Οδηγός Royal Rumble 2021


Το Royal Rumble είναι ένα από τα σημαντικότερα Pay-Per-View της χρονιάς, ένα σόου γεμάτο εκπλήξεις και πολύ αγωνία. Φέτος θα λάβει μέρος στο Tropicana Field της Φλόριντα, χωρίς την παρουσία του κόσμου. Για την κάρτα έχουν ανακοινωθεί 6 αγώνες ενώ αρκετοί από τους superstars έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους στο Royal Rumble Match.

Πρόκειται για το 34ο event χρονολογικά στην ιστορία, ενώ θα είναι το πρώτο Royal Rumble μετά το θάνατο του Pat Patterson, ο οποίος ήταν ο δημιουργός. Για την ιστορία, η πρώτη δοκιμασία για το Royal Rumble έγινε σε ένα house show τον Οκτώβριο του 1987 κάνοντας μια πρόβα προτού το παρουσιάσουν στην τηλεόραση. Το 1988 έλαβε μέρος το πρώτο Pay-Per-View με τον "Hacksaw" Jim Duggan να είναι ο πρώτος νικητής.

Σχετικά με την κάρτα αγώνων, έχουμε ματς για το WWE Championship με τον Goldberg να επιστρέφει και να προκαλεί τον Drew McIntyre. Επίσης έχει ανακοινωθεί αγώνας για το Universal Championship ανάμεσα σε δύο αντιπάλους με μεγάλη ιστορία, Roman Reigns και Kevin Owens. Το ενδιαφέρον σε αυτό είναι πως ο αγώνας έχει stipulation... Last Man Standing.

Η κάρτα επίσης περιλαμβάνει 2 ακόμη αγώνες με τον έναν να είναι για τους γυναικείους ομαδικούς τίτλους, και το άλλο SmackDown Women's Championship Match ανάμεσα σε Sasha Banks και Carmella. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο παραδοσιακοί αγώνες Royal Rumble μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το kickoff θα ξεκινήσει στις 1:00 ώρα Ελλάδος και έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του WWE στο YouTube.

Κάρτα αγώνων

30-Man Royal Rumble Match

30-Woman Royal Rumble Match

Last Man Standing Match για το Universal Championship
Roman Reigns (c) vs. Kevin Owens

Universal Championship Match
Drew McIntyre (c) vs. Goldberg

SmackDown Women's Championship Match
Sasha Banks (c) vs. Carmella

WWE Women's Tag Team Championship Match
Asuka & Charlotte Flair (c) vs. Nia Jax & Shayna Baszler


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη