Raw 17/05/2021: Ο σκωτσέζος χαρίζει νίκες

Πριν μερικές ώρες πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου και απ'οτι φαίνεται η κατάρα του, επηρέασε και εμένα. Το ακόλουθο ρεπορτάζ του Raw, καλύπτει ο Νίκος ο οποίος μάλλον θέλει να αυξήσει την μυωπία του στους 8 βαθμούς! Ας μην μακρηγορώ άλλο, φύγαμε στο σπέσιαλ Review μου.

Το σόου άνοιξε με τον MVP να παρουσιάζει τον Bobby Lashley ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε στο Ring έχοντας στο πλάι του μερικές γυναίκες. Τιτάνα Lashley δίδαξε μας πως να παίζουμε μπαλίτσα με τα νέτα! Ύστερα ο MVP είπε τα καλύτερα λόγια για τον All Mighty WWE Champion και για την εκπληκτική του απόδοση στο WrestleMania Backlash. Έκανε ένα Open Challenge και πριν προλάβει να ολοκληρώσει το Promo του, εμφανίστηκε ο Drew McIntyre και δέχτηκε την πρόκληση. Ωστόσο ο MVP συμπλήρωσε, δηλώνοντας πως όλοι μπορούν να αποδεχτούν την πρόκληση εκτός από τον Braun Strowman και τον Drew McIntyre και τότε ο σκωτσέζος απέφυγε το χτύπημα του Bobby και με μια γροθιά έβγαλε έξω τον πρωταθλητή. 



AJ Styles vs. Elias

Και τώρα ξεκινάει η κατάρα! Έχουμε AJ Styles vs. Elias. Συγγνώμη κιόλας, αλλά τι να καθίσω και να γράψω τώρα; Θοδωρή πως την πάλευες τόσο καιρό; Well, αντε ας προσπαθήσω τουλάχιστον. Ο μαγικός Styles είχε τον έλεγχο αρχικά ώσπου βγήκε στην αντεπίθεση ο Elias. Ο AJ πέτυχε μερικές High Flying κινήσεις όπως το Pele Kick, ενώ ο Elias κατάφερε να πετύχει το Drift Away η Spinning Suplex όπως το αποκάλεσε ο Corey Graves, μα δεν ήταν αρκετό. Λίγο αργότερα έκανε παρέμβαση ο Ryker και έτσι ο αγώνας έληξε με Disqualification. O κύριος Omos σαν ένα τεράστιο Chopstick σκεφτόταν ποιον να πιάσει, μα στην τελική του ξέφυγαν και οι δύο.



Έπειτα στα Backstage ο φίλος μας ο Riddle κάλεσε την New Day για να δουν ένα φίδι που έχει. Και εννοείται πως ήταν παρομοίωση με τον Randy Orton. Εν τέλει κατέληξαν σε πρόκληση από τον Kofi Kingston στον Orton ο οποίος την αποδέχτηκε και ύστερα o Randy κοίταζε τον Riddle σαν να ήταν ο μικρός αδερφός του που είχε κάνει μ@λ@κι@.

Και μετά μαντέψτε τι έγινε; Άλλο ένα μικρό Backstage segment με την Alexa Bliss και τις νέες Women's Tag Team Champions, Tamina & Natalya. Τι είναι αυτά τα που βλέπω; Τι περίεργες σκοτεινές δυνάμεις είναι αυτές; 


Angel Garza vs. Drew Gulak

Τώρα έχουμε Match μεταξύ των Drew Gulak και Angel Garza. Ένα Match το οποίο έληξε σύντομα με τον Garza να επικρατεί. Και μαντέψτε τι συνέβη αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας; ο Garza τάισε το τριαντάφυλλο του στον Gulak. Αχ θεέ μου, τι είναι αυτά που βλέπω; Ακόμα βρισκόμαστε στην πρώτη ώρα και θέλω ήδη να βγάλω τα μάτια μου. 



Randy Orton Vs. Kofi Kingston 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τώρα έχουμε κάτι καλό. Orton ενάντια Kofi. Αντε να δω τους Rk-Bro να χαρώ και να ηρεμήσω. Ορτονα το μεγάλο Fanboy σου είναι εδώ! Σαπάκιασε τον Kofi. Well, ο αγώνας δεν κυλάει ακριβώς έτσι, για την ακρίβεια ο Randy τις τρώει τώρα. Έλα πάμε λίγο πρέσα ρε Orton. Έτσι μπράβο με άκουσε, τώρα δέρνει τον Kingston. Τζάμπα χάρηκα, μόλις έληξε ο αγώνας με Rollup pinfall από τον Kingston. Ύστερα ο εξοργισμένος Randy ήθελε να επιτεθεί στην New Day, μα o Riddle τον σταμάτησε και τον ακολούθησε σαν το μικρό χαζό αδερφάκι του. 



Tamina & Natalya vs. Nia Jax & Shayna Baszler 

Λοιπόν τώρα έχουμε γυναικείο Match, οπότε όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε τι θα ακολουθήσει. SKIIIIP! Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Οι Tamina και Natalya έκαναν retain τους γυναικείους ομαδικούς τίτλους, ΤΕΛΟΣ! Κάτι περίεργα είδαμε ξανά. Κάτι φλόγες από το Ring corner και έτσι τραυματίστηκε ο κύριος Reginald. Και σαν δεν φτάνουν αυτά, ακουγόταν συνεχώς και το γέλιο της Lili (Η κούκλα της Alexa Bliss). Ε ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ! ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ! 

Sheamus vs. Ricochet 

Αμέσως μετά ο εκνευρισμένος Sheamus εισήλθε στο Ring και απαιτούσε να εμφανιστεί αμέσως και ο Ricochet. Η μάχη ξεκίνησε αμέσως και ο Sheamus οργισμένος όρμησε. Ο Ιρλανδός επικρατούσε, διαλύοντας τον Ricochet o οποίος προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά ο Sheamus απάντησε με το Irish Curse Back breaker. Βέβαια λίγο αργότερα άλλαξε η ροή καθώς ο Ricochet με επιτυχία επιχείρησε ένα Spanish Fly και ύστερα με τις High Flying κινήσεις του προσπαθούσε να φύγει με την νίκη. Πέτυχε μερικές μανούβρες και βρέθηκε κοντά στην νίκη, αλλά ο Ιρλανδός κατάφερε να ξεφύγει. Ο Sheamus με μια δυνατή γονατιά πέτυχε τον αντίπαλο του στον αέρα και ύστερα με ένα ξαφνικό Brokue Kick πήρε την νίκη! Ο Celtic Warrior έκλεισε με ένα Promo λέγοντας πως έχει επιπλέον χώρο για μια ακόμα ζώνη και πως θέλει τον Lashley και το Open Challenge του. 



Asuka vs. Charlotte Flair 

Τώρα έχουμε άλλο ένα Skip. Δεν έχω τις ορέξεις αυτή την στιγμή για γυναικεία ΑΝΟΥΣΙΑ Match, επομένως, SKIIIIP! Η Asuka με ένα Rollup Pinfall έφυγε με την νίκη, ενώ η Flair ένιωθε όπως νιώθω εγώ τώρα που γράφω τούτο το ρεπορτάζ. 

Damian Priest vs. John Morrison 

Ύστερα άλλος ένας ανούσιος αγώνας που τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα στα Raw. Damian Priest και Johnny DRIP DRIP σε Lumberjack Match. O Morrison προσπάθησε να αποφύγει τους Lumberjacks και με το Parkour του πράγματι ξέφυγε και κατάφερε να μπει στο Ring, μα όλα αυτά μόνο για να τον πιάσει ο Priest και να χτυπήσει με ένα δυνατό Chokeslam. Ύστερα ο Johnny κράτησε λιγάκι σταθερή την ροή, μέχρι που ο Priest την γύρισε και πάλι και βρέθηκε κοντά στην νίκη. Μετά από ένα ωραίο Dive του Damian στους Mace & T-Bar οι οποίοι ήταν επίσης Lumberjacks, ο Cedric Alexander αποφάσισε να πηδήξει πάνω στον Shelton Benjamin και έπειτα ο Priest με ένα Superplex στον Morrison στο Ringside τους έβγαλε όλους εκτός. Λίγα λεπτά μετά πήρε την νίκη. Ύστερα δήλωσε πως και αυτός θέλει να αγωνιστεί με τον Lashley για το WWE Championship. 



Τώρα να σχολιάσω κάτι. Είδαμε και προηγουμένως το βίντεο για την επιστροφή της Eva Marie αλλά δεν το έγραψα. Νόμιζα ότι μπορούσα να ξεφύγω από αυτό το μαρτύριο, αλλά έκανα λάθος. Το είδαμε και τώρα για δεύτερη φορά. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΒΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ! 


Bobby Lashley vs. Kofi Kingston 

Επιτέλους Main Event. Αντε να τελειώνουμε με το Raw. Ποιος θα είναι άραγε αυτός που θα αγωνιστεί με τον πρωταθλητή, τον παντοδύναμο Bobby Lashley; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ... ο Kofi Kingston. Εντάξει, το κλείνω εδώ. Πάω να βγάλω τα μάτια μου, δεν αντέχω άλλο! Και τώρα ο MVP αναφέρει πως ποτέ δεν δήλωσε πως τούτο το Match θα είναι για τον τίτλο. Σας την έφερε γατάκια. Ο Kingston έδωσε το δεύτερο αγώνα του σε μια βραδιά και αρκετές φορές κατάφερε να επιτεθεί στον Bobby, ωστόσο ο Champ δεν έπεφτε και τον έριχνε συνεχώς με τις δυναμικές του κινήσεις. Στο φινάλε εμφανίστηκε ο McIntyre και αποσυντόνισε τον Lashley και έτσι ο Kofi βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κλέψει την νίκη με ένα Rollup Pinfall. Well, τώρα βλέπω προς τα που πάει η δουλειά. Το καλοκαίρι θα βλέπουμε το κυνήγι του Drew για τον τίτλο και μακάρι να δούμε επίσης τον Lashley με πολλαπλούς Superstars σε ένα Match, όπως ένα fatal 4 way η και 5 way. 


Αυτό λοιπόν ήταν το Raw. Ορίστε και το ρεπορτάζ. Το γεγονός ότι όταν κάποιος βλέπει το Raw και υποφέρει, μας κάνει δυσκολότερο να γράψουμε τα ρεπορτάζ. Ο Θοδώρης τι να πει που παρακολουθούσε Live το σόου τις νύχτες και έπρεπε να γράφει για το πόσο κακό είναι το Raw; Τέλος πάντων, αντε για να κλείσουμε σας χαιρετώ και ετοιμάζομαι να δω τους "Γίγαντες του Κάτς". Σε λίγο ξεκινάει η εκπομπή, αντε να δούμε τον Γιώργο μετά από τον κουβά του Cesaro στο Backlash, πως θα παρουσιάσει εκπομπή από κούτα στην πλατεία. Τα λέμε στο επόμενο ρεπορτάζ!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη