SmackDown 12/06/2020: Phenomenal Champion!


Το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown πριν το Backlash της Κυριακής ολοκληρώθηκε, είδαμε ένα όμορφο σόου με storylines να εξελίσσονται και νέο Intercontinental πρωταθλητή!

Το επεισόδιο άνοιξε με την Renee Young να μας καλωσορίζει στο SmackDown, και να ανακοινώνει ένα contract signing ενόψει του Backlash ανάμεσα στον Jeff Hardy και τον Sheamus. Ο Ιρλανδός στην είσοδό του έφερε μαζί του μερικούς σεκιούριτι κι έναν γιατρό, με σκοπό να περάσει από έναν έλεγχο ο Hardy. Προτού όμως γίνουν όλα αυτά, ο Jeff τόνισε πως είναι αλκοολικός και παλεύει εδώ και αρκετό καιρό με αυτό, μάλιστα ανέφερε πως είναι στεναχωρημένος που απογοητεύει τον κόσμο του, αλλά είναι κάτι που προσπαθεί να ξεπεράσει. Έπειτα ο γιατρός έκανε προχώρησε σε εξέταση και πήρε τα ούρα του Jeff Hardy για να ελέγξει αν είναι καθαρός. Λίγα λεπτά μετά, ο Hardy αρπάζει την κανάτα με τα ούρα και τα ρίχνει στο πρόσωπο του Sheamus, έπειτα υπέγραψε το συμβόλαιο για το Backlash και αποχώρησε από το ρινγκ. Στο τέλος είδαμε ένα σκηνικό από τα backstage, με τον Sheamus να έχει τάσεις προς εμετό και να πλένει το πρόσωπό του, τότε εμφανίστηκε ο γιατρός και ενημέρωσε τον "Celtic Warrior" ότι οι εξετάσεις του Jeff Hardy βγήκαν καθαρές.


Shinsuke Nakamura & Cesaro vs. New Day

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε ομαδική δράση, με τους Big E & Kofi Kingston να αντιμετωπίζουν τους Cesaro & Sheamus. Ήταν ένας ικανοποιητικός αγώνας με γρήγορους ρυθμούς, μάλιστα ο Kofi Kingston ανέβηκε στη κορυφή των σχοινιών για να περάσει από Splash τον Shinsuke Nakamura, αλλά ο δεύτερος έβαλε τα πόδια του την στιγμή της πτώσης και με ένα έξυπνο pinfall κατάφερε να δώσει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα τους. Καθώς οι Cesaro & Nakamura αποχωρούσαν ο "Swiss Superman" έστειλε το μήνυμα για το Backlash και τους SmackDown Tag Team τίτλους.


Intercontinental Championship Match
AJ Styles vs. Daniel Bryan

Περάσαμε στον τελικό του τουρνουά για το Intercontinental Championship, στον αγώνα που εδώ και μια βδομάδα περιμέναμε. AJ Styles και Daniel Bryan. Ήταν μια κλασική αναμέτρηση. Ένας αγώνας τεχνικής σημασίας, και με πολλά near falls. Ο Bryan εστίασε κυρίως στο αριστερό χέρι του Styles, σε σημείο που ο δεύτερος υπέφερε και δεν μπορούσε να το κουνήσει. Οι δύο Superstars χρησιμοποίησαν μερικά submissions, και ορισμένα kicks στο κεφάλι. Με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ισορροπία στην αναμέτρηση, κάτι που έκανε το αποτέλεσμα απρόβλεπτο.


O Bryan προσπάθησε να περάσει από Running Knee τον Styles, αλλά ο δεύτερος κατάφερε να το αποφύγει και να εκτελέσει το Styles Clash, χωρίς να μπορέσει να κάνει το pinfall όμως. Έπειτα ο "Phenomenal" βγήκε έξω από τα σχοινιά, πέρασε από Phenomenal Forearm τον Daniel Bryan και σκόραρε το τελικό pinfall για να στεφθεί Intercontinental Champion.


Σε ρυθμούς Backlash

Το ρινγκ γέμισε με μπαλόνια και οι νέες Women's Tag Team Champions εμφανίστηκαν για να πανηγυρίσουν την νίκη τους κόντρα στην Alexa Bliss & Nikki Cross πριν από μερικές μέρες. Έπειτα η Bayley πήγε να πει ένα ποίημα στην Sasha Banks για το πόσο την λατρεύει και πως είναι η καλύτερή της φίλη, αλλά ξαφνικά η Alexa Bliss με την Nikki Cross την διέκοψαν για να το γιορτάσουν "μαζί". Τότε είδαμε τις IIconics από το Raw να εμφανίζονται μέσω της γιγαντοοθόνης, εκείνη τη στιγμή οι πρωταθλήτριες κατάλαβαν πως ήταν παγίδα αφού δέχτηκαν επίθεση από τις Alexa Bliss & Nikki Cross με αποτέλεσμα να τους χαλάσουν την γιορτινή διάθεση. Άλλωστε σε λίγες μέρες έχουμε το Backlash όπου θα δούμε και τις 3 ομάδες στο ίδιο ρινγκ για τους τίτλους.


6-Man Tag Team Match
Braun Strowman & Heavy Machinery vs. John Morrison, The Miz & Dolph Ziggler

Με το που ξεκίνησε ο αγώνας στα πρώτα 5 λεπτά περίπου, εμφανίστηκε ο King Corbin μέσω της γιγαντοοθόνης και πλησίασε την κοπέλα του Otis, Mandy Rose, για να της μιλήσει σχετικά με την περασμένη εβδομάδα που ο Otis έκλεψε το στέμμα του Corbin στα backstage. Αυτό ανάγκασε τον Otis να τρέξει αν βρει την Mandy οπότε άφησε στο ρινγκ τον Strowman με τον Tucker μόνους τους. Λίγο αργότερα όμως, ο Otis επέστρεψε στο ρινγκ και είχε μαζί του την Mandy. Τότε ο Otis καθάρισε το ρινγκ, ο Strowman διέλυσε τους Miz & Morrison, έπειτα ο Mr. Money In The Bank πέρασε από Caterpillar τον Dolph Ziggler και έδωσε την νίκη στην ομάδα του, για να πάρουν ένα σημαντικό momentum ενόψει του Κυριακάτικου Pay-Per-View.


Αποτελέσματα SmackDown 12/06/2020:

- Οι Shinsuke Nakamura & Cesaro κέρδισαν τους New Day
- Ο AJ Styles κέρδισε τον Daniel Bryan
- Οι Heavy Machinery & Braun Strowman κέρδισαν τους John Morrison, The Miz & Dolph Ziggler

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη