Απόψεις για το αποψινό WWE Draft


Απόψε στο SmackDown, θα διεξαχθεί η πρώτη βραδιά του Draft, την δευτέρα στο Raw θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί η δεύτερη βραδιά. Ο Νίκος Ασλανίδης θα σας παραθέσει μερικές σύντομες απόψεις, για το αποψινό Draft, ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Αρχικά χαίρομαι που θα πραγματοποιηθεί και φέτος Draft, αυτό θα φρεσκάρει λιγάκι τα Brands, προσφέροντας νέα Feuds. Χρειάζεται σίγουρα μια ανανέωση, κυρίως στο Raw, καθώς ορισμένοι Superstars το κουβαλούν στις πλάτες τους εδώ και μήνες. Το SmackDown από βαρετό, μετατράπηκε σε αρκετά ενδιαφέρον σόου, από την επιστροφή του Roman Reigns! Επομένως πιστεύω πως στο Raw πρέπει να γίνουν μερικές σημαντικές προσθήκες, διότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση με το να το κουβαλάνε ελάχιστοι Superstars.

Παρακάτω θα διαβάσετε σε ποιο Brand, επιθυμώ να καταλήξουν η να παραμείνουν οι επιλεγμένοι Superstars της αποψινής βραδιάς και γιατί κάνω αυτές τις επιλογές.
Drafted Superstars στο SmackDown:

Miz & Morrison και Heavy Machinery, είναι λίγο πολύπλοκο, πιστεύω πως θα παραμείνουν στο μπλε σόου, ωστόσο ίσως εάν άλλαζαν δρόμους θα ήταν καλύτερο, κάποιος η κάποιοι από αυτούς σίγουρα θα καταλήξει/ουν στην "αντίπερα όχθη". Οι Roman Reigns και Jey Uso θα παραμείνουν επίσης στο SD και θα συνεχίσουν πολύ δυνατά το Storyline πιστεύω! Για άτομα όπως Drew Gulak, Angel Garza και Ricochet πιστεύω το SmackDown είναι πιο ιδανικό για αυτούς. O Gulak στο Raw είμαι σίγουρος πως θα Jobbαρει, το ίδιο και ο Ricochet, oπότε προτιμότερο είναι το SD. Τον Garza θα ήθελα πολύ να τον δω επίσης στο μπλε σόου και πιστεύω υπάρχει μια πιθανότητα να οδηγηθεί εκεί. Με αυτούς τους 3 θα μπορούσε να παραχθεί ένα ενδιαφέρον Feud.

Επιπλέον θα ήθελα πάρα πολύ τους Rollins και Murphy στο SD, ωστόσο είναι δύσκολο. Επιθυμώ να τελειώσει επιτέλους το Storyline με την Mysterio φαμίλια και να περάσουν οι δύο τους σε Feud με τον Murphy να βγαίνει νικηφόρος. Ο Seth κυρίως από το Draft του 2016 δεν έχει αλλάξει Brand, μια αλλαγή θα ήταν καλή για αυτόν, συν ότι θέλω να τον δω στο SD. Banks και Bayley επίσης θα τελειώσουν το Feud τους στο ίδιο Brand, η Sasha πιστεύω πως ίσως αλλάξει και καταλήξει στο Raw. Οι Women's Tag Team Champs, Nia Jax & Shayna Baszler ίσως να έχουν πιθανότητες για SD, αν και δεν με ενδιαφέρει και πολύ κιόλας.

Drafted Superstars στο Raw:

Στο κόκκινο σόου θα παραμείνει η Hurt Business, αν και θα μπορούσε να κάνει τίμια δουλειά και στο SD. Η φαμίλια Mysterio επίσης στο Raw, αν και πιστεύω ίσως ο Dominik οδηγηθεί SD μαζί με Murphy η Seth και εκεί να ολοκληρώσουν το Feud τους. Drew McIntyre είναι σιγουράκι πως θα παραμείνει στο Raw, δεν χρειάζεται εξήγηση. Asuka επίσης στο Raw, καθώς είναι πρωταθλήτρια. Μια αλλαγή που ίσως δούμε είναι ο AJ Styles, όσο και να τον θέλω στο SD, πιστεύω πως θα βρεθεί στο κόκκινο brand και θα είναι σημαντική προσθήκη! Και περισσότεροι πιθανόν να καταλήξουν στο Raw, διότι είναι τρίωρο σόου, επομένως θα χρειαστεί περισσότερους Superstars να αναπληρώνουν ώρες και κλασσικά να Jobbαρουν. Τέτοια άτομα θα είναι οι Humberto Carrillo, Dana Brooke, Mickie James, Shorty G, Lucha House Party.

Κάπως έτσι λοιπόν, θα επιθυμούσα να γίνει το αποψινό Draft. Αν και είμαι σίγουρος πως αυτή η λίστα απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, την οποία θα δούμε απόψε. Εσείς τι πιστεύετε; ποιούς Superstars θέλετε να δείτε στο Raw και ποιους στο SmackDown;

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη