Royal Rumble 2021: Μια βραδιά για όλους


Στο φετινό Royal Rumble είχαμε μερικές όμορφες και κλασικές στιγμές, με την Bianca Belair να παίρνει μια τεράστια νίκη και να συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία προς την WrestleMania. Ενώ από την άλλη πλευρά τον Edge να κερδίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Royal Rumble Match για μια θέση στο main event του Grandest Stage of Them All.

WWE Women's Tag Team Championship Match
Asuka & Charlotte Flair (c) vs. Shayna Baszler & Nia Jax

Στο Kickoff είδαμε τον αγώνα για τους ομαδικούς τίτλους της γυναικείας κατηγορίας, ανάμεσα σε Charlotte Flair & Asuka και Nia Jax & Shayna Baszler. Το ματς είχε μερικά καλά spots όπως για παράδειγμα το Double Natural Selection της Charlotte! Έπειτα την εμφάνιση του έκανε o Ric Flair με την Lacey Evans για να κοστίσουν την ευκαιρία στην Charlotte και να αναδειχθούν νέες πρωταθλήτριες η Jax με την Shayna.


WWE Championship Match
Drew McIntyre (c) vs. Goldberg

Το σόου ξεκίνησε με τον αγώνα για το WWE Championship, ένα ματς που κράτησε γύρω στα 2 λεπτά. Το περιμέναμε άλλωστε! Πριν ξεκινήσει το ματς οι Goldberg και McIntyre πιάστηκαν στα χέρια με τον Goldberg να περνάει τον πρωταθλητή από ένα δυνατό Spear γκρεμίζοντας το barricade. Επέστρεψαν στο ρινγκ και ο McIntyre απέφυγε ένα Spear για να κάνει το πρώτο Claymore το οποίο έγινε kickout. Μετά από τρίτο Spear και ένα Jackhammer ο "Scottish Warrior" παρέμεινε σταθερός στα πόδια του. Στο τέλος ο Drew με ένα Claymore κατάφερε να πάρει την νίκη. Με την νίκη αυτή, ο McIntyre όχι μόνο κόστισε την ευκαιρία του WWE Hall of Famer να διεκδικήσει το WWE Championship, αλλά πέτυχε επίσης ένα επίτευγμα που ούτε ο Fiend, αλλά ούτε και ο Brock Lesnar δεν κατάφεραν: Να σταματήσουν τον Goldberg στην πρώτη του προσπάθεια.


SmackDown Women's Championship Match
Sasha Banks (c) vs. Carmella

Ακολούθησε ο αγώνας για το SmackDown Women's Championship μεταξύ Sasha Banks και Carmella. Ίσως και το τελευταίο ματς σε αυτή την αντιπαλότητα που κράτησε αρκετές εβδομάδες, συγκεκριμένα πριν από το TLC. Στα του αγώνα, η Carmella με την βοήθεια του Reginald προσπάθησε με διάφορες βρώμικες τακτικές να κλέψει το αποτέλεσμα, αλλά από δικό της λάθος δέχτηκε το Bank Statement από την πρωταθλήτρια για να ηττηθεί. 


30-Women's Royal Rumble Match

Όπως όλα δείχνουν το 2021 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά της Bianca Belair αφού κέρδισε το Royal Rumble για να πάρει δίκαια ένα spot στην WrestleMania 37. Η Bianca έκανε την είσοδο της στον αριθμό #3 και κατάφερε να μείνει στο ρινγκ για παραπάνω από 56 λεπτά δημιουργώντας ένα προσωπικό ρεκόρ.


Ο μεγάλος αγώνας ξεκίνησε με την Bayley να βγαίνει πρώτη και την την Naomi δεύτερη. Τα δύο κορίτσια κατάφεραν να μείνουν για αρκετά λεπτά στο ρινγκ, συγκεκριμένα η Bayley έμεινε για 30 λεπτά μέχρι που αποκλείστηκε από την Belair, ενώ η Naomi άντεξε για 47 λεπτά πριν αποκλειστεί από τις Shayna Baszler & Nia Jax. Στις επιστροφές-εκπλήξεις είδαμε την πρώην Divas Champion, Jillian Hall να κάνει την εμφάνιση της. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της Torrie Wilson, η οποία παραμένει σε εκπληκτική φόρμα και φαίνεται πως δεν πρόκειται να γεράσει ποτέ. Την επιστροφή της έκανε η Alicia Fox και η Lana. Μάλιστα είδαμε και παρουσίες από το NXT όπως για παράδειγμα η Toni Storm και η Ember Moon.


Αυτή όμως που έκλεψε την παράσταση με διαφορά, ήταν η Rhea Ripley η οποία έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και έμεινε μέχρι το τέλος μαζί με την Bianca Belair, με την δεύτερη να παίρνει την μεγαλύτερη και πιο άξια νίκη στη καριέρα της.

Last Man Standing Match για το Universal Championship
Roman Reigns (c) vs. Kevin Owens

Εύκολα ο καλύτερος αγώνας της βραδιάς και ένας από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων. Οι Roman Reigns και Kevin Owens ξεπέρασαν τις προσδοκίες του Last Man Standing και μας έδωσαν ένα εκπληκτικό ματς, με storytelling, πάθος, και όμορφες στιγμές. Ο αγώνας είχε πανέμορφα highlights με τους δύο superstars να φεύγουν από το ρινγκ να πηγαίνουν στην backstage πλευρά του σταδίου και να μάχονται. Σε μια στιγμή ο Reigns οδήγησε ένα κλάρκ και πάτησε τον Owens, αυτός όμως κατάφερε να σηκωθεί πριν το 10ο μέτρημα του διαιτητή.


Τίποτα δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Prizefighter κατάφερε να ρίξει κάτω τον Tribal Chief και έπειτα σκαρφάλωσε πάνω στο κλαρκ για να κάνει μια εκπληκτική πτώση επάνω στο σώμα του πρωταθλητή. Οι δυο τους επέστρεψαν στο stage όπου εκεί ο Owens δέχθηκε ένα Spear επάνω στο titantron με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί ένα κομμάτι του stage κοντά στην σκηνή εισόδου, αργότερα έδεσε με χειροπέδες τον Reigns για να προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αρπάξει το αποτέλεσμα, αλλά τελικά δέχθηκε το low blow και αμέσως μετά ο Paul Heyman έτρεξε να βγάλει τις χειροπέδες από τον Roman για να τον βοηθήσει να πάρει την νίκη μετά από γκιλοτίνα.


Royal Rumble Match

Το Royal Rumble Match είχε κάποιες επιστροφές, μερικές κλασικές στιγμές, και στο τέλος τον Edge νικητή για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Οι δύο πρώτοι που ξεκίνησαν ήταν οι Edge και Randy Orton όπου σε μια στιγμή ο Viper φάνηκε πως τραυματίστηκε και αναγκάστηκε με την βοήθεια των διαιτητών να αποχωρήσει για τα backstage για να επισκεφθεί γιατρό. Στο ρινγκ έμεινε ο Edge και πάλεψε για 58 ολόκληρα λεπτά με αρκετούς superstars έχοντας μερικές δυνατές στιγμές. Την εμφάνιση του έκανε ο Kane συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές σε Royal Rumble, ο Hurricane και ο Carlito επίσης επέστρεψαν αν και αποκλείστηκαν νωρίς. Ο Seth Rollins επίσης έκανε την επιστροφή του στο ρινγκ μετά από αρκετές εβδομάδες εκτός τηλεόρασης. Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι Riddle και Damian Priest που αγωνίστηκαν για αρκετά λεπτά. Αξιοσημείωτη ήταν και η επιστροφή του Christian όπου βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Edge.


Στο τελείωμα του αγώνα ο Edge έμεινε στο ρινγκ μαζί με τους Seth Rollins, Christian, και Braun Strowman. Στα γρήγορα οι Christian και Strowman αποχώρησαν από το ματς. Για λίγα δευτερόλεπτα είδαμε μια δυνατή μάχη μεταξύ Rollins και Edge, με τον Rated-R Superstar να πετάει εκτός ρινγκ τον Messiah. Κάτι έλειπε όμως... και αυτός ήταν ο Randy Orton που επέστρεψε στο ρινγκ μετά από λίγο και χτύπησε με RKO τον Edge, προσπάθησε να τον πετάξει έξω από το ρινγκ αλλά ο Edge ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα για να κερδίσει το Royal Rumble 2021.


Αποτελέσματα Royal Rumble 2021:

- Οι Nia Jax & Shayna Baszler κέρδισαν τις Charlotte Flair & Asuka
- Ο Drew McIntyre νίκησε τον Goldberg
- Η Bianca Belair κέρδισε το Women's Royal Rumble
- Ο Roman Reigns νίκησε τον Kevin Owens
- Ο Edge κέρδισε το Men's Royal Rumble

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη