Ο Edge μιλάει για πιθανή επανένωση με τον Christian


Στο Royal Rumble είδαμε την επιστροφή του Christian όπου για ένα μεγάλο διάστημα συνεργάστηκε με τον Edge και μας έδωσαν όμορφες στιγμές. Μας έδειξαν πως έχουν ακόμα να μας προσφέρουν ως ομάδα.

Ο Edge μίλησε στο Metro αυτή την εβδομάδα, όπου αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Christian, και για πιθανή επανένωση της ομάδας στο μέλλον φέρνοντας στο προσκήνιο μερικές ομάδες τις οποίες θα ήθελε να αντιμετωπίσουν.

«Θα μου άρεσε! Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και αυτό, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες. Ένας αγώνας μεταξύ Edge & Christian κόντρα στους Usos. Θα ήταν το κάτι άλλο! Edge & Christian κόντρα στους Ziggler & Roode. Edge & Christian vs. Street Profits! Ακόμα και το Edge & Christian vs. Seth Rollins & Roman Reigns θα μπορούσε να γίνει. Υπάρχουν πολλές ομάδες εκεί έξω που θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε»

Με τον Christian σε ρόλο part-time και τον Edge ως full-time superstar, θα μπορούσαμε να δούμε αρκετά πράγματα από αυτή την ομάδα στο μέλλον, σίγουρα έχουν πολλά να μας δώσουν.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη