Το WWE ετοιμάζει μεγάλο push για την Charlotte Flair



Όλοι γνωρίζουμε πως το WWE συνηθίζει να δίνει πολλές ευκαιρίες στην Charlotte Flair. Έχει κερδίσει πάρα πολλούς τίτλους στην καριέρα της και κοντεύει να πλησιάσει το ρεκόρ του πατέρα της, Ric Flair. Βέβαια ένα τεράστιο μερίδιο οπαδών δείχνει ενοχλημένο με την στάση της εταιρίας προς το πρόσωπο της Charlotte.

Το Asuka vs. Nia Jax έχει κλείσει για το Backlash, δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει ο τίτλος χέρια την βραδιά της Κυριακής, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Charlotte Flair είναι η επόμενη στην σειρά που θα πάρει το RAW Women's Championship.

Όπως ομολόγησε ο Dave Meltzer στο Wrestling Observer Radio, η Charlotte Flair θα κατακτήσει σύντομα το RAW Women's Championship, και πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο title reign που θα την βλέπουμε για αρκετούς μήνες στην τηλεόραση.

Ο λόγος πίσω από όλα αυτά, είναι η απουσία της Becky Lynch. O Vince McMahon θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στο ρόστερ που θα μπορέσει να καλύψει το κενό της Becky Lynch, παρά μόνο η Charlotte. Οπότε αυτό σημαίνει πως η Charlotte θα βρίσκεται στην κορυφή της Women's Division για τους επόμενους μήνες, μέχρι να επιστρέψει ξανά η Becky Lynch. Να σημειωθεί ότι η Becky πιθανότατα θα γεννήσει τον Δεκέμβριο, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη