Raw 30/11/2020: Βρήκε το αδύνατο σημείο


Happy December ringsiders! Monday Night Raw σήμερα, και το Ringside House είναι εδώ να σας μεταδώσει όσα συνέβησαν κόκκινο σόου της εβδομάδας.

- Αρχίζουμε με το Moment of Bliss με καλεσμένο τον πρώην WWE Champion, Randy Orton που δεν είχε και τη καλύτερη διάθεση μετά το ματς της προηγούμενης βδομάδας. Η Alexa μας έδειξε ένα recap του ματς και του αντιπερισπασμού του Fiend (πάντα χαμογελαστή). Ο Randy μας εξήγησε ότι ξέρει τον Bray Wyatt πάρα πολύ καλά αλλά δεν ξέρει τον Fiend και για να τον κερδίσει πρέπει να βρει την αδυναμία του... και μάλλον τη βρήκε στην Alexa Bliss. Τα φώτα έσβησαν και ξανάνοιξαν με τον Fiend να εμφανίζεται και τον Randy να κρατάει την Alexa στους ώμους του για ασπίδα. Αυτός δεν είχε επιλογή παρά να σώσει την Alexa και ο Randy έφυγε τρέχοντας. Πολύ καλή αρχή και με τους 3 συμμετέχοντες να παίζουν το ρόλο τους τέλεια.
 

Fun Fact: Αυτό θα είναι το 3ο Symphony of Destruction Match στην ιστορία του WWE. Το πρώτο ήταν στις 5 Μαρτίου του 2018 με τον Elias να αντιμετωπίζει τον Braun Strowman και το 2ο ήταν στις 22 Φεβρουαρίου του 2020 με τον Elias & τον Braun Strowman εναντίων των Shinsuke Nakamura και Cesaro.

Symphony of Destruction Match
Elias vs. Jeff Hardy

Ένα τουλάχιστον περίεργο αλλά αρκετά καλό ματς που άρχισε ως εξής: Ο R-Truth κρυμμένος σε ένα πιάνο, την 24/7 Division να τον κυνηγάει, και ο Elias με τον Jeff να χτυπάνε με τις κιθάρες τους Lince Dorado & Drew Gulak αντίστοιχα. Είχε αρκετά καλά hardcore spots όπως τον Elias να κάνει cosplay τον Wolverine με 3 guitar picks στη μούρη του Jeff, τον Elias να παθαίνει ηλεκτροπληξία και τον Jeff Hardy να τελειώνει το ματς με ένα επικίνδυνο Swanton Bomb στον Elias (που ήταν καλυμμένος με μικρές κιθάρες) από το LED που υπάρχει στο ringside μέσα από ένα τραπέζι στο οποίο χτύπησε το κεφάλι του στις ατσάλινες σκάλες. Πολύ ωραίο ματς, να το τσεκάρετε.
 
 
Ricochet vs. Slapjack

Κυρίες και κύριοι, έχουμε το έγκλημα της χρονιάς. O Slapjack κέρδισε τον Ricochet. Βέβαια έπαιξε ρόλο και η παρέμβαση της Dana Brooke, η οποία χαστούκισε τον Mustafa Ali καθώς αναζητούσε την Reckoning, η οποία της είχε κοστίσει την είσοδο στο Survivor Series αν θυμάστε καλά. Αλλά και πάλι, μιλάμε για τον πρώην United States και NXT North American Champion, να χάνει... από έναν Slapjack. Μετά από αυτό θεωρώ πως έχει το κάθε δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του στο NXT.


- MizTV time it is με καλεσμένο τον Celtic Warrior, Sheamus. Ο Miz και o Morrison γρήγορα προσπάθησαν να βάλουν υποψίες στον Sheamus για το πόσο φίλος του είναι ο Drew, αλλά ο Ιρλανδός συντόμεψε τα γεγονότα χτυπώντας τον Mr. Money In The Bank. Το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν πολύ βαρύ, ειδικά όταν βάζεις και τη βαλίτσα στο παιχνίδι. Περιέργως περίμενα να βγει ο Drew για βοήθεια αλλά δεν έγινε.
 

Xavier Woods vs. Cedric Alexander

Οι Hurt Business προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν τους ομαδικούς τίτλους, αυτή την εβδομάδα όμως είδαμε ένα singles match. O Cedric επιτέθηκε στον Woods πριν χτυπήσει το κουδούνι. Ήταν ένα καλό ματς με τον Woods να έχει το πρώτο του singles match από όταν τραυματίστηκε. Βέβαια ο Cedric πήρε τη νίκη μετά από ένα ξαφνικό Lumbar Check.
 

AJ Styles vs. Keith Lee vs. Riddle
Sudden Death Triple Threat Match

Παιδιά αράξτε, ούτε και εγώ κατάλαβα τι εννοεί με το "Sudden Death" αλλά όπως φάνηκε, ήταν ένα κανονικό Triple Threat. Το ματς ήταν σχετικά αργό στην αρχή για Triple Threat Match με Lee & Riddle να έχουν τον περισσότερο χρόνο στο ρινγκ, αλλά όσο πέρναγε η ώρα τα spots έγιναν καλύτερα και πιο ευφάνταστο. Η αναμέτρηση τελείωσε όταν ο Riddle μετά από μερικές γονατιές έριξε τον Lee και ο Styles χτύπησε τον Riddle με ένα Phenomenal Forearm για το τελικό pinfall.


Dana Brooke vs. Reckoning

Αν μέχρι τώρα νομίζατε ότι το gimmick της Retribution δεν είναι τουλάχιστον καταραμένο, η μάσκα της Mia Yim έπεσε στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα. Σε ένα εξευτελιστικό ματς η Dana Brooke κέρδισε με roll-up και ο Ali έκραξε τη Mia Yim. DOUBLE SKIP!

Drew McIntyre & Sheamus vs. The Miz & John Morrison

Ο AJ Styles μαζί με τον σωματοφύλακα του κάθισε πίσω από το τραπέζι του σχολιαστή. Ένα αρκετά καλό και διασκεδαστικό Tag Team Match με το αναμενόμενο DQ αποτέλεσμα. Ο Styles έκανε το Phenomenal Forearm στον Drew ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Miz να κάνει Cash-In αλλά μετά από ένα Starship Pain και ένα Skull Crushing Finale ο Miz ακόμα δεν ήταν σίγουρος, και μέχρι να πάρει την απόφαση ο Drew είχε ήδη αναρρώσει. Ο AJ ήταν μια στιγμή μακριά από τον Drew όταν σώθηκε από τον bodyguard του για να κλείσει το σόου.


Αποτελέσματα Raw 30/11/2020:

O Jeff Hardy επιβλήθηκε του Elias
O Slapjack νίκησε τον Ricochet
Η Asuka & H Lana κέρδισαν τις Nia Jax & Shayna Baszler
O AJ Styles κέρδισε το Sudden Triple Threat
Η Dana Brooke επικράτησε της Reckoning
Οι Drew Mcintyre & Sheamus κέρδισαν τους Miz & John Morrison με αποκλεισμό

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη