SmackDown 19/06/2020: Follow The Buzzards!


Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown είδαμε ένα επιτυχημένο ντεμπούτο από τον Matt Riddle, την εμφάνιση του "Eater of Worlds" μετά από αρκετό καιρό, και μερικά ακόμα ματς στην κάρτα.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον νέο Intercontinental Champion, AJ Styles. O Styles έκανε μια σπέσιαλ είσοδο αφού γιόρτασε την νίκη του κόντρα στον Daniel Bryan την περασμένη εβδομάδα. Γύρω από το ρινγκ βρισκόντουσαν μερικοί Superstars από το SmackDown, έτσι ο Styles κάλεσε τον Bryan να ανέβει στο ρινγκ να του βάλει την ζώνη και να του πει συγχαρητήρια, πράγμα το οποίο ο Bryan έκανε. Μεταξύ άλλων ο Daniel του είπε να υπερασπίζεται συνέχεια τον τίτλο, και να δώσει μια ευκαιρία στον Drew Gulak ο οποίος πριν από μερικές μέρες τον κέρδισε.


Ξαφνικά έγινε αυτό που όλοι θέλαμε, το ντεμπούτο του Matt Riddle. O Riddle διέκοψε το segment του AJ Styles για να έρθει στο ρινγκ και να παρουσιάσει τον εαυτό του στο κοινό του SmackDown. Ο Styles φανερά εκνευρισμένος του είπε να βάλει παπούτσια με τον Riddle να του απαντάει "δεν φοράω ποτέ παπούτσια". Τότε άρχισαν να ανταλλάζουν μερικές μπουνιές, μέχρι που προχωρήσαμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στους Styles και Riddle.


Matt Riddle vs. AJ Styles

Ο αγώνας ήταν καλός και είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Κανονικά είχε προγραμματιστεί να μπει και ο Intercontinental τίτλος υπό διεκδίκηση, αλλά ο Styles το ακύρωσε πριν αρχίσει ο αγώνας. Καθώς τα λεπτά περνούσαν παρατηρήσαμε τον Styles να σπρώχνει τον Daniel Bryan έξω από το ρινγκ και να ξεσπάει ένας καυγάς ανάμεσά τους, έτσι όταν ο IC Champion γύρισε στο ρινγκ για να χτυπήσει με Phenomenal Forearm τον Matt Riddle, ο δεύτερος τον άρπαξε στον αέρα και τον πέρασε από Bro Derek για να πάρει την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του στο WWE.


Shorty G vs. Mojo Rawley

Στα backstage ο Mojo Rawley κορόιδεψε τον Shorty G για το μέγεθός του, έτσι ο δεύτερος του έριξε μια σφαλιάρα και προχωρήσαμε στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς. Δόθηκε χρόνος και για τους δυο στο ρινγκ, αλλά δεν εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά. Ο Shorty G με ένα γρήγορο inside cradle κατάφερε να πάρει την νίκη.

The New Day vs. Lucha House Party

Προχωρήσαμε σε ομαδική δράση με τους Kofi Kingston & Big E να παίρνουν μια εύκολη νίκη κόντρα στους Lucha House Party, μετά από το Midnight Hour. Όταν ο αγώνας τελείωσε οι Cesaro & Nakamura επιτέθηκαν στους New Day, φανερά εκνευρισμένοι αναζητώντας μια ευκαιρία για τους τίτλους.

Nikki Cross vs. Sasha Banks

Στον πρώτο γυναικεία αγώνα της βραδιάς η Nikki Cross αποφάσισε να τα βάλει με την Sasha Banks. Η SmackDown Tag Team Champion πήρε μια εύκολη νίκη παρόλα αυτά, χτυπώντας την Cross με το Meteora.

MizTV
Special Guest: Mandy Rose

Ακολούθησε και ένα MizTV με καλεσμένη την Mandy Rose, οι Miz & Morrison προσπάθησαν να εκνευρίσουν την Mandy με τις διάφορες ερωτήσεις τους, ενώ μάλιστα κάλεσαν στο ρινγκ και την πρώην κολλητή της Mandy, Sonya Deville. Οι δυο τους άρχισαν να καυγαδίζουν με την Sonya να λέει πως ο μόνος λόγος που η Mandy παίρνει περισσότερο χρόνο στην τηλεόραση είναι επειδή ντύνεται "προκλητικά". Κάπου εκεί άρχισε ένα brawl ανάμεσα στις δύο, με τον άτυχο της υπόθεσης να είναι ο Miz που έφαγε ένα χαστούκι από την Mandy Rose επειδή την απέτρεψε από το να επιτεθεί στην Deville.


Firefly Fun House

Στο επεισόδιο του Firefly Fun House είδαμε τον Bray Wyatt να εξηγεί στον κόσμο που βρισκόταν και τι έκανε όσο καιρό απουσίαζε από την τηλεόραση. Ο Ramblin' Rabbit υπενθύμισε στον κόσμο τι έγινε πριν από μερικές εβδομάδες που ο Bray Wyatt ηττήθηκε από τον Braun Strowman, και φυσικά ο Bray δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο. Εκείνη την στιγμή ο Braun διέκοψε το Firefly Fun House για να βγει στην αρένα και να ξεκαθαρίσει πως η ιστορία ανάμεσά τους τελείωσε. Τότε ο Bray άρχισε να γελάει ειρωνικά, και κάπου εκεί το Firefly Fun House χάθηκε από τις οθόνες μας. Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε με την παλιά του μορφή ως "Eater of Worlds", με τον Strowman να παθαίνει σοκ. O Wyatt είπε ότι δημιούργησε τον Braun και γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες του, αν θέλει να επιστρέψει ξανά στο σπίτι του, τότε ξέρει τον δρόμο, αρκεί να ακολουθήσει... τις γερακίνες!


Αποτελέσματα SmackDown 19/06/2020:

- Ο Matt Riddle κέρδισε τον AJ Styles
- O Shorty G νίκησε τον Mojo Rawley
- Οι New Day κέρδισαν τους Lucha House Party
- H Sasha Banks νίκησε την Nikki Cross

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη