Οδηγός Survivor Series 2020

 

Το Survivor Series είναι το επόμενο μεγάλο Pay-Per-View του WWE και αποκλειστικό για το Raw και το SmackDown. Στην φετινή διοργάνωση δεν θα έχουμε την παρουσία του NXT, καθώς η εταιρία επέλεξε να παραμείνει στην κλασική μάχη μεταξύ κόκκινου και μπλε σόου αντίστοιχα.

Θα λάβει μέρος στο WWE ThunderDome την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 χωρίς την παρουσία του κόσμου. Το event θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το WWE Network και θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή στο δίκτυο. Πρόκειται για το 34ο χρονολογικά Survivor Series, ενώ μάλιστα την εμφάνιση του θα κάνει ο θρυλικός Undertaker για να γιορτάσει τα 30 χρόνια καριέρας του, και να πει το τελευταίο «αντίο» στον κόσμο λίγο πριν κρεμάσει τις μπότες του.

Η κάρτα αγώνων περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις ανάμεσα σε μέλη του Raw και του SmackDown, ενώ ένα Dual Brand Battle Royal προστέθηκε στο Kickoff λίγο πριν την έναρξη του σόου. Στο main event της βραδιάς πιθανότατα θα δούμε τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές, Drew McIntyre και Roman Reigns στο γνωστό "Champion vs. Champion" Match. Από την άλλη πλευρά θα δούμε την SmackDown Women's Champion, Sasha Banks να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη πρωταθλήτρια του Raw, Asuka. Η κάρτα περιλαμβάνει επίσης ομαδική δράση, με τους πρωταθλητές του Raw να αντιμετωπίζουν αυτούς του SmackDown (New Day vs. Street Profits), ενώ μάλιστα θα δούμε και δύο παραδοσιακά 5-on-5 Survivor Series Elimination Matches μεταξύ αδρών αλλά και γυναικών από τα δύο brands. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η κάρτα αγώνων.

WWE Champion vs. Universal Champion
Drew McIntyre vs. Roman Reigns


Raw Women's Champion vs. SmackDown Women's Champion
Asuka vs. Bayley


Raw Tag Team Champions vs. SmackDown Tag Team Champions
The New Day vs. The Street Profits


United States Champion vs. Intercontinental Champion
Bobby Lashley vs. Sami Zayn

5-on-5 Men's Survivor Series Elimination Match
Team Raw (AJ Styles, Keith Lee, Sheamus, Braun Strowman & Riddle) vs. Team SmackDown (Kevin Owens, Jey Uso, King Corbin, Seth Rollins & Otis)


5-on-5 Women's Survivor Series Elimination Match
Team Raw (Nia Jax, Shayna Baszler, Lana, Lacey Evans & Peyton Royce) vs. Team SmackDown (Bianca Belair, Ruby Riott, Liv Morgan, Bayley & Natalya)


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη