RAW 01/02/2021: Why, Fella Why?


We're on the ROAD TO WRESTLEMANIA Ringsiders! Είμαι ο Θοδωρής και το Ringside House σας φέρνει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του κόκκινου show.

 
To πρώτο σόου μετά το Royal Rumble 2021, άνοιξε με τον WWE Champion, Drew McIntyre να μας καλωσορίζει και να μας λέει τη δική του εντύπωση για το χθεσινό Royal Rumble μέχρι που τον διέκοψε ο νικητής του επώνυμου αγώνα, Edge. Όσο ο McIntyre μας έλεγε για το πόσο βλέπει τον Hall of Famer σαν μέντορα και πόσο τον σέβεται, τον διέκοψε ο Sheamus που δεν άργησε να εναντιωθεί στον Edge ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε στον Drew ότι έχει ένα μεγάλο στόχο στη πλάτη του, προφανώς υπονοώντας τον Sheamus, ο οποίος κυριολεκτικά επιτέθηκε στον πρωταθλητή με ένα Brogue Kick λίγα δευτερόλεπτα αφού φύγει ο Edge. Αργότερα στα backstage ο Drew σε συνέντευξη που έδωσε, ένιωθε αρκετά στεναχωρημένος και ταυτόχρονα προδομένος από τον Sheamus λέγοντας πως γνωρίζονται από μικρά παιδιά και έχουν τσακωθεί πολλές φορές, αλλά αυτή την φορά ο Celtic Warrior ξεπέρασε τα όρια. Δήλωσε επίσης ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόκληση για το WWE Championship.


Bobby Lashley vs. Riddle
United States Championship Match
 
Πολύ σύντομος αγώνας και πραγματικά απογοητευτικός, καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε. Το ματς έληξε με DQ, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό του Lashley είχε γυρίσει και δεν σταμάτησε τα Full Nelson στον αβοήθητο Riddle, παρά την παρέμβαση του MVP που προσπαθούσε να ηρεμήσει τον United States Champion. Όπως ο ίδιος ομολόγησε αργότερα, ως ηγέτης της Hurt Business δεν έχει ξαναδεί τον Bobby τόσο θυμωμένο.
 

Xavier Woods vsMustafa Ali
 
Αυτός ο αγώνας είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το περασμένο ματς, χωρίς να δούμε κάτι το ιδιαίτερο βέβαια, ο Xavier κέρδισε μετά από Crucifix pin όταν ο Kingston απέσπασε τη προσοχή της υπόλοιπης Retribution.
 
MizTV
 
Στο MizTV είδαμε την εμφάνιση του Bad Bunny σε ένα αδιάφορο θα λέγαμε promo, όπου είχε μια συζήτηση με τον Miz και τον Morrison δηλώνοντας πως ένα από τα όνειρα του ήταν να γίνει WWE Superstar. O Miz άρχισε της ειρωνείες και τότε εμφανίστηκε ο Damian Priest για να τον ξαπλώσει με ένα δυνατό δεξί. Ακολούθησε αγώνας λίγα λεπτά μετά.


Damian Priest vs. The Miz
 
Κάποιες φορές ξεχνάω ότι ο Priest είναι 38 χρονών έτσι όπως κινείται, he's too athletic. Τυπικό debut match που σημαίνει 30% περισσότερο offence από ότι θα έπρεπε ο Miz, και 70% περισσότερο Bad Bunny από ότι έπρεπε. Ο Priest ευτυχώς κέρδισε το ντεμπούτο του με το Reckoning.


The Hurt Business vs Lucha House Party
RAW Tag Team Championship Match
 
Ένα πολύ καλό tag team match με 2 ομάδες που δείχνουν ότι έχουν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους. Οι Lucha House Party είχαν κάποια hope spots, αλλά ο Shelton έδωσε τη νίκη στη Hurt Business με το Paydirt. Το πρόβλημα όμως είναι πως υπάρχει μία μικρή αντιπαλότητα μεταξύ Shelton & Cedric.

Mandy Rose & Dana Brooke vs. Asuka & Charlotte Flair vs. Naomi & Lana
#1 Contender's Match για το WWE Women's Tag Team Championship
 
Για πρώτη φορά είδαμε τις Naomi & Lana να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργούν μια νέα ομάδα, μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και την πρώτη τους νίκη με την Naomi να κάνει pin την RAW Women's Champion, μετά από Rear View. Φυσικά και έγινε distract από Ric Flair & Lacey Evans στην Charlotte, όπου εκείνη παράτησε την Asuka μόνη της στο ρινγκ για να χάσουν το ματς.


Jeff Hardy & Carlito vs. Elias & Jaxson Ryker
 
Carlito Caribbean Cool? More like Carlito Caribbean BEAST! Ο τύπος είναι 2.5 φορές από ότι ήταν παλιά and I like it. Μακάρι να μείνει σαν active superstar αν γίνεται. Τέλος πάντων, ο Carlito έδωσε τον πρώτο του αγώνα στο κόκκινο σόου μετά από 10 χρόνια, και αυτό τέλειωσε με Backstabber/Swanton Bomb combo στον Jaxson.


Alexa Bliss vs. Nikki Cross
 
Αυτός ο αγώνας έλαβε μέρος στην τρίτη ώρα του σόου και ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της βραδιάς καθώς η Alexa Bliss άλλαξε τις μορφές της. Καλό ματς που είπε αρκετά ωραία ιστορία, αλλά η Alexa κέρδισε με ένα modified Sister Abigail/DDT που θα το ονομάσω... Twisted Sister. Μετά τον αγώνα ήρθε ο φίλος μας ο Randy Orton για το δικό του ματς, και μάλιστα είχε ένα μικρό staredown με την Bliss.


Edge vs. Randy Orton
 
Περιέργως περίμενα να τελειώσει σε 5 λεπτά με DQ, αλλά κράτησε αρκετή ώρα και ήταν αρκετά καλό σαν ματς με μόνο ένα καλό distraction από την Alexa Bliss, η οποία εμφανίστηκε στο κόρνερ του ρινγκ και απλά κοιτούσε στα μάτια τον Orton καθώς από το στόμα της έβγαζε ένα παράξενο μαύρο υγρό. Τέλος πάντων, ο Edge κέρδισε μετά από ένα Spear αλλά φάνηκε πως ήταν πολύ κουρασμένος μετά το Royal Rumble για να αγωνιστεί κατευθείαν στο Raw.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη