RAW 15/06/2020: Ο Legend Killer ξύπνησε!


Το σόου άνοιξε ο Randy Orton για να μιλήσει για τα γεγονότα του Backlash, μετά το απίστευτο 5-Star Match που έβγαλε κόντρα στον Edge. O Edge βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το ματς, οπότε απουσίαζε από το Raw. Καθώς ο "Legend Killer" άρχισε να μιλάει, ο Christian τον διέκοψε για να τον αποκαλέσει "son of a bitch" μετά από αυτά που έκανε στον "Rated-R Superstar". Εκείνη την στιγμή ο Orton τον προκάλεσε σε αγώνα, μάλιστα του έδωσε προθεσμία μέχρι το τέλος της βραδιάς να απαντήσει, αλλιώς αν δεν το κάνει τότε θα είναι για πάντα δειλός μπροστά στα μάτια του κόσμου αλλά και του καλού του φίλου, Edge. Παρόλα αυτά, μερικές ώρες μετά ο Christian εμφανίστηκε και δέχτηκε την πρόκληση του Orton, έτσι το ματς ανακοινώθηκε.


Kevin Owens vs. Angel Garza

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Kevin Owens αντιμετώπισε τον Angel Garza με τον οποίο είχε προηγούμενα πριν από μερικές βδομάδες. Κατά την διάρκεια του αγώνα είδαμε τον Andrade να κάνει την εμφάνισή του και να καυγαδίζει με τον Angel Garza χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γεγονός που εκνεύρισε την Zelina Vega και αποχώρησε από το ρινγκ. Ο Owens δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με ένα Stunner έφυγε νικητής. Μετά το ματς η Zelina μπήκε στο ρινγκ και τόνισε στους δύο Μεξικανούς πως πρέπει να σταματήσουν να τσακώνονται και να αρχίσουν να συνεργάζονται.


Τα προβλήματα ανάμεσα σε Lashley, MVP και Lana

Εμφανίστηκε ο MVP μαζί με τον Bobby Lashley, και οι δυο τους κατηγόρησαν ξεκάθαρα την Lana για την ήττα του κόντρα στον Drew McIntyre στο Backlash. Η Lana προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι ο MVP έχει καταστρέψει την σχέση τους, ωστόσο ο Lashley της απάντησε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ζωή στα social media και το πως θα γίνει famous. H Lana του είπε ότι αν ήθελε να γίνει famous θα μπορούσε να κοιμηθεί με τον Drew McIntyre, τότε ο Lashley αποχώρησε από το ρινγκ ζητώντας διαζύγιο από την Lana.


Street Profits & Viking Raiders vs. The Ninjas

Οι Raw Tag Team Champions ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με τους Viking Raiders για να κερδίσουν σύντομα 4 μαυροφορεμένους νίντζα του Akira Tozawa, με τους οποίους είχαν προηγούμενα από το Backlash της Κυριακής. Ανάμεσα σε αυτούς τους Ninjas βρισκόταν και ένας πανύψηλος μαυροφορεμένος τύπος, άγνωστος στον κόσμο. Όταν προσπάθησε να επιτεθεί στους νικητές τότε εμφανίστηκε ο Big Show για να καθαρίσει το ρινγκ σε δευτερόλεπτα.


Η εκδίκηση του Dominic

Έπειτα είδαμε τον Seth Rollins να λέει πως ο Rey Mysterio δεν κατάφερε να βρεθεί στο Raw διότι δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, παρόλα αυτά ο γιος του Rey ταξίδεψε για το κόκκινο σόου για να λύσει αυτός τις διαφορές του με τον "Monday Night Messiah". Τότε ο Mysterio διέκοψε τον Rollins μέσα από την γιγαντοοθόνη, για να του πει πως ο γιος του έφυγε κρυφά από το σπίτι και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, έτσι προειδοποίησε τον Rollins να μην τον χτυπήσει. Ξαφνικά ο Dominic εμφανίστηκε κρυφά πίσω από τον Seth Rollins και τον χτύπησε, όταν προσπάθησε να δραπετεύσει είδε τους Murphy & Austin Theory να τον κυνηγάνε αλλά ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να τους αποφύγει μέσα από τις κερκίδες.


Natalya & Liv Morgan vs. The IIconics

Σε ένα σύντομο γυναικείο ματς είδαμε τις IIconics να παίρνουν momentum και να δείχνουν για άλλη μια φορά σε ετοιμότητα να κατακτήσουν τους Women's Tag Team τίτλους, κερδίζοντας τις Natalya & Liv Morgan. Όταν το ματς τελείωσε οι Billie Kay & Peyton Royce προκάλεσαν ξεκάθαρα την ίδια στιγμή τις Sasha Banks & Bayley σε αγώνα, οι πρωταθλήτριες δεν απάντησαν όμως, αλλά οι διεκδικήτριες φαίνονται αρκετά έτοιμες για μια ακόμη ευκαιρία.


Apollo Crews vs. Shelton Benjamin

Στο επόμενο ματς είδαμε τους Apollo Crews και Shelton Benjamin να παλεύουν σε ένα αρκετά σύντομο ματς. Ο Benjamin όταν έκανε το pinfall προσπάθησε να βάλει τα πόδια στα σχοινιά για να πάρει βρώμικα την νίκη, ωστόσο ο διαιτητής τον είδε και δεν το μέτρησε. Με το ίδιο νόμισμα το πλήρωσε όμως, αφού ο Crews κέρδισε το ματς με τον ανάλογο τρόπο.

Tag Team "Winner Takes All" Match
Bobby Lashley & MVP vs. Drew McIntyre & R-Truth

Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, ο αγώνας ήταν για το WWE Championship του Drew McIntyre, και το 24/7 Championship του R-Truth. O McIntyre φαινόταν αρκετά ανήσυχος σχετικά με τον τύπο του αγώνα, διότι μεταξύ μας αν έχεις τον R-Truth ως συνεργάτη σε Tag Team Match, και ο τίτλος σου είναι on the line, το λιγότερο που μπορείς να έχεις είναι άγχος. Ωστόσο η συνεργασία τους βγήκε επιτυχημένη, αφού ο McIntyre πέρασε από ένα Claymore Kick τον MVP κι έπειτα έκανε tag τον R-Truth για να κάνει ένα Splash και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.


Η εμφάνιση των Bayley & Banks

Αργότερα είδαμε τις Women's Tag Team Champions να εμφανίζονται και να μιλάνε για την νίκη τους στο Backlash και το πόσο δυνατές είναι. Επίσης η Bayley τόνισε πως έχει γενέθλια και αυτή την εβδομάδα θα τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα σε όλα ανέφερε πως αυτή την εβδομάδα θα υπερασπιστούν τους τίτλους στο NXT κόντρα στις Tegan Nox & Shotzi Blackheart. Επίσης προσπάθησαν να αναφερθούν και στις IIconics που τις προκάλεσαν νωρίτερα μέσα στην βραδιά, αλλά η Billie Kay με την Peyton Royce τις διέκοψαν για να αρχίσουν να καυγαδίζουν.


RAW Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Nia Jax

Επαναληπτικό αγώνα του Backlash για το RAW Women's Title είδαμε στην τελευταία ώρα του σόου, με την Asuka να υπερασπίζεται τον τίτλο της κόντρα στην Nia Jax. Η Asuka ήταν σκληρό καρύδι εφόσον άντεξε μετά από ένα επικίνδυνο Powerbomb που δέχθηκε από την Nia λίγο πιο έξω από το ρινγκ. Η Jax προσπάθησε να κάνει pinfall, αλλά το πόδι της Asuka βρισκόταν κοντά στα σχοινιά, έτσι δεν μέτρησε ο διαιτητής. Εκείνη την στιγμή η Jax εκνευρίστηκε και τον χτύπησε, τότε ο referee από τα νεύρα του μέτρησε γρήγορα ένα roll-up της Asuka για να κερδίσει τον αγώνα και να παραμείνει πρωταθλήτρια.


Unsanctioned Match
Randy Orton vs. Christian

Προτού ο αγώνας αρχίσει, εμφανίστηκε ο Ric Flair και τόνισε στον Christian να τα παρατήσει γιατί ο Orton είναι επικίνδυνος, ο Christian τον αγνόησε και τότε ο Flair τον χτύπησε με ένα low blow για να πέσει κάτω. Όταν το ματς ξεκίνησε ο Randy πήρε φόρα και πέρασε από Punt Kick τον Christian για να κερδίσει το ματς. Μετά το ματς ο Orton φώναξε κατευθείαν τους γιατρούς να τον αναλάβουν, καθώς ψιθύριζε στο αυτί του Christian... "this is your fault". Και επίσημα ο Randy μας θυμίζει τον παλιό του επικίνδυνο εαυτό, τον χαρακτήρα του Legend Killer.


Αποτελέσματα RAW 15/06/2020:

- Ο Kevin Owens κέρδισε τον Angel Garza
- Οι IIconics νίκησαν τις Natalya & Liv Morgan
- Ο Apollo Crews επικράτησε του Shelton Benjamin
- Οι Drew McIntyre & R-Truth κέρδισαν τους Bobby Lashley & MVP
- H Asuka νίκησε την Nia Jax
- O Randy Orton κέρδισε τον Christian

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη