SmackDown 06/11/2020: Η οικογένεια πάνω απ' όλα!


Στο SmackDown της εβδομάδας είδαμε τις νέες επαφές του Roman Reigns με τον Jey Uso, νέους συμμετέχοντες για την μάχη του Survivor Series, καθώς και συνέχεια στην αντιπαλότητα Rollins, Murphy & οικογένεια Mysterio.


Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τον αγώνα που ανακοινώθηκε από το περασμένο SmackDown. Το ματς ήταν αρκετά καλό και είχε μερικά δυνατά highlights. Η Banks δοκίμασε ένα όμορφο Frogsplash (αφιέρωμα στον Eddie). Η αναμέτρηση είχε ασταμάτητους ρυθμούς και τα δύο κορίτσια μας έδωσαν για ακόμη μια φορά το νόημα σε ένα τέτοιο αγώνα, έχοντας εξαιρετική χημεία στο ρινγκ. Σε μια στιγμή η Bayley πέρασε από Bank Bankrupt την Sasha το οποίο αμέσως συνοδεύτηκε από ένα Bayley-To-Belly αλλά η πρωταθλήτρια έμεινε σταθερή κάνοντας το kickout. Η Bayley όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού χρησιμοποίησε ακόμη και το Bank Statement για να υποτάξει την Sasha, αποτυχημένα βέβαια, αφού με το ίδιο νόμισμα έχασε λίγα δευτερόλεπτα μετά τον αγώνα. Δυνατό retain για την Sasha Banks η οποία έθεσε μακροπρόθεσμους στόχους.


Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι καθώς η πρωταθλήτρια αποχωρούσε από το ρινγκ, βρισκόταν κοντά στην σκηνή εισόδου. Ξαφνικά δέχτηκε πισώπλατη επίθεση από την Carmella η οποία έκανε την επιστροφή της στο SmackDown, και όπως όλα δείχνουν μπήκε στα βαθιά νερά διότι έχει θέσει νέο στόχο, το SmackDown Women's Title. Αναμένεται να έχουμε συνέχεια την άλλη εβδομάδα σ' αυτή την νέα κόντρα που άνοιξε.


- Ο Jey Uso έδωσε συνέντευξη από τα παρασκήνια του μπλε σόου, και αναφέρθηκε στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας που αποφάσισε να πάει με το μέρος του Roman Reigns. Ανέφερε πως δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Daniel Bryan και του ζήτησε συγνώμη, αλλά ήταν μια κίνηση που έπρεπε να κάνει βάζοντας πάνω απ' όλα την οικογένεια. Τον διέκοψε ο Paul Heyman καθώς μιλούσε, για... να τον μαζέψει και να του πει πως για να δώσει συνέντευξη καλό είναι πρώτα να πάρει την άδεια από τον "Tribal Chief". O Uso προτίμησε να μιλήσει με τον ίδιο τον Reigns, να τον ρωτήσει αν είχε κάποιο πρόβλημα με τις δηλώσεις που έκανε. Ο Reigns του είπε πως την επόμενη φορά καλό θα ήταν να μιλήσει προσωπικά με τον ίδιο παρά να δίνει συνεντεύξεις χωρίς την άδειά του, επίσης τον ρώτησε αν παίζει κάποιο πρόβλημα με τον Kevin Owens, ο οποίος μίλησε με άσχημα λόγια για τον Jey νωρίτερα στην βραδιά. Το segment έκλεισε με τον Roman Reigns να απαιτεί από τον Paul Heyman να ψάξει τον Adam Pearce για να προγραμματίσει αγώνα κόντρα στον Kevin Owens το συντομότερο δυνατό.

King Corbin vs. Rey Mysterio

Στα πλαίσια του Survivor Series, ακολούθησε ένας προκριματικός αγώνας ανάμεσα σε Corbin και Mysterio. Ο "Βασιλιάς" επιτέθηκε στον Μεξικανό στα backstage λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει ο αγώνας, ώστε να πάρει το προβάδισμα και να έχει το πάνω χέρι. Παρόλα αυτά ο Rey βγήκε στο ρινγκ να παλέψει ώστε να πάρει το εισιτήριο για το επερχόμενο Pay-Per-View, έχοντας και την υποστήριξη του Dominik Mysterio ο οποίος βρισκόταν σε ρόλο manager έξω από το ρινγκ. Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε και ο Seth Rollins ώστε να λάβει και αυτός ρόλο "θεατή" και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει. Σε μια στιγμή ο Corbin χτύπησε τον Dominik και αυτό απέσπασε την προσοχή του Mysterio, τότε στο ρινγκ ήρθε και η κόρη του Rey μαζί με τον Murphy για να τον βοηθήσουν. Τα πράγματα έγιναν περίπλοκα και στο τέλος ο Corbin είπε την τελευταία κουβέντα κερδίζοντας τον αγώνα με End of Days.


Natalya vs. Ruby Riott vs. Zelina Vega

Στο επόμενο προκριματικό ματς για το Survivor Series που θα συμπληρώσει την γυναικεία ομάδα του SmackDown στο παραδοσιακό ματς απέναντι στο Raw, είδαμε ένα Triple Threat Match ανάμεσα στις παραπάνω female superstars. Ο αγώνας ήταν αρκετά σύντομος και η Ruby Riott κατάφερε να πάρει μια έξυπνη νίκη μέσα από τα χέρια της Natalya.

Seth Rollins vs. Otis

Στο ίδιο μοτίβο ακολούθησε και ο επόμενος αγώνας ανάμεσα στον Seth Rollins και τον... ανανεωμένο "Blue Collar Solid", Otis. Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τον δεύτερο έχει τον απόλυτο έλεγχο και να περνάει τον Rollins από μερικά δυνατά slams. Και εκεί που όλα φαινόντουσαν να κυλούν όμορφα για τον Otis, εμφανίστηκε ο Murphy και του απέσπασε την προσοχή για να δωρίσει την νίκη στον Seth Rollins. Αργότερα στα backstage ο ίδιος απολογήθηκε στην Aalyah λέγοντας της πως θα ακολουθήσει τον δρόμο του Seth Rollins για λίγο καιρό καθώς έχει το δικό του πλάνο.


- Ο Lars Sullivan συνέχισε και αυτή την εβδομάδα με την σειρά συνεντεύξεων. Είπε πως μισεί τους νταήδες που τον εκμεταλλευόντουσαν όταν ήταν μικρός, αλλά μετά έγινε και αυτός ένας από αυτούς για να πάρει εκδίκηση από όλους αυτούς που στάθηκαν απέναντί του. Επίσης τόνισε ότι στα 13 του πήρε μια απόφαση να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του, άρχισε να σηκώνει βάρη, να προσέχει την διατροφή του και να γυμνάζεται για να γίνει το φρικιό που βλέπουμε σήμερα. Πλέον τα πράγματα είναι εύκολα για αυτόν, καθώς θεωρεί πως μπορεί να "ταπεινώσει" οποιονδήποτε σταθεί μπροστά του.

Jey Uso vs. Kevin Owens

Στο main event της βραδιάς το αίτημα του Roman Reigns έγινε δεκτό από τον Adam Pearce, και ο Kevin Owens εμφανίστηκε για να αντιμετωπίσει τον Jey Uso υπό το βλέμμα του Universal Champion, ο οποίος έστειλε τον Paul Heyman έξω στο ρινγκ. Η αναμέτρηση μπορεί να ήταν σχετικά σύντομη, αλλά είδαμε μερικές δυνατές κινήσεις από τους δύο superstars, όπως ένα Superkick του Jey και ένα Senton από τον Kevin. Σε μια στιγμή ο Owens πέρασε από Pop-Up Powerbomb τον Uso αλλά έγινε το rope break αφού ακουμπούσε το πόδι του στο σχοινί. Όταν ο "KO" επιχείρησε να κάνει το Stunner στον Jey, ακούστηκε η μουσική του Roman Reigns και το βλέμμα όλων στράφηκε στην γιγαντοοθόνη. Τότε ο Jey χτύπησε στα αχαμνά τον Kevin και η υπόθεση τελείωσε εκεί παίρνοντας μια βρώμικη νίκη χωρίς να το δει ο διαιτητής.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη