NXT 04/11/2020: McAfee και ξερό ψωμί

 Άλλη μια Τετάρτη, άλλο ένα NXT τελείωσε, είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και σας παρουσιάζω όλα όσα έγιναν στο NXT μετά το Halloween Havoc, με το highlight πάντως για εμένα να είναι ο Pat McAfee και η νέα του φατρία, η οποία φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. 

- To show μας άνοιξε με την Ember Moon, η οποία προσπαθεί πολύ σκληρά με τον ρουχισμό της να μας θυμίσει τον Mad Max απέναντι στην Dakota Kai, που είχαμε να την δούμε και λίγο καιρό σε in-wrestling δράση. Το ματς είχε έντονη τεχνική δράση, με την Kai να εστιάζει στον αριστερό ώμο της Moon και την Moon να προσπαθεί με high-flying δράση άλλα και με γερά kicks να φέρει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα. Την νίκη εν τέλει την πήρε η Dakota Kai με το GTK, σε ένα μεγάλο upset για την πρώην NXT Women's Champion. 
- Στην συνέχεια, είχαμε τον αγώνα του Kushida απέναντι στον Cameron Grimes, ο οποίος δεν είχε συνέλθει ακόμα από τους φόβους του House of Horrors που είδαμε στο Havoc. Ο Kushida κυριάρχησε αρχικά, εστιάζοντας στο χέρι του Grimes για να τον υποτάξει, αλλά ο Grimes επανήλθε και έλεγξε το ματς στην συνέχεια. Ο Kushida σταδιακά επέστρεψε, μέχρι που κάποια στιγμή ο διαιτητής βγήκε εκτός αγώνα. Μολονότι ο Grimes παραιτήθηκε στο Hoverboard Lock, ο διαιτητής δεν το είδε, μέχρι που ο διαιτητής που ήταν ζόμπι στο House of Horrors βγήκε, φερόμενος κανονικά. Ο Grimes φοβήθηκε και προκειμένου να ξεφύγει εν τέλει έκανε εκ νέου tap-out και έδωσε την νίκη στον Kushida. 

- Ένα ενδιαφέρον promo video είδαμε στην συνέχεια, όπου η Io Shirai είπε πως θέλει να αντιμετωπίσει σε match 1vs1 την Rhea Ripley.
Απλά έτσι για να ξέρετε τι ματσάρα θα δούμε. Βέβαια μετά, είχαμε έναν αγώνα tag team όπου η ομάδα των Drake Maverick & Killian Dain, αντιμετώπισαν τους Ever-Rise. To δίδυμο του Δαυίδ και του Γολιάθ μας έδωσε όμορφες στιγμές, ενώ είδαμε ότι ταυτόχρονα ο Pat McAfee με τους Lorcan, Burch & Pete Dunne έφτασαν και επιτέθηκαν στους Maverick & Dain, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Undisputed Era. 
Στην συνέχεια, ο McAfee πήρε και το μικρόφωνο για να τονίσει το πόσο εκπληκτική είναι η ομάδα του και πόσο κυριαρχεί στο NXT. Έπειτα, θέλησαν να "τιμήσουν" την Undisputed Era, κρεμώντας το logo τους ψηλά στην arena, φυσικά χλευάζοντας τους παράλληλα (o McAfee δηλαδή).Ο Dunne εξήγησε πως έμαθε ένα μάθημα στον Kyle O'Reilly, πως πρέπει να εμπιστεύεται τους σωστούς ανθρώπους, εξαιτίας της παλιότερης προδοσίας του Strong στον Bruiserweight. Τελικά, εν τέλει το logo δεν κρεμάστηκε, πετάχτηκε σε κάδο απορριμάτων, κάηκε, αλλά το segment ήταν πραγματικά υπέροχο. Ο Dain μάλιστα προσπάθησε να επιτεθεί ξανά στον McAfee στο parking lot, αλλά ο Dunne τον διέλυσε και μάλιστα τον έκανε να ματώσει. 

-
Έπειτα από αυτό το segment και από ένα promo video που έδειξε το πόσο λατρεύει ο Gargano τους τροχούς και μας έδειξε και τον άντρα με την Scream μάσκα που δεν αποκάλυψε το ποιος είναι, η Shotzi Blackheart, άφησε το hosting και μπήκε στο ring για να αντιμετωπίσει την Toni Storm.  Μετά από έναν καλό αγώνα, με μερικά botches, ωστόσο, μετά από ένα distraction της Candice LeRae, η οποία είχε το χαρακτηριστικό tank της Shotzi, η Storm πήρε την νίκη με roll-up. Σαν να μην έφτανε αυτό, η LeRae κατάστρεψε το tank με ένα μεγάλο αυτοκίνητο (και με μια άλλη γυναίκα με την ίδια Scream αμφίεση) και η Shotzi έκανε λες και της σκότωσαν συγγενή. Και... OK, μας μπέρδεψε λίγο το segment. 
- Τέλος, μετά και από ένα Thatch-as Thatch can με τον Timothy Thatcher και την προσπάθεια του να ξεσπάσμα του,σε έναν νέο μαθητή και το save από έναν νέο παλαιστή ονόματι Austin Craig καθώς και την θετική απάντηση της Ripley στο challenge της Shirai, φυσικά και είχαμε το main event. O Tommaso Ciampa αντιμετώπισε τον The Velveteen Dream.  Το ματς ήταν καλό με τον Ciampa να εστιάζει στο τραυματισμένο (από τον Kushida) χέρι του Dream και να κυριαρχεί κατά κύριο λόγο, με τον Dream να προσπαθεί να σταματήσει τον Ciampa. Εν τέλει, μετά από έναν δυνατό αγώνα, την νίκη πήρε ο Tommaso Ciampa με το Fairytale Ending

Την επόμενη εβδομάδα: O Johnny Gargano θα βάλει το NXT North American Championship του υπό διεκδίκηση σε ένα open challenge, η Xia Li θα αντιμετωπίσει την Raquel Gonzalez, οι Breezango παίρνουν το rematch τους για τα NXT Tag Team Championships απέναντι στην ομάδα των Burch & Lorcan. 

Αποτελέσματα NXT 04/11/2020:

H Dakota Kai επικράτησε της Ember Moon 
O Kushida επιβλήθηκε του Cameron Grimes 
H Toni Storm κέρδισε την Shotzi Blackheart 
O Tommaso Ciampa νίκησε τον Velveteen Dream 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη