SmackDown 16/04/2021: Ψάχνει για νέες προκλήσεις...

Σάββατο σήμερα και το Ringside House σας φέρνει τα αποτελέσματα από το πρώτο SmackDown μετά την WrestleMania 37. Ένα επεισόδιο που είδαμε τους Dirty Dawgs να υπερασπίζονται τους τίτλους απέναντι στους Street Profits, και τον Cesaro να ψάχνει για νέες ευκαιρίες.

Το σόου αυτή την εβδομάδα άνοιξε με τον Roman Reigns να κάνει την είσοδο του μαζί με τους Paul Heyman και Jey Uso κρατώντας με περηφάνεια το Universal Championship. Ο "Tribal Chief" ξεκίνησε λέγοντας ότι τήρησε την υπόσχεση του και διέλυσε τους Edge και Daniel Bryan στη WrestleMania για να φύγει ως πρωταθλητής. Ο Roman Reigns επίσης ανέφερε πως πλέον το SmackDown είναι δικό του σόου και κανείς δεν μπορεί πια να τον εκθρονίσει... τότε βγήκε ο Cesaro ο οποίος στη WrestleMania επικράτησε του Seth Rollins. Χωρίς να γίνει κάτι ο πρωταθλητής απλά αποχώρησε από το ρινγκ.


Αργότερα στα backstage, είδαμε τον Paul Heyman να δίνει συνέντευξη σχετικά με τον αγώνα ανάμεσα σε Roman Reigns και Cesaro που ανακοινώθηκε νωρίτερα, ο Heyman συμφώνησε στην πρόκληση του Cesaro με την μόνη διαφορά ότι απόψε θα αντιμετωπίσει τον Jey Uso αντί του "Tribal Chief". 

Otis vs. Rey Mysterio

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε τον "Bulldozer" απέναντι στον "Master of 619". Το ματς ξεκίνησε δυναμικά με τον Otis να παίρνει τον έλεγχο και να περνάει από World's Strongest Slam τον Mysterio, ο Μεξικανός όμως κατάφερε να περάσει από 619 τον αντίπαλο του για να πάρει μια γρήγορη νίκη μετά από roll-up.


Kevin Owens vs. Sami Zayn

Ο Sami Zayn εμφανίστηκε για να αρχίσει πάλι τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον Kevin Owens και τον Logan Paul στην WrestleMania 37. Έτσι ο ίδιος προκάλεσε τον Owens να τον αντιμετωπίσει απόψε διότι εκεί δεν θα μπορέσει κανείς να του αποσπάσει την προσοχή. Ο "Prizefighter" δέχτηκε την πρόκληση και βγήκε στο ρινγκ για το ματς. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι δυο τους, αλλά όχι αντάξιος με αυτό που είδαμε στην WrestleMania. Στο τέλος ο Zayn προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα ο Kevin να πάρει τη νίκη από count-out. Παρόλα αυτά το segment τελείωσε με τον Owens να περνάει από Stunner τον καλό του φίλο.


Η πρωταθλήτρια Bianca Belair

Οι Street Profits και συγκεκριμένα ο Montez Ford, το αγόρι της Bianca Belair, μας παρουσίασαν την νέα SmackDown Women's Champion. Στο promo της η Bianca τόνισε πως ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε αυτό το όνειρο, ενώ μάλιστα ευχαρίστησε την Sasha Banks για την ευκαιρία που της έδωσε σε έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας της.


Στα backstage είδαμε την Sasha Banks να προσπαθεί να δώσει συνέντευξη στην Kayla Braxton, αλλά ήταν τόσο εκνευρισμένη που απλά έφυγε. Τότε ήρθε η Bayley και τόνισε πως στη WrestleMania ήταν απασχολημένη για να "σώσει" το σόου, έτσι προκάλεσε την Bianca σε αγώνα για τον τίτλο.

The Dirty Dawgs (c) vs. The Street Profits
SmackDown Tag Team Championship Match

Στον μοναδικό αγώνα για τίτλο στην βραδιά είδαμε τους Dolph Ziggler & Robert Roode να υπερασπίζονται τους τίτλους κόντρα στους Angelo Dawkins και Montez Ford. Οι διεκδικητές μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν τον απόλυτο ρυθμό, αργότερα είδαμε τον Roode να κάνει ένα πολύ όμορφο Spinebuster. Ο Angelo έκανε tag τον Montez για να περάσει από Frog Splash τον Roode, αλλά ο Ziggler τελευταία στιγμή ήρθε για να σπάσει το cover. Τότε έγινε το tag στον Ziggler και με το Zig Zag έδωσε την νίκη στην ομάδα του για να παραμείνουν πρωταθλητές.


Natalya vs. Shayn Baszler

Ένα από τα γνωστά filler matches που έχουμε πια συνηθίσει στα εβδομαδιαία επεισόδια, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, συγκεκριμένα η Natalya έκλεψε την νίκη με roll-up ενώ αμέσως μετά η Nia Jax μπήκε στο ρινγκ για να της επιτεθεί, το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί ένα Superkick από την Tamina.

Cesaro vs. Jey Uso

Και περάσαμε στο main event της βραδιάς με τον Cesaro να δέχεται την πρόκληση απέναντι στον Jey Uso, σε ένα ματς που είχε το μυαλό του κολλημένο στον Roman Reigns. Από την αρχή της αναμέτρησης ο Uso εστίασε κυρίως στα χέρια του αντιπάλου του με διάφορες κινήσεις. Ο Ελβετός αργότερα βρήκε τον ρυθμό του και πέρασε από ένα όμορφο Corkscrew Uppercut τον αντίπαλο του, έπειτα τον έριξε κάτω με Spinebuster και τον πέρασε από μερικά Swings μέχρι να έρθει και να τον χτυπήσει πισώπλατα ο Seth Rollins, με το ματς να τελειώνει με DQ. Ο Rollins από την ράμπα φώναζε στον Cesaro "You got lucky one time! This isn't over! Nothing is over until I say it's over!".


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη