Πως θα ήταν το τέλειο ντεμπούτο για τον Matt Riddle στο SmackDown;


Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown μάθαμε πως την επόμενη εβδομάδα ο Matt Riddle θα κάνει το ντεμπούτο του στο main roster, αφού θα αποτελεί πλέον ενεργό μέλος του μπλε σόου.

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο ringsidehouse.com για το ιδανικό ντεμπούτο που θα μπορούσε να κάνει ο "Original Bro" στο SmackDown την άλλη Παρασκευή.

Πιστεύω ότι ο Riddle δεν θα περάσει απαρατήρητος από τα μάτια μας. Νομίζω πως το WWE θα εκμεταλλευτεί το ταλέντο του και την αγάπη που δείχνει ο κόσμος για αυτόν. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι ο Riddle αξίζει να ακολουθήσει κατευθείαν τα μεγάλα μονοπάτια που θα τον οδηγήσουν στις νίκες, στους τίτλους, και φυσικά στην δόξα. Είναι μόλις 35 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, αν όλα πάνε καλά.

Αν το WWE έδινε σε εμένα την ευκαιρία, θα έβαζα τον Matt Riddle ως επόμενο αντίπαλο του AJ Styles για το Intercontinental Championship. Τώρα θα πει κάποιος ότι είναι πολύ νωρίς, εγώ όμως δεν είπα να κερδίσει τον Styles, απλά θα ήθελα να είναι με τον AJ η πρώτη του αντιπαλότητα στο SmackDown για να μείνει καλά στην μνήμη μας το ντεμπούτο του Riddle. Έχουν έρθει τόσα ονόματα από το NXT και ένα αξιοπρεπές ντεμπούτο δεν είχαν.

Θα έκανα το εξής:

Πρώτο επεισόδιο του SmackDown μετά το Backlash, ο AJ Styles εμφανίζεται και αρχίζει να μιλάει για την ιστορία του, για τους τίτλους που έχει κατακτήσει, για το πόσο αξίζει να είναι Intercontinental Champion. Ξαφνικά ακούγεται η μουσική του Matt Riddle, o Riddle κάνει την είσοδό του ο κόσμος τον αποθεώνει, μπαίνει στο ρινγκ και έχει ένα μικρό staredown με τον AJ Styles. Τότε καρφώνει το βλέμμα του πάνω στο Intercontinental Title και η ιδέα αρέσει στον κόσμο. Ο Styles τον κοιτάζει παράξενα, και αποχωρεί από το ρινγκ. Έπειτα θα το άφηνα όλο πάνω στην σεναριογραφική ομάδα του WWE. Απλά να χτίσουν αυτό το ματς για το Extreme Rules. Ένας αγώνας κόντρα στον AJ Styles, θα ανέβαζε τον Matt Riddle στα μάτια του κόσμου, ακόμα και να χάσει δεν νομίζω πως θα τον επηρέαζε μια ήττα από ένα μεγάλο όνομα σαν τον Styles. Αυτό θα ήταν για μένα το τέλειο ντεμπούτο του Matt Riddle στο SmackDown.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη