Το AEW και το NJPW είναι επίσημα σε συνεργασία


Μετά από πολλές θεωρίες και υποθέσεις το AEW και το NJPW είναι επίσημα σε συνεργασία όπως πρωτοαναφέρθηκε στο Wrestling Observer Radio μετά την εμφάνιση του KENTA στο AEW Beach Break.
 
Όπως επίσης ανέφερε ο Dave Meltzer η αφορμή για τη συμφωνία δεν είναι άλλη από τον IWGP United States Champion και πρώην AEW World Champion, Jon Moxley. Εφόσον το NJPW χρειαζόταν τον Jon Moxley να υπερασπιστεί το τίτλο του, η συμφωνία μεταξύ των 2 εταιριών ήταν μονόδρομος. Υπήρχαν διάφοροι λόγοι που η συμφωνία δεν είχε τελειοποιηθεί, μέχρι πρότινος ήταν ο πρώην πρόεδρος του NJPW και οι αμφιβολίες ότι το AEW δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη ώστε να αντέξει αρκετό καιρό.

Η τωρινή παγκόσμια κατάσταση δεν είναι αρκετά καλή βέβαια όσο αναφορά την εναλλαγή ταλέντων μεταξύ των 2 εταιριών, ειδικά όσο αναφορά ταλέντα που βρίσκονται ακόμα στην Ασία. Δεν ξέρουμε επίσης τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η συμφωνία στο Bullet Club και την ομάδα του Kenny Omega, Good Brothers και Young Bucks αλλά όπως αναφέρει ο Meltzer το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο Moxley vs. KENTA πολύ σύντομα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη