RAW 19/04/2021: Έπεσαν οι μάσκες...

Το επεισόδιο του Raw ολοκληρώθηκε και το Ringside House σας φέρνει το αναλυτικό ρεπορτάζ με όλα όσα έλαβαν μέρος το βράδυ της Δευτέρας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Drew McIntyre να βγαίνει στην αρένα και να μιλάει για την ευκαιρία που άρπαξε στο Triple Threat Match για να πάρει την θέση του #1 Contender για το WWE Title απέναντι στον Bobby Lashley, ένα ματς που έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει μέρος στο WrestleMania Backlash. Επίσης αναφέρθηκε και στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας για την επίθεση που δέχτηκε, τότε στο ρινγκ ήρθε ο MVP για να τονίσει πως ο Mace με τον T-Bar δεν έχουν καμία θέση στην Hurt Business, τότε οι δυο τους ήρθαν κρυφά πίσω από τον McIntyre και του επιτέθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως την περασμένη Δευτέρα.


- Στα backstage είδαμε τον Drew McIntyre να ζητάει αγώνα απέναντι στους T-Bar και Mace με σκοπό να τους εκδικηθεί το συντομότερο δυνατό. Ο Adam Pearce τόνισε πως για να γίνει αυτό θα χρειαστεί οπωσδήποτε έναν tag team partner. O McIntyre του είπε πως δεν χρειάζεται καμία βοήθεια και πως αν δεν του δώσει τον αγώνα τότε θα κάνει κάτι κακό που δεν θα του αρέσει.

The Viking Raiders vs. Alexander & Benjamin

Όπως και την περασμένη εβδομάδα, οι ίδιες ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα του RAW. Το ματς είχε σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι περιμέναμε και οι Alexander & Benjamin έκαναν μια τίμια προσπάθεια απέναντι στους μεγαλόσωμους μουσάτους, όμως ηττήθηκαν μετά το Viking Experience.


- Μετά πήγαμε στα backstage όπου είδαμε τον Randy Orton να δίνει την υπόσχεση του πως δεν θα ξαναδούμε τον Fiend για όσο καιρό είναι αυτός εκεί. Επίσης μίλησε και λίγο για τον αγώνα που έχασε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στους Strowman και McIntyre, αλλά τον σταμάτησε ο Riddle μαζί με το σκούτερ του για να του προτείνει να σχηματίσουν μια ομάδα και... να την ονομάσουν RK-Bro. Ο Orton απλά τον αγνόησε και αποχώρησε για να βρει τον Adam Pearce και να του ζητήσει αγώνα κόντρα στον "Original Bro".


Η συνέχεια στο δράμα με την Charlotte

Η Charlotte τόνισε πως την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο RAW για να απαιτήσει σεβασμό επειδή είναι η μεγαλύτερη σταρ στην κατηγορία. Μετά συνέχισε λέγοντας ότι η Rhea Ripley της έκλεψε την θέση στη WrestleMania και πως αυτή θα έπρεπε να είχε πάει κόντρα στην Asuka. Δεν άργησε όμως να την διακόψει η Asuka, ενώ όταν η ίδια πήγε να μιλήσει, η μουσική της Rhea Ripley ακούστηκε με την RAW Women's Champion να στέκεται στην ράμπα. Η πρωταθλήτρια είπε πως απόψε η Asuka είναι το φαβορί για να κερδίσει την Charlotte, με την "Queen" να εκνευρίζεται και να προσπαθεί να δικαιολογήσει την θέση της. Το promo τελείωσε με την Asuka να αποκαλεί την Charlotte "σκύλα" και να υπόσχεται πως θα την κερδίσει.


Randy Orton vs. Riddle

Το δεύτερο ματς της βραδιάς προέκυψε από το παραπάνω segment που είδαμε στα backstage. Από την αρχή του αγώνα ο Riddle είχε τον έλεγχο προς έκπληξη όλων, προσπαθώντας να αναγκάσει τον "Apex Predator" να κάνει tap out με πολλαπλά Sleeper Holds. Έπειτα οι δύο superstars αντάλλαξαν αρκετά chops στα στήθη τους με αποτέλεσμα να κοκκινήσουν, το ματς ήταν σκληρό και αρκετά διασκεδαστικό θα λέγαμε, με τον Orton να περνάει από ένα πανέμορφο Superplex τον αντίπαλο του. Ο "Viper" μετά πήρε θέση για να εκτελέσει το RKO αλλά στον αέρα ο Riddle τον άρπαξε και τον πέρασε από Crucifix pin για να πάρει την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του.


- Περάσαμε ξανά στα backstage με τον Adam Pearce να έχει μια σύντομη συζήτηση με τον Sheamus, όπου μίλησαν για το πόσο ιστορικό είναι το United States Championship. O Pearce πρότεινε στον πρωταθλητή να βγει έξω στο ρινγκ και να κάνει Open Challenge όπως ακριβώς έκανε και ο John Cena πριν από μερικά χρόνια, ο "Celtic Warrior" δέχτηκε την πρόταση από τον Pearce με την μόνη διαφορά πως ο αγώνας δεν θα γίνει για τον τίτλο του.

Nia Jax & Shayna Baszler vs. Naomi & Lana

Στον πρώτο γυναικείο αγώνα της βραδιάς είδαμε ομαδική δράση με την Nia Jax να ξεκινά δυναμικά το ματς και να περνάει από Double Suplex τις Naomi και Lana. Μετά έκανε το tag στην Baszler και τότε στην ράμπα εμφανίστηκαν οι Mandy Rose & Dana Brooke για να δείξουν μέσα από ένα βίντεο στην Nia την τούμπα που έφαγε στο περασμένο επεισόδιο του RAW, η Nia εκνευρίστηκε και αποφάσισε να τις κυνηγήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει μόνη της στο ρινγκ η Shayna και να δεχτεί το Double Facebuster για να χάσουν τον αγώνα.


Miz TV

Η στιγμή έφτασε για τον Miz με την αγαπημένη του Maryse να γιορτάσουν την επιτυχία της πρεμιέρας για το reality show που έβγαλαν. Όταν ο Miz με την Maryse πήραν τα ποτήρια τους για να πιούν σαμπάνια και να το γιορτάσουν, στο ρινγκ ήρθε ο Damian Priest. Ο Priest μας έδειξε μέσα από την γιγαντοοθόνη όλα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα όπου ο Miz κυριολεκτικά ξεβρακώθηκε στην τηλεόραση, ως αποτέλεσμα η εκνευρισμένη Maryse άρχισε να μιλάει Γαλλικά όπου στην ουσία ανακοίνωσε ένα ματς μεταξύ Miz και Priest. Τότε ο "A-Lister" ύπουλα άρπαξε το ποτήρι με την σαμπάνια και έλουσε τον Damian Priest για να αποχωρήσει από το ρινγκ.


Kofi Kingston vs. Elias

Ο Elias μαζί με τον Jaxson Ryker και την κιθάρα του παρουσιάστηκε στο ρινγκ για να μας αφιερώσει ένα από τα τραγούδια του, αλλά τότε εμφανίστηκαν οι New Day και συγκεκριμένα ο Xavier Woods να "τζαμάρει" με το μπάσο του. Μετά προχωρήσαμε στον αγώνα με τον Elias να περνάει από ένα όμορφο Vertical Suplex στον αντίπαλο του, ο Kingston απάντησε κάνοντας το SOS. Στο τέλος ο Elias πήρε μια καθαρή νίκη όταν ανέβηκε στα σχοινιά και έκανε το Elbow Drop στον Kofi.


Μια ιστορία με την Lilly

Η Alexa Bliss βρίσκεται στην παιδική χαρά της και λέει ότι η Lilly, η κούκλα της, ήταν μέρος της ζωής της για πάντα. Μας παρουσίασαν ορισμένες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Alexa όπου κρατούσε αγκαλιά την συγκεκριμένη κούκλα. Η Alexa επίσης είπε ότι όταν ήταν μικρή, η Lilly την βοήθησε να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους της. Όσο για τις υπόλοιπες γυναίκες του ρόστερ, είπε πως η Lilly δεν τις συμπαθεί αλλά κυρίως δεν συμπαθεί "αυτόν".


2-on-1 Handicap Match
Drew McIntyre vs. T-Bar & Mace

Από την αρχή του ματς είδαμε τους δύο heels να κυριαρχούν απέναντι στον "Scottish Warrior" καθώς ο MVP παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τα backstage. Αυτός που δυσκόλεψε το έργο του Drew ήταν ο T-Bar με διάφορες δυνατές κινήσεις, όταν ο McIntyre έκανε το Glasgow Kiss στον αντίπαλο του και ετοιμάστηκε για το Claymore, του απέσπασε την προσοχή ο Mace με τους δύο partners να διαλύουν τον αβοήθητο McIntyre. Τότε στο ρινγκ ήρθε ο Braun Strowman για να γίνει το Tag Team Match.


Drew McIntyre & Braun Strowman vs. T-Bar & Mace

Ο Strowman βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Σκωτσέζο αφού έδωσε σκληρή μάχη με τον Mace στο ρινγκ, ο οποίος Mace έκανε μια λάθος κίνηση με αποτέλεσμα να ματώσει ο Braun στο κούτελο. Το ματς όμως συνεχίστηκε με σκληρούς και heavyweight ρυθμούς, μέχρι που ο Strowman έκανε το tag στον Drew, ο οποίος όταν μπήκε στο ρινγκ έβγαλε την μάσκα του Mace με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το πρόσωπο του.


Τότε ο Mace τον χαστούκισε και ο Drew κρατώντας την μάσκα στα χέρια του άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι με τον διαιτητή να λήγει τον αγώνα με disqualification. Στο ρινγκ ανέβηκε ο Braun όπου αυτός έβγαλε την μάσκα του T-Bar με τα δύο πρώην μέλη των Retribution να κάνουν και επίσημα το face reveal. Μάλιστα μας έδωσαν και μια αστεία στιγμή που μας έκανε να γελάσουμε με τον Strowman να κραυγάζει στον T-Bar «πάρε την μάσκα του κλόουν και δρόμο».

The Miz vs. Damian Priest

Πριν περάσουμε στο main event, είδαμε και ένα ματς που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στη βραδιά. Ο Miz φυσικά και είχε στο πλευρό του την Maryse, και ο αγώνας σαφέστατα είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το απογοητευτικό ματς που είδαμε την περασμένη Δευτέρα. Με βρώμικο τρόπο ο "A-Lister" προσπάθησε με την βοήθεια της γυναίκας του να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά ο Damian Priest έκανε τελευταία στιγμή το kickout στο roll-up. Αργότερα ο Priest πέρασε τον Miz από το Hit The Lights για να πάρει την νίκη.


United States Open Challenge

Ο Sheamus έκανε ένα promo για το πρώτο του Open Challenge για το United States Championship, και προκάλεσε οποιονδήποτε να βγει έξω στο ρινγκ και να τον αντιμετωπίσει. Τελικά αυτός που βγήκε ήταν ο Humberto Carrillo ο οποίος δέχθηκε μια σκληρή επίθεση έξω από το ρινγκ προτού καν το καμπανάκι χτυπήσει. Ο πρωταθλητής μετά πέρασε από ένα δυνατό Brogue Kick τον Carrillo για να στείλει ένα σκληρό μήνυμα σε όλους όσους θελήσουν να του πάρουν τον τίτλο.


Asuka vs. Charlotte

Στο main event του κόκκινου σόου είδαμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Charlotte και Asuka, ένα ματς υπό το βλέμμα της Rhea Ripley. Το ματς δυστυχώς είχε μικρή διάρκεια μαζί με τις διαφημίσεις, οπότε κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά. Η Charlotte έκανε το Spear στην Asuka αλλά αυτή έκανε το kick out, η Asuka προσπάθησε να απαντήσει με το Asuka Lock αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε η Ripley προσπάθησε να της αποσπάσει την προσοχή με αποτέλεσμα να έρθει από πίσω η Asuka και να πάρει την νίκη με roll-up. Μετά τον αγώνα η Charlotte φανερά εκνευρισμένη έμεινε μόνη της στο ρινγκ και άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα τον διαιτητή ξεσπώντας όλα της τα νεύρα.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη