NXT 03/02/2021: Ο Edge θα παρακολουθεί...


Πριν από μερικές ώρες μάθαμε ότι το NXT θα επαναφέρει το Vengeance, οπότε είπαμε ευκαιρία είναι να δούμε το επεισόδιο και να γράψουμε ένα ρεπορτάζ καθώς το TakeOver πλησιάζει. Εντάξει ένα επιπλέον κίνητρο ήταν και η προγραμματισμένη εμφάνιση του Edge, οπότε με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Συνηθίζω να γράφω το ρεπορτάζ για το SmackDown αλλά αυτή η εβδομάδα είναι ξεχωριστή!

Women's Dusty Rhodes Tag Team Classic

Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε κατευθείαν με το Dusty Rhodes Tag Team Classic, και τους αγώνες semifinals με την ομάδα της Kacy Catanzaro & Kayden Carter να αντιμετωπίζει αυτή των Dakota Kai & Raquel Gonzalez. Πολύ δυνατός αγώνας που κέρδισε από νωρίς την προσοχή του κόσμου, η Catanzaro έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή, καθώς η Gonzalez με ένα δυνατό One Arm Powerbomb κατάφερε να στείλει την ομάδα της στον τελικό του τουρνουά.


Leon Ruff vs. Austin Theory

Με τον Johnny Gargano να παρακολουθεί τον αγώνα έξω από το ρινγκ, είδαμε ένα ματς με ένταση και γρήγορους ρυθμούς, όπου σε μια στιγμή ο Leon Ruff χρησιμοποίησε την θρυλική τακτική του Eddie Guerrero προσποιώντας πως δέχτηκε επίθεση από τον Gargano, τότε ο διαιτητής έδιωξε τον Gargano από το ρινγκ πιστεύοντας πως όντως τον χτύπησε. Παρόλα αυτά ο Theory κατάφερε να πάρει τη νίκη ενώ συνέχισε την επίθεση στον εξαντλημένο Leon μέχρι να εμφανιστεί ο Dexter Lumis για να τραβήξει από τα μαλλιά τον Austin με τόση δύναμη που του έβγαλε μια τούφα.


Men's Dusty Rhodes Tag Team Classic

Ακολούθησε αγώνας για το τουρνουά των ανδρών με την ομάδα των Legado del Fantasma να έρχονται αντιμέτωποι με τους Lucha House Party στην φάση των quarterfinals. Οι 4 performers μας έδωσαν ένα εκπληκτικό ματς με πολλές highflying κινήσεις που μας εντυπωσίασαν, αλλά αυτοί που μας τράβηξαν περισσότερη την προσοχή ήταν οι Lince Dorado & Gran Metalik, αναρωτιέμαι γιατί δεν τους αφήνουν να δίνουν τέτοιους αγώνες και στο main roster. Τέλος πάντων, στο τέλος οι Legado del Fantasma κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για να περάσουν στα semifinals όπου θα αντιμετωπίσουν τους MSK.


Η εμφάνιση του Edge

Είδαμε ένα ωραίο και σύντομο promo ανάμεσα σε Pete Dunne και Finn Balor όπου ο πρώτος προκάλεσε τον πρωταθλητή σε αγώνα για το Vengeance, η πρόκληση έγινε κατευθείαν δεκτή και ο αγώνας είναι επίσημος. Κάπου εκεί όμως τους διέκοψε ο Edge, ο Rated-R Superstar τόνισε πως το NXT εκτός από entertaining show, έχει καθαρό wrestling και πάθος, γι' αυτό το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Έπειτα κοίταξε στα μάτια τον Pete και του τόνισε πως του θυμίζει τον εαυτό του πριν από μερικά χρόνια, ενώ ανέφερε πως θα παρακολουθήσει το Vengeance κάνοντας ένα όμορφο teasing για μελλοντικό αγώνα κόντρα στον Finn Balor.


Toni Storm vs. Jessi Kamea

Ο αγώνας έληξε γρήγορα με DQ διότι έγινε παρέμβαση από την Mercedes Martinez και τότε ξέσπασε ένα δυνατό brawl ανάμεσα στις δύο, μέχρι να έρθει στο ρινγκ και η NXT Women's Champion, Io Shirai η οποία σκαρφάλωσε στη κορυφή των σχοινιών και τις πέρασε από ένα όμορφο moonsault. Αν και όλα έγιναν πολύ σύντομα, αξίζει την προσοχή σας, ήταν ένα όμορφο preview λίγες μέρες πριν το προγραμματισμένο Triple Threat Match που έχουν στο Vengeance.

Curt Stallion vs. Santos Escobar
NXT Cruiserweight Championship Match

Αυτή την εβδομάδα ο Curt Stallion πήρε μια μεγάλη ευκαιρία για το NXT Cruiserweight Title, κόντρα στον πρωταθλητή Santos Escobar που κρατάει τον τίτλο για περισσότερες από 240 μέρες. Οι δύο performers πάλεψαν υπό το βλέμμα της Scarlett Bordeaux. Ο Stallion έκανε μεγάλη προσπάθεια και η εμφάνιση του ήταν καλή, αλλά όχι τόσο καλή για να κερδίσει και τον αγώνα. Μετά το ματς εμφανίστηκε ο Karrion Kross όπου επιτέθηκε στους φίλους του Escobar ενώ είχε και ένα staredown μαζί του που κράτησε για μερικά λεπτά.


Αφού ακολούθησε ένα διαφημιστικό διάλλειμα, η κάμερα οδηγήθηκε στα παρασκήνια όπου ο Edge αποχωρούσε από την αρένα για το σπίτι του. Πριν μπει στο αυτοκίνητο τον σταμάτησε ο Karrion Kross για να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από το σόου και το NXT Championship διότι έχει αφήσει στη μέση έναν τίτλο που ποτέ δεν έχασε.

Men's Dusty Rhodes Tag Team Classic

Στο main event της βραδιάς έγινε ο αγώνας για τα quarterfinals του τουρνουά, με την ομάδα των Adam Cole και Roderick Strong να έρχονται αντιμέτωποι με τους Tommaso Ciampa και Timothy Thatcher. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ciampa με τον Thatcher είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά οι Undisputed Era δεν άργησαν να βρουν τον ρυθμό τους. O Strong πέρασε από Angle Slam τον Ciampa, έκανε tag τον Cole για να τον περάσουν και από διπλό Superkick με τον Tommaso να κάνει ένα απίστευτο kickout. Στο τέλος η εμπειρία του Ciampa μίλησε δίνοντας την νίκη στην ομάδα του για να πάνε στους ημιτελικούς του τουρνουά. Πραγματικά εκπληκτικός αγώνας, και ακόμα καλύτερο ήταν το κλείσιμο του επεισοδίου με τους νικητές να έχουν ένα brawl μαζί με τους Grizzled Young Veterans που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα, ενώ την ίδια στιγμή σεκιουριτάδες, διαιτητές και ο William Regal να προσπαθούν να τους χωρίσουν.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη