SmackDown 04/12/2020: Σε ρυθμούς TLC


Οι πρώτες βάσεις για το επερχόμενο Pay-Per-View μπήκαν, και στο SmackDown είδαμε τον αγώνα ανάμεσα σε Roman Reigns και Kevin Owens να γίνεται επίσημος για το TLC.

Το επεισόδιο της εβδομάδας ξεκίνησε με αρκετούς superstars και legends να βρίσκονται στην σκηνή εισόδου σε ένα moment of silence για τον θάνατο του Pat Patterson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020.

- Η Kayla Braxton βρέθηκε στο ρινγκ για να πάρει συνέντευξη από τον Roman Reigns, ο οποίος έκανε την είσοδο του μαζί με τον Paul Heyman και τον Jey Uso. Στο μεταξύ, προτού ξεκινήσει η συζήτηση ανακοινώθηκε ένας ομαδικός αγώνας με τον Kevin Owens να συνεργάζεται μαζί με τον Otis για να αντιμετωπίσουν δύο κοινούς εχθρούς, τον Reigns και τον Jey. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Tribal Chief προσπαθεί να πείσει τον Jey Uso να αναγκάσει το υπόλοιπο ρόστερ να σεβαστούν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά ολόκληρη την οικογένεια, οπότε η κουβέντα ήταν γύρω από τα τελευταία αυτά γεγονότα. Η Kayla άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον Roman, αλλά ο ίδιος θεωρούσε τις ερωτήσεις χαζές οπότε δεν απάντησε σε κάτι συγκεκριμένο. Κάπου εκεί τον σταμάτησε ο Owens για να τον προκαλέσει κατευθείαν σε αγώνα Tables, Ladders & Chairs για το Universal Championship στο επερχόμενο Pay-Per-View. Η πρόκληση έγινε δεκτή από τον Reigns, ωστόσο επέλεξε να αποχωρήσει ειρηνικά από το ρινγκ διότι θεωρούσε "χαζή κίνηση" να χτυπήσει έναν άνθρωπο στο ίδιο σημείο που υπάρχει μια όμορφη γυναίκα, όπως η Kayla Braxton, δείχνοντας έτσι μια πιο «τζέντλεμαν» συμπεριφορά.


Bayley vs. Natalya

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για την Women's Division και είδαμε σε δράση τις Natalya και Bayley, με την Bianca Belair να παρακολουθεί την αναμέτρηση στο τραπέζι των σχολιαστών. Η Bayley σαφέστατα είχε το βλέμμα της στραμμένο στην Bianca, οπότε η Natalya προσπαθούσε με διάφορες ευκαιρίες να σφραγίσει το αποτέλεσμα. Το ματς είχε σχετικά γρήγορους ρυθμούς και η Natalya χρειάστηκε μόλις ένα Sharpshooter για να υποτάξει την Bayley και να πάρει μια σημαντική νίκη.

Pat Patterson Tribute Match
Daniel Bryan, Rey Mysterio & Big E vs. Dolph Ziggler, Shinsuke Nakamura & Sami Zayn

Μετά από ένα βίντεο-αφιέρωμα στην καριέρα του Pat Patterson, ακολούθησε και ένας ομαδικός αγώνας αφιερωμένος στον θρύλο που έφυγε από τη ζωή. Μιλάμε για 3 πρώην Intercontinental πρωταθλητές, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Big E έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως solo competitor μετά το τέλος της New Day. Όλοι οι superstars πήραν χρόνο στο ρινγκ και μας έδωσαν ένα όμορφο ματς, ενώ την νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Daniel Bryan μετά από αρκετά roll-up που ακολούθησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Intercontintal Champion. Μεταξύ μας, αν ζούσε ο Pat, τον Bryan θα ήθελε για νικητή μιας και τον συμπαθούσε πάρα πολύ. Όταν το ματς τελείωσε αφού οι Nakamura και Zayn έμειναν εκτός ρινγκ, ο αβοήθητος Dolph Ziggler δέχτηκε επίθεση από τους babyfaces με διάφορα finishers που ακολούθησαν.


- Κατά την διάρκεια του σόου είδαμε την Sasha Banks και την Carmella να δίνουν συνέντευξη μέσω skype στον Michael Cole, η Sasha φάνηκε εκνευρισμένη αλλά και κουρασμένη από τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ από την άλλη πλευρά η Carmella ομολόγησε πως άλλαξε πολλά πράγματα στον εαυτό της ώστε να γίνει μια καυτή γυναίκα που ο κάθε άντρας θέλει, και πως αργά ή γρήγορα θα κερδίσει το SmackDown Women's Championship. Λίγο αργότερα ο αγώνας έγινε επίσημος και θα λάβει μέρος στο TLC.

Murphy vs. King Corbin

Μια αντιπαλότητα που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα, ήταν αυτή ανάμεσα σε Murphy και Corbin, όπου είχε κερδίσει ο Murphy με κλεψιά. Αυτή την Παρασκευή όμως, ο King Corbin εμφανίστηκε αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και έφερε μαζί του 2 άγνωστους τύπους με κουκούλες ώστε να προσέχουν τις κινήσεις από την οικογένεια Mysterio έξω από το ρινγκ. Και όπως ήταν αναμενόμενο οι 2 αυτοί άγνωστοι επιτέθηκαν στην οικογένεια Mysterio, κάτι το οποίο τράβηξε την προσοχή του Murphy ώστε να έρθει από πίσω του ο Corbin και με ένα End of Days να πάρει την νίκη.


Roman Reigns & Jey Uso vs. Kevin Owens & Otis

Στο main event της βραδιάς είδαμε έναν αγώνα που διαφημιζόταν από την αρχή του σόου, το ματς ήταν καλό και ο Jey Uso για τα πρώτα λεπτά αγωνίστηκε μόνος του, μιας και ο Roman Reigns αποφάσισε να έρθει στο ρινγκ λίγο αργότερα. Ο Tribal Chief απαίτησε από τον Jey Uso να του κάνει το tag για να λήξει αυτός τον αγώνα, επειδή θεωρούσε πως είναι το άτομο που τρέχει ολόκληρο το σόου και αξίζει να τελειώσει αξιοπρεπέστατα ένα τέτοιο ματς. Το tag έγινε και όταν ο Reigns κλείδωσε με την γκιλοτίνα τον Kevin Owens, ο διαιτητής έδωσε το τέλος. Αργότερα ο Universal Champion επιτέθηκε άσχημα στον Otis με τα σιδερένια σκαλοπάτια, ενώ πήρε μια καρέκλα και άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα τον Owens αλλά και τον Jey Uso.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη