SmackDown 30/10/2020: Περασμένα... ξεχασμένα!


 Όσο περνά ο καιρός, μπαίνουμε και στους ρυθμούς για το επόμενο μεγάλο Pay-Per-View που πλησιάζει, το Survivor Series. Στο σημερινό επεισόδιο του SmackDown αποκαλύφθηκαν περισσότερα ονόματα που θα συμμετέχουν στα παραδοσιακά Survivor Series Matches, και το Ringside House σας φέρνει το ρεπορτάζ με τα σημαντικότερα γεγονότα που είδαμε.

- Το επεισόδιο της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να ανοίξει με καλύτερο τρόπο, από την παρουσία του ασταμάτητου Roman Reigns μαζί με τον Paul Heyman. Στο ρινγκ επίσης βρισκόταν και ο Jey Uso ο οποίος ηττήθηκε από τον "Tribal Chief" στο Hell In A Cell. O Jey ζήτησε κατευθείαν τον λόγο από τον Reings που ήταν τόσο βίαιος και ξεπέρασε τα όρια, αφού κόντεψε να τον σκοτώσει. Ο Reigns του απάντησε πως δεν έχει κάτι να πει, καθώς όλο το νόημα ήταν να τον κάνει να πει "I Quit". Και τα κατάφερε. Ο Jey του απάντησε, ότι ο Jimmy βγήκε στο ρινγκ για να τον σώσει αλλά στην ουσία τον χρησιμοποίησε για να τον κάνει να παραιτηθεί, ενώ του φώναξε ξεκάθαρα στην μούρη πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει και τον μισεί. Το promo τελείωσε με τον Universal Champion να του λέει πως πάντα τον αγαπούσε σαν οικογένεια, και πως οι πράξεις του θα είχαν τις ανάλογες συνέπειες, με τον Jey Uso να κλαίει και τον Roman Reigns να αποχωρεί από την αρένα.


Kevin Owens vs. Dolph Ziggler

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για τα προκριματικά της ομάδας του SmackDown στο παραδοσιακό Survivor Series Match, με τον Kevin Owens να αντιμετωπίζει τον Dolph Ziggler. Κατά την διάρκεια του ματς ο Robert Roode χτύπησε πισώπλατα τον Owens, και έπειτα τον τράβηξε μέσα στο ρινγκ αλλά τελευταία στιγμή τον είδε ο διαιτητής και τον απέκλεισε από το ρινγκ στέλνοντας τον στα αποδυτήρια. Ο Ziggler έκανε ένα σπουδαίο counter καθώς απέφυγε το Pop-Up Powerbomb και το γύρισε σε Famouser, με τον Owens να κάνει το kickout στα τελευταία κλάσματα δευτερολέπτου. Την τελευταία κουβέντα είπε ο Kevin Owens με ένα όμορφο Stunner για να πάρει την νίκη και το εισιτήριο για το Survivor Series.


- Αργότερα είδαμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Lars Sullivan στον Corey Graves, όπου μας διηγήθηκε μια παιδική ιστορία. Την ιστορία που το "φρικιό" γεννήθηκε. Ήταν 9 χρονών παιδί, και στο σχολείο ήταν θύμα bullying καθώς τον αποκαλούσαν "Freak", αυτός ήταν τόσο εσωστρεφής που έκλαιγε και ήλπιζε πως θα σταματήσουν, αλλά οι συμμαθητές του δεν σταματούσαν και γελούσαν μαζί του. Απολάμβαναν να τον βλέπουν να κλαίει και να ξεφτιλίζεται. Μέχρι που το πήρε απόφαση ο ίδιος, και μια μέρα τα γέλια σταμάτησαν και στο σχολείο όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν από τον φόβο τους με αυτό που αντίκρισαν. Στο WWE ήρθε με σκοπό να δώσει ένα σκληρό μάθημα και να ξεφτιλίσει οποιονδήποτε σταθεί μπροστά του. Στόχος του είναι να κάνει αυτό τον κόσμο... προσωπική του κόλαση.

- Ο Murphy αποφάσισε να έρθει στο ρινγκ μαζί με την Aalyah για να απολογηθεί στην οικογένεια Mysterio που την περασμένη εβδομάδα τους έμπλεξε σε ολόκληρη φασαρία με τον Seth Rollins. Όπως αναφέραμε και την περασμένη εβδομάδα, η σχέση μεταξύ Aalyah και Murphy έχει έρθει σε άλλο λέβελ και φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Ο Murphy τόνισε πως έχει κάνει κάποια κακά πράγματα στην καριέρα του, αλλά ως άντρας κάλεσε στο ρινγκ τους Rey & Dominik για να απολογηθεί μπροστά τους. Η απάντηση όμως ήρθε... από τον "Messiah". O Rollins ήρθε στην αρένα και είπε ότι ο Rey και ο Dominik δεν θα τον συγχωρέσουν ποτέ, και δεν θα αποδεχτούν ποτέ την σχέση ανάμεσα σε αυτόν και την Aalyah. Έπειτα του είπε πως θα τον δεχτεί όπως είναι και θα τον συγχωρέσει για τους καυγάδες τους, προσπαθώντας να κάνει τον Murphy και την φίλη του να πάνε με το πλευρό του Seth για να πολεμήσουν την οικογένεια Mysterio. Τα πράγματα ξέφυγαν και ο Dominik μπήκε στο ρινγκ και χτύπησε τον Rollins, ο Murphy όμως βοήθησε τον Dominik αλλά έγινε μια παρεξήγηση και οι δυο τους άρχισαν να πλακώνονται στο ξύλο. Τότε στο ρινγκ ήρθε ο Rey Mysterio για να ρίξει μερικές ψηλές στον Murphy και να προσπαθήσει να πείσει την Aalyah να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η κόρη του όχι απλά αρνήθηκε, αλλά αποκάλυψε επιτέλους πως αγαπάει τον Murphy και θέλει να μείνει μαζί του.


Cesaro & Nakamura vs. Street Profits

Μια σύντομη προετοιμασία για το Survivor Series έκαναν οι Street Profits οπού θα αντιμετωπίσουν τους New Day σε "Champions vs. Champions Match". Αυτή την εβδομάδα η ομάδα των Angelo Dawkins & Montez Ford αντιμετώπισαν τους Cesaro και Shinsuke Nakamura, με τον πρώτο να περνάει από Superplex τον Nakamura, και τον δεύτερο με ένα δυνατό Frog Splash να δίνει την νίκη στην ομάδα του. 

- Η Sasha Banks μετά την επιτυχία της στο Hell In A Cell τερματίζοντας το τεράστιο σερί της Bayley ως SmackDown Women's Champion, ήρθε στο ρινγκ για να γιορτάσει την νίκη της. Η νέα πρωταθλήτρια ξεκίνησε λέγοντας πως η Bayley αποδείχθηκε πως δεν ήταν πραγματική της φίλη, καθώς προσπάθησε να της τελειώσει την καριέρα με την καρέκλα στο Hell In A Cell. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Asuka μάλιστα λέγοντας πως θα την κερδίσει στο Survivor Series. Όμως, σε αυτό το σημείο την σταμάτησε η Bayley λέγοντας πως η ιστορία μιλάει από μόνη της για το ρεκόρ που έχει σπάσει. Επίσης είχε και μια έκπληξη για την "Boss", καθώς της ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα δούμε επαναληπτικό αγώνα για το SmackDown Women's Championship.


Daniel Bryan vs. Jey Uso

Περίπου 20 λεπτά πριν τελειώσει το σόου, ξεκίνησε ο αγώνας ανάμεσα σε Daniel Bryan και Jey Uso. Μια δυνατή μάχη στην οποία ο νικητής πήρε και το εισιτήριο για την ομάδα του μπλε σόου στο Survivor Series. Η ψυχολογία του Jey ήταν αρκετά πεσμένη μετά το οικογενειακό δράμα που ακολούθησε νωρίτερα με τον Roman Reigns, έτσι στο ματς ήταν αρκετά "επιθετικός" και φάνηκε πως δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Όμως, σε μια στιγμή ο "Tribal Chief" έκανε την είσοδο του για να παρακολουθήσει τον αγώνα έξω από το ρινγκ. Το γεγονός αυτό άλλαξε την εικόνα του Jey Uso και αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα αφού με ένα όμορφο Uso Splash πήρε μια μεγάλη νίκη.

Όταν το ματς τελείωσε, ο Roman Reigns μπήκε στο ρινγκ. Ο Jey Uso τον πλησίασε και του είπε ότι πλέον τα κατάλαβε όλα και πως είχε δίκιο, τότε έριξε ένα δυνατό Superkick στον ταλαιπωρημένο Daniel Bryan και τον πέρασε από ακόμη ένα Uso Splash. Ο "Tribal Chief" ήθελε κάτι παραπάνω για να πειστεί, έτσι είπε στον Jey να δώσει ένα σκληρό μάθημα στον Bryan. Τότε ο Jey άρπαξε τον Bryan τον άπλωσε πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών και με ένα δυνατό Splash έσπασε το τραπέζι. Το σόου έκλεισε με τον Uso να φωνάζει επανειλημμένα "I understand", και τον Roman Reigns να αποχωρεί περήφανος με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη από την αρένα. Και επίσημα είδαμε τον Jey Uso να αποδέχεται τον Roman Reigns ως "Tribal Chief" και να πηγαίνει με το μέρος του.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη