AEW Winter Is Coming 02/12/2020: Σοκ με... STING!


Πολύ καλό ήταν το επεισόδιο του AEW Dynamite αυτή την εβδομάδα, το σπέσιαλ επεισόδιο για την ακρίβεια, αφού είδαμε την εμφάνιση του Sting, και νέο κάτοχο του AEW World Championship.

Dynamite Diamond Battle Royale

Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με το Dynamite Diamond Battle Royale, με αρκετούς Wrestlers να αγωνίζονται και να έχουν μερικά όμορφα spots. Ο Matt Hardy κατάφερε να αποκλείσει από το ματς αρκετούς competitors, γι' αυτό άλλωστε και τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα, ο ίδιος όμως αποκλείστηκε λίγο αργότερα από τον Miro. Καθώς το ματς προχωρούσε, η συνεργασία των Wardlow, MJF, και Sammy Guevara ήταν αρκετή για να κρατήσουν τον Βούλγαρο εκτός μάχης. Έτσι στο τέλος του αγώνα έμειναν τα 3 μέλη της Inner Circle και ο Jungle Boy. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Jungle Boy κατάφερε να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση, αλλά όλα χάλασαν όταν πήγε να εκτελέσει ένα Superplex και ήρθε από πίσω ο MJF για να τον πετάξει εκτός ρινγκ. Αξίζει να σημειωθεί πως καταλάθος αποκλείστηκε και ο Guevara, κάτι το οποίο προκάλεσε εκνευρισμό ανάμεσα στα μέλη της Inner Circle. Λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, παρατηρήθηκε ότι ο Orange Cassidy ξεχάστηκε εκτός ρινγκ, αλλά όταν επανήλθε κατάφερε να κάνει elimination τον Wardlow για να κερδίσει τον αγώνα μαζί με τον MJF.

Chris Jericho vs. Frankie Kazarian

Η επόμενη αναμέτρηση ήταν ανάμεσα σε Jericho και Kazarian, με την παρουσία του Jake Hager έξω από το ρινγκ. Μιλάμε για έναν αρκετά αργό αγώνα, και ίσως σημαντικό ρόλο να παίζει η φυσική κατάσταση του Chris Jericho, ο οποίος δείχνει να είναι ντεφορμέ αυτό τον καιρό. Σε μια στιγμή ο Kazarian κλείδωσε με το Walls of Jericho το αντίπαλο του, και τότε είδαμε παρέμβαση στο ρινγκ από μέλη της Inner Circle με τον MJF να προσπαθεί... να ρίξει στο πρόσωπο του Y2J μια πετσέτα, παρόλα αυτά ο Sammy Guevara ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση. Στο τέλος ο Jericho χρειάστηκε μόλις ένα Judas Effect για να πάρει την νίκη, το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί αφού μετά το ματς ακολούθησε ένας δυνατός καυγάς μεταξύ MJF - Guevara. Με τον Chris Jericho σε ρόλο "πυροσβέστη" να προσπαθεί να σβήσει την φωτιά ανάμεσα τους, έδωσε σε όλους 7 μέρες μέχρι το επόμενο Dynamite, ώστε να αποφασίσουν αν θα μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα ή αν θα διαλυθούν και ο καθένας πάρει τον δρόμο του.

Britt Baker vs. Leyla Hirsch

Μετά την επιστροφή της στο AEW Dynamite η Britt Baker έχει βάλει σκοπό να στείλει την Leyla Hirsch πίσω στην Ρωσία. Με το που ξεκίνησε ο αγώνας, η Baker άρχισε να κοροϊδεύει την Hirsch για το ύψος της χαρακτηρίζοντας την κοντή. Πράγματι η Baker δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και διαχειρίστηκε εύκολα το ματς, μάλιστα πήρε και την νίκη μετά από Lockjaw. Το ματς μπορεί να τελείωσε σχετικά γρήγορα, αλλά από το πουθενά εμφανίστηκε η Thunder Rosa και επιτέθηκε πισώπλατα στην Baker για να ακολουθήσει ένα brawl με τους διαιτητές να έρχονται στην αρένα για τις χωρίσουν.

Darby Allin & Cody vs. Ricky Starks & Powerhouse Hobbs

Μια κλασική tag team action ήταν η συνέχεια ανάμεσα στις δύο παραπάνω ομάδες, με τους Tazz και Arn Anderson να βρίσκονται στο ringside και να κάνουν διάφορες παρεμβάσεις. Ο Hobbs όπως αναμενόταν κυριάρχησε για μερικά λεπτά στον αγώνα με ορισμένες powerhouse κινήσεις. Από την άλλη πλευρά ο Cody ήταν το επίκεντρο του ματς, δίνοντας στην ομάδα του μεγάλο πλεονέκτημα. Το έργο έπειτα ήταν εύκολο για τον Daby Allin, αφού πέρασε από το Coffin Drop τον Ricky Starks για να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Με το που ο αγώνας τελείωσε, οι heels επιτέθηκαν στον Arn Anderson ο οποίος δεν μάσησε και αντάλλαξε μερικά μπουνίδια με τον Starks, μετά έγινε παρέμβαση και από τον Dustin για να βοηθήσει στην δύσκολη αυτή κατάσταση... μέχρι να γίνει η είσοδος από τον Cage και κυριαρχήσει η ομάδα του Tazz στο ρινγκ.

Τα φώτα όμως έσβησαν... στην γιγαντοοθόνη άρχισαν να παίζουν μερικά κλιπ με χειμωνιάτικο φόντο... εκεί ο κόσμος έμεινε σοκαρισμένος με τον θρυλικό Sting να έρχεται στην αρένα μαζί με το ρόπαλο του και να σπέρνει τρόμο σε όλους τους competitors που βρισκόντουσαν στο ρινγκ. Την ίδια στιγμή Tony Schiavone έδωσε ρεσιτάλ στην περιγραφή φωνάζοντας με όλη του την ψυχή "IT'S STING!". Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Sting στο TNT μετά το 2001, και πραγματικά αξίζει μια θέση στα Most Shocking Moments of 2020. Μετά από ένα διαφημιστικό διάλυμα, ο Tony Schiavone ανακοίνωσε μετά την συγκατάθεση του Tony Khan, ότι ο Sting υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το AEW.

AEW World Championship Match
Jon Moxley (c) vs. Kenny Omega

Κάπου εδώ περνάμε στο main event της βραδιάς, ένας αγώνας για το AEW World Championship ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα που έχουν έρθει ξανά αντιμέτωποι στο ρινγκ. Ο αγώνας είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτά και οι δύο wrestlers πάλεψαν με σκληρούς ρυθμούς, όπως άλλωστε συνηθίζουν. Σε μια στιγμή ο Moxley πήρε 2 καρέκλες τις έβαλε στο ρινγκ και κάθισε μαζί με τον Omega για να ανταλλάξουν μερικές σφαλιάρες, κάτι που μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Αργότερα είδαμε ένα δυνατό Paradigm Shift από τον Moxley, το οποίο φυσικά και έγινε kickout. Προφανώς ακολούθησαν περισσότερα Paradigm Shifts από πλευρά Moxley, αλλά πραγματικά σε αυτό το ματς ο Omega αρνήθηκε να χάσει. Σε μια στιγμή ο Kenny χτύπησε με το μικρόφωνο στο κεφάλι τον Jon, χωρίς να το δει ο διαιτητής και αυτό προκάλεσε αιμορραγία στον πρωταθλητή. O Omega πέρασε από 4 συνεχόμενα V-Triggers τον πρωταθλητή, και ένα One Winged Angel για να γίνει ο νέος AEW World Champion.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη