RAW 08/06/2020: Αλλάζει σελίδα η Charlotte Flair


Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw είδαμε τις τελευταίες πινελιές πριν το Backlash, η Charlotte Flair επέστρεψε στο κόκκινο σόου, νέος αγώνας ανακοινώθηκε για τους Women's Tag Team τίτλους, ενώ βρέθηκε και ο αντίπαλος για τον Apollo Crews και το US Championship στο Backlash.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε ένα segment ανάμεσα στις Women's Tag Team Champions, Bayley & Sasha Banks όπου ήρθαν σε αντιπαράθεση με την Asuka. Έπειτα εμφανίστηκε η Charlotte η οποία πιθανότατα να επέστρεψε ξανά στο Raw, για να τονίσει πως έχει έναν ακόμη αγώνα με την Asuka. Τότε εμφανίστηκαν και οι IIconics για να ανακοινώσουν τα σχέδια για τους Women's Tag Team τίτλους, λέγοντας ότι στο Backlash θα δούμε ένα Triple Threat Match ανάμεσα στις Sasha Banks & Bayley, IIconics, και Alexa Bliss & Nikki Cross.


Asuka & Charlotte Flair vs. Sasha Banks & Bayley vs. The IIconics

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς πήραμε μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στο Backlash, η Asuka ένωσε τις δυνάμεις της με την Charlotte Flair για να αντιμετωπίσουν τις πρωταθλήτριες αλλά και τις IIconics. Ο αγώνας ήταν σχετικά σύντομος αφού την στιγμή που η Charlotte ανέβηκε στα σχοινιά για να τελειώσει το ματς, η Asuka έκανε tag και μπήκε στο ρινγκ για να δώσει αυτή την νίκη στην ομάδα της. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε την Charlotte και έτσι επιτέθηκε στην Asuka.

Η συνέχεια στην κόντρα Rollins - Mysterio

Ο Rey Mysterio εμφανίστηκε μέσα από κλήση στο skype για να μιλήσει στον Seth Rollins, λέγοντάς του πως θα πληρώσει με τον τρόπο που τον ρεζίλεψε πριν από μερικές εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά, ο "Monday Night Messiah" έδειξε κατανόηση, και τον κάλεσε στο Raw την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον γιο του, Dominic. Η επικοινωνία τους κράτησε για λίγο, αφού εκείνη την στιγμή ο Aleister Black επιτέθηκε στον Seth Rollins για να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς της βραδιάς.


Aleister Black & Humberto Carrillo vs. Murphy & Austin Theory

Ο Aleister Black συνεργάστηκε άψογα με τον Humberto Carrillo για να επικρατήσουν απέναντι στον Murphy και τον Austin Theory. Η νίκη ήρθε όταν ο Murphy ανέβηκε στα σχοινιά για να πέσει επάνω στον Black, αλλά ο δεύτερος πρόλαβε να τρέξει κατά πάνω του και με ένα δυνατό Kick έβγαλε νοκ-άουτ τον Murphy. Όταν ο αγώνας έληξε, ξαφνικά ακούστηκε η μουσική του Rey Mysterio, παρόλα αυτά δεν ήταν ο "Master of 619" αλλά... ο Seth Rollins. Ο οποίος μάλιστα φορούσε και την μάσκα του Mysterio. Εκείνη την στιγμή είδαμε την παρέα του Seth Rollins να επιτίθενται στους Black & Carrillo, με τον Messiah να προειδοποιεί για τελευταία φορά τον Aleister Black να μην ξανά ανακατευτεί στις προσωπικές του δουλειές αλλιώς θα γίνει η επόμενη "θυσία".


Η τελευταία προειδοποίηση του Orton

Αργότερα είδαμε το Peep Show με τον Christian να έχει καλεσμένο τον καλό του φίλο, Edge, με σκοπό να κάνουν μια συζήτηση για τον αγώνα του "Rated-R Superstar" με τον Randy Orton στο επερχόμενο Backlash. Ο Christian προσπάθησε να τσιτώσει αλλά και να εμψυχώσει τον Edge για τον μεγάλο αγώνα που θα ακολουθήσει στο Backlash, λέγοντάς του μάλιστα πως πιστεύει σε αυτόν και τις δυνατότητές του.


Κάπου εκεί τους διέκοψε ο Randy Orton για να βάλει και αυτός την δική του πινελιά στο προσκήνιο. Ο "Apex Predator" για ακόμη μια φορά ανέφερε πως καλό είναι να μην έχει ψεύτικες ελπίδες ο Edge, διότι στο Backlash θα ξεφτιλιστεί άσχημα σε σημείο που δεν θα έχει τα μούτρα να αντικρίσει την γυναίκα του και τις κόρες του. Ο Edge διαφώνησε με τα λεγόμενα του Orton, και το άφησε στον κόσμο και αυτά που πρόκειται να δούμε στο Backlash.


Kevin Owens vs. Andrade vs. Angel Garza

Ο επόμενος αγώνας ήταν ένα Triple Threat Match ανάμεσα στα παραπάνω ονόματα, ο νικητής του αγώνα παίρνει και την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Apollo Crews για το United States Championship στο Backlash. Το ματς ήταν καλό και είχε γρήγορους ρυθμούς, και ο Kevin Owens είχε τον πάνω έλεγχο, έτσι όταν πέρασε από Stunner τον Angel Garza τότε ο Andrade χρησιμοποίησε τακτικές... Eddie Guerrero θα έλεγε κανείς, πετώντας στην γωνία τον Owens για να πάρει αυτός την νίκη και να πάει για το United States Title στο Backlash.


Bobby Lashley & MVP vs. The Viking Raiders

Οι Viking Raiders ήρθαν στα χέρια με τους MVP και Bobby Lashley, στην ουσία αυτό το ματς ήταν ένα τεστ για τον Lashley και για το το πρόκειται να ακολουθήσει στο Backlash, διότι ο Drew McIntyre βρισκόταν έξω από το ρινγκ και παρακολουθούσε τον αγώνα. Ο Lashley με ένα εύκολο Full Nelson κατάφερε να πάρει την νίκη. Μετά το ματς ο Bobby πέρασε από Full Nelson και τον Ivar, αλλά τον σταμάτησε ο Drew McIntyre με ένα Claymore Kick.


Asuka vs. Charlotte Flair

Πολύ καλός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στην Asuka και την Charlotte Flair στο main event της βραδιάς, όπου και τα δύο κορίτσια πάλεψαν σκληρά. Είδαμε σε μια στιγμή την Nia Jax να κάνει παρέμβαση για να επιτεθεί στην Asuka, έτσι της τράβηξε την προσοχή και η Charlotte το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το Spear και να πάρει την νίκη. Με αυτή την νίκη δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε την Charlotte να παίρνει την ευκαιρία για το RAW Women's Championship, ή ακόμα καλύτερα να δούμε ένα Triple Threat Match ανάμεσα σε Asuka - Charlotte Flair - Nia Jax.


Αποτελέσματα Raw 08/06/2020:

- Οι Asuka & Charlotte Flair νίκησαν τις Sasha Banks & Bayley, IIconics
- Οι Aleister Black & Humberto Carrillo κέρδισαν τους Murphy & Austin Theory
- Ο Andrade επικράτησε των Kevin Owens και Angel Garza
- Οι Bobby Lashley & MVP νίκησαν τους Viking Raiders
- Η Charlotte Flair κέρδισε την Asuka


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη