Η 2K θα είναι στο αποψινό Royal Rumble


Απόψε είναι μια μεγάλη βραδιά για το WWE και την 2K, η οποία εταιρία έχει αναλάβει τα καθήκοντα για τα video games της εταιρίας. Το Rumble είναι ένα τεράστιο event και περιλαμβάνει αρκετούς superstars, έτσι το έργο θα είναι πιο εύκολο για την 2K.

Όταν κυκλοφόρησε το WWE 2K20 δέχτηκε αρκετά σκληρές κρητικές από τον κόσμο επειδή είχε πολλά glitch, και αυτό χάλαγε την εμπειρία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τους οπαδούς του WWE, που φημίζονται για το πόσο απαιτητικοί και αυστηροί είναι στις κρητικές τους όσον αφορά τα video games.

Η 2K όμως πήρε μια σοφή απόφαση πριν από μερικούς μήνες και αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το WWE 2K21, αλλά να δουλέψουν για το παιχνίδι του 2022 διότι θα έχουν περισσότερο χρόνο μπροστά τους για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το PW Insider, οι εκπρόσωποι της 2K θα είναι στο αποψινό Royal Rumble με σκοπό να ηχογραφήσουν voice covers με αρκετούς WWE Superstars.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως υπάρχουν πλάνα για να κάνουν ολικό update σε όλο το ρόστερ που θα περιλαμβάνει το επόμενο παιχνίδι. Βέβαια η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια ημερομηνία για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη