ήταν το WWE WrestleMania Backlash του 2021. Προσωπικά μου φάνηκε λιγάκι αδιάφορο αρχικά το σόου και δεν είχα και πολύ ενθουσιασμό. Ωστόσο τελικά οι αγώνες ήταν σχετικά καλοί ενώ οι δύο μεγάλοι για τους Main τίτλους ήταν φοβεροί, ειδικά το Main Event. Λάτρεψα το Match του Reigns με τον Cesaro και σίγουρα θα το παρακολουθήσω ξανά! Αυτό λοιπόν ήταν και το ρεπορτάζ. Τα ξανά λέμε την επόμενη φορά!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη