NXT 17/06/2020: Όλα για όλα!


Ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τετάρτης για το NXT, στο οποίο μάθαμε τα πλάνα για το NXT North American Championship αλλά και για τον τίτλο του Adam Cole. Ακολουθεί το ρεπορτάζ!


NXT Tag Team Championship Match
Fabian Aichner & Marcel Barthel (c) vs. Fandango & Tyler Breeze

Το σόου ξεκίνησε δυναμικά και ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για τους τίτλους της ομαδικής κατηγορίας του NXT. Τα μέλη των Imperium έβαλαν τους τίτλους on the line απέναντι στους Breezango, οι οποίοι υποδύθηκαν τους Imperium όταν έκαναν την είσοδό τους στην αρένα. Για τα επόμενα σχεδόν 10 λεπτά ακολούθησε χάος στο ρινγκ ανάμεσα στις δύο ομάδες, μέχρι που εμφανίστηκαν οι Rinku & Saurav και οι Danny Burch & Oney Lorcan για να ξεσπάσει ένα μεγάλο brawl έξω από το ρινγκ. Το γεγονός αυτό φυσικά εκμεταλλεύτηκαν οι πρωταθλητές, με τον Fabian Aichner να κάνει το DDT στο Fandango για να δώσει την νίκη στην ομάδα του και οι Imperium να παραμείνουν πρωταθλητές.


Damian Priest vs. Killian Dain

Ο αγώνας ανάμεσα στους Damien Priest και Killian Dain ήταν αρκετά σκληρός, όπως άλλωστε συνηθίζουν. Ο Dain έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στο να χτυπήσει τα πλευρά του Priest με διάφορες κινήσεις από το δυναμικό του, διότι ο Priest δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τους αγώνες που έχει δώσει τις 2 τελευταίες εβδομάδες και τα πλευρά του δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, πέρασε από 360 Roundhouse Kick και Reckoning τον αντίπαλό του για να πάρει μια δύσκολη νίκη.


Xia Li vs. Aliyah

Σύντομος ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε Xia Li και Aliyah, η δεύτερη είχε και την υποστήριξη του Robert Stone έξω από το ρινγκ. Καθώς τα λεπτά περνούσαν ο Robert Stone (ο οποίος ήταν μεθυσμένος) ξέρασε μέσα στο ρινγκ, αυτό τράβηξε την προσοχή της Xia Li και η Aliyah με ένα σύντομο roll-up πήρε την νίκη!


Ο φόβος του Roderick Strong, και η περίπτωση του Adam Cole

Τις τελευταίες εβδομάδες, αν έχετε παρατηρήσει ο Dexter Lumis εμφανίζεται συνέχεια στα πλησιέστερα μέρη των Undisputed Era. Ένα από τα άτομα που έχει στο μυαλό του είναι ο Roderick Strong, και του παίζει άσχημα mind games σε σημείο που ο Strong έχει αρχίσει να τον φοβάται και να συμπεριφέρεται παράξενα. Έτσι οι Adam Cole & Bobby Fish αποφάσισαν να τον πάνε σε ψυχολόγο για να μιλήσει, τελικά ο ψυχολόγος... ήταν ο Kyle O'Reilly, αλλά ο Roderick δεν το παρατήρησε αυτό.


Έπειτα στην αρένα εμφανίστηκε ο Adam Cole για να μιλήσει σχετικά με τα mind games της Scarlett Bordeaux η ποία την περασμένη εβδομάδα άφησε μια κλεψύδρα στο ρινγκ, μπροστά στα μάτια του Adam Cole, στέλνοντάς του το μήνυμα ότι οι μέρες του ως πρωταθλητής τελειώνουν, και πως ο Karrion Kross αποτελεί σοβαρός κίνδυνος. Ο NXT Champion το πήρε προσωπικά το θέμα, και τόνισε πως είναι πρωταθλητής 381 ημέρες και κανείς δεν κατάφερε να του πάρει τον τίτλο επειδή είναι ο πιο σκληρός «εργάτης» στο NXT, και φυσικά ο μεγαλύτερος πρωταθλητής που έχει περάσει ποτέ. Όσον αφορά τον Karrion Kross ανέφερε ότι θα χρειαστεί αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο σημείο να του πάρει τον τίτλο. Έπειτα μίλησε και για την περίπτωση του Keith Lee, ο οποίος στα backstage απείλησε τον Adam Cole πως αυτός που θα τον εκθρονίσει δεν θα είναι ο Karrion Kross, αλλά ο Keith Lee. Σχετικά με το συμβάν, ο Cole τόνισε πως καλό είναι ο Keith να προσέχει το North American Championship, γιατί είναι στα πλάνα του να το κατακτήσει και αυτό. Υπενθυμίζοντας στον κόσμο πως ήταν ο πρώτος NXT North American Champion στην ιστορία.


Εκείνη την στιγμή στο ρινγκ ήρθε ο Keith Lee για να απαντήσει στα λόγια του Adam Cole. Καθώς ο North American Champion πήγε να μιλήσει, ο Johnny Gargano τον διέκοψε για να υπενθυμίσει στον Keith Lee ότι την περασμένη εβδομάδα στο NXT ηττήθηκε από τον Gargano, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ελπίδες πως έχει την δυνατότητα να του πάρει ακόμα και τον τίτλο. Εκείνη την στιγμή ο Gargano άρχισε να καυγαδίζει με τον Lee, έτσι τους διέκοψε ο Finn Balor για να πει πως έχει κατακτήσει τίτλους σε όλο τον κόσμο, αλλά το North American Championship είναι ένας τίτλος που δεν έχει κερδίσει ακόμα, επίσης τόνισε πως την περασμένη εβδομάδα έστειλε το μήνυμα στον Keith Lee πως έρχεται για τον τίτλο του αφού είχε κερδίσει τον Cameron Grimes. Ο Finn Balor πλησίασε κοντά στο πρόσωπο του Keith Lee και τον προειδοποίησε πως έρχεται για τον τίτλο του, και αφού κατακτήσει το North American Championship τότε θα πάει να κερδίσει και το NXT Championship. Ο Adam Cole άρχισε να γελάει ειρωνικά, και επισήμανε ότι έσπασε το ρεκόρ του Balor ως μακροβιότερος πρωταθλητής και θα συνεχίσει να το κάνει.


Τότε στην γιγαντοοθόνη εμφανίστηκε ο William Regal για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Ο Regal ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα ο πρωταθλητής Keith Lee θα υπερασπιστεί το NXT North American Championship κόντρα στους Johnny Gargano και Finn Balor σε ένα Triple Threat Match. Ωστόσο, ο νικητής αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Adam Cole σε ένα αγώνα που το NXT North American Championship και το NXT Championship θα μπουν on the line. Winner take all! Αυτό το ματς θα λάβει μέρος σε επεισόδιο του NXT που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου.


Kayden Carter vs. Dakota Kai

Συνέχεια δόθηκε στην αντιπαλότητα που κρατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες, η Kayden Carter αντιμετώπισε την Dakota Kai, ενώ έξω από το ρινγκ σε ρόλο manager βρισκόντουσαν οι Raquel Gonzalez και Kacy Catanzaro. Η αναμέτρηση δεν είχε μεγάλη διάρκεια, και η Dakota κατάφερε να πάρει την νίκη με submission.


Bronson Reed vs. Leon Ruff

Στην συνέχεια είδαμε τον Bronson Reed να περνάει από Senton Splash και Splash από την κορυφή των σχοινιών, τον Leon Ruff για να πάρει την νίκη σε ένα squash match που κράτησε λιγότερο και από τα entrances. Μετά τον αγώνα ο Bronson πήρε το μικρόφωνο και προκάλεσε τον Karrion Kross να βγει στην αρένα την άλλη εβδομάδα να τα πούνε ιδιαιτέρως. Να θυμίσουμε πως πριν από 3 εβδομάδες ο Karrion Kross είχε κερδίσει τον Bronson Reed.

Η συνέχεια στην αντιπαλότητα Escobar - Maverick

Στην τελευταία ώρα του σόου εμφανίστηκε ο Santos Escobar μαζί με τα τσιράκια του, Raul Mendoza & Joaquin Wilde. Ο NXT Cruiserweight Champion τόνισε πως όταν φορούσε την μάσκα και είχε τον χαρακτήρα του El Hijo del Fantasma, ήταν γνωστός ως ο καλύτερος Luchador στην ιστορία. Όμως, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο NXT έπρεπε να αφήσει πίσω τον μασκοφόρο χαρακτήρα διότι έπρεπε να γίνει ηγέτης, και όχι ένας απλός Luchador. Εκείνη την στιγμή τον διέκοψε ο Drake Maverick και έτρεξε κατευθείαν στο ρινγκ αποφασισμένος να τους επιτεθεί, τελικά ο Escobar του έριξε μερικές ψηλές μιας και είχε το πλεονέκτημα με την βοήθεια των Mendoza & Wilde.


WWE Women's Tag Team Championship Match
Sasha Banks & Bayley (c) vs. Tegan Nox & Shotzi Blackheart

Και περάσαμε στο Main Event της βραδιάς που το WWE διαφημίζει εδώ και αρκετές μέρες, με τις πρώην πρωταθλήτριες του NXT, Sasha Banks & Bayley να κάνουν την επιστροφή τους στο NXT μετά από αρκετό καιρό για μια μόνο βραδιά. Είδαμε καλό αγώνα και κράτησε περίπου 10 λεπτά. Η Tegan Nox πήγε να χτυπήσει με την καρέκλα την Bayley αλλά ο διαιτητής την είδε και την σταμάτησε, έτσι η Bayley βοήθησε την Sasha Banks να κάνει το Bank Statement στην Shotzi Blackheart για να πάρει την νίκη η ομάδα της και να παραμείνουν πρωταθλήτριες. Καθώς οι νικήτριες πανηγύριζαν, η NXT Women's Champion, Io Shirai εμφανίστηκε και καθάρισε το ρινγκ υπενθυμίζοντας ποια κάνει κομάντο στη γυναικεία κατηγορία του NXT.


Αποτελέσματα NXT 17/06/2020:

- Οι Imperium νίκησαν τους Breezango
- Ο Damien Priest κέρδισε τον Killian Dain
- Η Aliyah νίκησε την Xia Li
- Η Dakota Kai κέρδισε την Kayden Carter
- O Bronson Reed νίκησε τον Leon Ruff
- Οι Sasha Banks & Bayley κέρδισαν τις Tegan Nox & Shotzi Blackheart

Δείτε όλο το σόου:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη