Γιατί η "Hurt Business" είναι μια εξαιρετική φατρία



Σήμερα θα μιλήσουμε λιγάκι για ένα faction, το οποίο έχει βοηθήσει κατά πολύ το κόκκινο σόου τα βράδια της Δευτέρας. Επέστρεψε ο MVP και έσωσε μερικούς superstars από τα χειρότερα, σε μια εποχή με αρκετό ανταγωνισμό... και χωρίς θεατές.

Αρχικά ας το πάρουμε από την αρχή της φετινής χρονιάς, με την επιστροφή του MVP στο Rumble. Προφανώς αμέσως αποκλείστηκε από τον Lesnar στο Royal Rumble Match, ωστόσο η επιστροφή του δεν ήταν μονάχα για μια έκπληξη στο Rumble. Συνέχισε να κάνει μερικές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας το VIP Lounge και ασχολήθηκε με τον Drew McIntyre, καθώς ήθελε να γίνει ο μάνατζερ του, όμως τα σχέδια του MVP δεν πήγαν όπως επιθυμούσε. Ύστερα συμμάχησε με τον Bobby Lashley και αυτή ήταν η στιγμή που ξεκίνησε όλο το ενδιαφέρον, εδώ έρχεται το "ζουμί". Κατάφερε ο ίδιος να κατακτήσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το United States Championship και έβαλε τον Lashley ξανά στο προσκήνιο. 


Ας δούμε την συνέχεια της Hurt Business, να αναλύσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο είναι ένα πολύ δυνατό και υπέροχο faction. Ο Shelton Benjamin εντάχθηκε στις δυνάμεις του MVP και Lashley και έτσι δημιουργήθηκε μια φατρία ονόματι "Hurt Business". Ύστερα ο Cedric Alexander έκανε το αναπάντεχο Heel Turn, προδίδοντας τους πρώην φίλους του (Ricochet & Apollo) και εντάχθηκε επίσης στην φατρία του MVP. Η Hurt Business είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν στο Monday Night Raw! Μια δυνατή φατρία που ξεχωρίζει, δεν είναι η απλή ξέμπαρκη ομάδα που δεν βγάζει νόημα. Ντύνονται ως επιχειρηματίες εξού και το όνομα του faction. Η δουλειά τους είναι να δέρνουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους και έτσι πληρώνονται. 

Έχουμε λοιπόν 4 μέλη στην φατρία και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο MVP ως ο αρχηγός του faction, είναι ο βετεράνος και ο εξαιρετικός mic talker. Έχει το χάρισμα και τον χαρακτήρα, έτσι δένει άψογα στην υπόθεση. Έχουμε τον Bobby Lashley όπου προφανώς είναι ο powerhouse, οι μύες του faction. Παρεμπιπτόντως κατά την γνώμη μου, αλλά και οι περισσότεροι πιστεύω θα συμφωνήσετε στο γεγονός ότι ο Lashley είναι ο μόνος που θα μπορούσε να βάλει στόχο τον μεγάλο τίτλο. Έπειτα έχουμε τον pure athlete, Shelton Benjamin. Άξια προσθήκη! Ο άνθρωπος έχει φημίζεται για τα υπέροχα skills του από το παρελθόν. Ο τεχνίτης της φατρίας μας, ο οποίος μπορεί να κάνει German Suplex, στον καθένα! Και τέλος, έχουμε τον Cedric Alexander, ο οποίος είναι ο highflyer της φατρίας. Χωρίς να είμαι fan του Cedric, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η προσθήκη. Για τον ίδιο είναι πολύ καλό το γεγονός που εντάχθηκε στο Faction, διότι είναι νέος σε ηλικία και μπορεί να μάθει και να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες από τα υπόλοιπα μέλη. Έχουμε λοιπόν, λίγο απ' όλα στο faction και αυτό που με ικανοποιεί, είναι το γεγονός ότι είναι σοβαροί, δεν ενώθηκαν έτσι για την πλάκα τους, είναι μια δυνατή φατρία και ευελπιστώ να τους κρατήσουν ενωμένους και να τους αξιοποιήσουν περισσότερο. Επίσης θα μπορούσαν να προσθέσουν και κάποια female superstar όπως η Bianca Belair. Αν και είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί, καθώς η Belair βρίσκεται πλέον στο SmackDown. Ωστόσο η προσθήκη μιας γυναίκας στην φατρία, πιστεύω θα ήταν τίμια. Hurt Business, JUST TAKE MY MONEY!
 

Επίσης ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο MVP είναι ο σωτήρας μας. Σκεφτείτε το λίγο. Γύρισε στην εταιρία και έχουμε να βλέπουμε ένα faction, διαμαντάκι! Αλλά ο βασικός λόγος είναι επειδή έβαλε όλους αυτούς τους superstars (που μεταξύ μας δεν είχαν στον ήλιο μοίρα) στο προσκήνιο. Ο Lashley προηγουμένως ήταν στο άθλιο storyline με την Lana το οποίο είναι ασχολίαστο. Ο Benjamin δεν έπαιρνε καν τηλεοπτικό χρόνο και ο Cedric ήταν αδιάφορος. Τους πήρε, τους ένωσε και μας προσέφερε, ΧΡΥΣΟ! Επίσης ο Apollo πήρε ένα push και κατάφερε να κερδίσει τον United States τίτλο. Μέχρι και ο Apollo που ήταν αντίπαλος με την Hurt Business, αξιοποιήθηκε έστω για λίγο καιρό και πήρε άξιο τηλεοπτικό χρόνο. Hurt Business, I'm In!


Αυτά ήθελα να σχολιάσω και πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω τούτη η φατρία. Πείτε μου τις απόψεις σας για αυτό το faction και τι θα θέλατε να ακολουθήσει για αυτούς...


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη