NXT TakeOver: In Your House: Πρωταθλήτρια με το σπαθί της!



Ένα πανέμορφο επεισόδιο είδαμε στο NXT TakeOver: In Your House, με αρκετή δράση, πολύ wrestling, και όμορφα χολιγουντιανά εφέ στο Adam Cole vs. Velveteen Dream. Ακολουθεί το ρεπορτάζ!


Mia Yim, Tegan Nox & Shotzi Blackheart vs. Candice LeRae, Dakota Kai & Raquel González

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς είδαμε γυναικεία δράση. Ωραίος αγώνας και σε γρήγορους ρυθμούς. Στο τελείωμα είδαμε την Tegan Nox να περνάει από Chokeslam την Dakota Kai, κι έπειτα να την χτυπάει με το Shiniest Wizard για να δώσει την νίκη στην ομάδα της. Ήταν ένας ικανοποιητικός αγώνας για να ανοίξεις ένα TakeOver.


Finn Bálor vs. Damian Priest

Ακόμη ένας δυνατός αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στους Balor και Priest. Με την έναρξη οι δύο superstars οδηγήθηκαν έξω από το ρινγκ και είδαμε μερικά δυνατά χτυπήματα κοντά στο apron και στα σιδερένια σκαλοπάτια. Αργότερα ακολούθησαν μερικά όμορφα highlights από τον Damien Priest όπως το Razor's Edge Powerbomb στο apron, ένα όμορφο Chokeslam από την κορυφή των σχοινιών, τα οποία φάνηκαν αρκετά για να κερδίσουν τα "this is awesome" chants του κόσμου. Ο Balor απάντησε ρίχνοντας τον Priest με την πλάτη επάνω στα σκαλοπάτια, έπειτα τον πέρασε από 2 συνεχόμενα Coup de Grâce για να πάρει την νίκη. Φοβερός αγώνας!


NXT North American Championship Match
Keith Lee (c) vs. Johnny Gargano

Ο επόμενος αγώνας ήταν για το NXT North American Title, ο Keith Lee όπως πάντα μπήκε δυνατά στον αγώνα και είχε τον απόλυτο έλεγχο, μάλιστα ο Gargano έψαχνε τρόπο να φύγει από την αρένα μιας και είχε συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να τα βάλει με αυτό το θηρίο, αλλά δεν κατάφερε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια είδαμε τον Gargano να προσπαθεί να κάνει focus στο αριστερό χέρι του Keith Lee, όπου φάνηκε πως ήταν χτυπημένο. Ο Gargano δεν σταμάτησε εκεί αφού χτύπησε τον Lee στο μάτι με το κλειδί της πόρτας του In Your House, αλλά δεν ήταν αρκετό για να χάσει τον τίτλο του ο Keith. Ο πρωταθλητής χρειάστηκε δύο Spirit Bomb και ένα Big Bang Catastrophe για να πάρει την νίκη.


NXT Championship Match
Adam Cole (c) vs. Velveteen Dream

Ο επόμενος αγώνας ήταν το Backlot Brawl Match για το NXT Championship ανάμεσα στον πρωταθλητή Adam Cole, και τον Velveteen Dream. Ο William Regal έψαξε μια σπέσιαλ τοποθεσία για να γίνει ξεχωριστός ο αγώνας, έξω από την αρένα του NXT. Ο Cole έκανε την είσοδό του μέσα σε ένα όχημα, ενώ από την άλλη ο Dream με την εμφάνισή του μας θύμισε τον Negan από την δημοφιλέστερη σειρά "The Walking Dead", κρατώντας στο χέρι του ένα ρόπαλο που ήταν παρόμοιο με την Lucille (το ρόπαλο του Negan).



Στα του αγώνα, είδαμε τον Cole να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο προσπαθώντας να φύγει από την τοποθεσία φωνάζοντας ότι ο Dream δεν αξίζει αυτή την ευκαιρία για τον τίτλο, τελικά ο Velveteen με το ρόπαλο έσπασε τον καθρέφτη από το αυτοκίνητο και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο Cole απάντησε ρίχνοντας έναν πυροσβεστήρα πάνω στον Dream, καθώς ο δεύτερος επιχειρούσε να μπει μέσα σε ένα κτήριο όπου κρυβόταν ο Adam. Ένα από τα highlight του αγώνα ήταν η στιγμή που ο Dream πέταξε από την κορυφή μιας σκάλας τον Adam Cole επάνω σε ένα παρμπρίζ αυτοκινήτου, κάπου εκεί ο πρωταθλητής ξέσπασε σε αιμορραγία στον δεξί του αγκώνα.



Κάπου εκεί όμως έφτασε η ενίσχυση του Adam Cole, ο Roderick Strong με τον Bobby Fish επιτέθηκαν με άσχημο τρόπο στον Velveteen Dream και κατάφεραν να τον αποδυναμώσουν. Στο τελείωμα του αγώνα ο Adam Cole χτύπησε με low blow τον αντίπαλό του, έπειτα τον πέρασε από ένα τρομερό Panama's Sunrise επάνω στις καρέκλες και πήρε την νίκη για να συνεχίσει την θητεία του ως ένας από τους κορυφαίους NXT πρωταθλητές στην ιστορία. Φοβερός αγώνας με πανέμορφα χολιγουντιανά εφέ.



Tommaso Ciampa vs. Karrion Kross

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Karrion Kross, είχε τον έλεγχο και κυριολεκτικά διέλυσε τον Tommaso Ciampa. Τον πέρασε από μερικά Doomsday Saito, έπειτα τον "κλείδωσε" με το Kross Jacket και κατάφερε να πάρει την νίκη με submission αφού ο Ciampa είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο Karrion Kross πήρε την πρώτη του νίκη σε TakeOver και φαίνεται πως έχει να προσφέρει πολλά.


Triple Τhreat Μatch για το NXT Women's Championship
Rhea Ripley vs. Charlotte Flair (c) vs. Kairi Sane

Στο main event της βραδιάς είδαμε το Triple Threat Match για το NXT Women's Title. Ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας της βραδιάς, και είχε αρκετή δράση ανάμεσα στα 3 κορίτσια. Μάλιστα η Charlotte Flair ήταν αυτή που είχε τον κύριο έλεγχο του αγώνα, αφού σε μια στιγμή κλείδωσε την Io Shirai με το Figue 8, αλλά για καλή της τύχη η Rhea Ripley κατάφερε να την διακόψει.


Αργότερα το ματς οδηγήθηκε κοντά στην σκηνή εισόδου όπου είδαμε την Charlotte να πετάει την Shirai επάνω στο παράθυρο του In Your House, και την Ripley να εκτοξεύει μια γλάστρα πάνω στο πρόσωπο της Charlotte. Κάπου εκεί η Io Shirai το πήρε προσωπικά και ανέβηκε πάνω στην κορυφή του σπιτιού από το στήσιμο του In Your House για να πέσει επάνω στην Charlotte και την Ripley, ξεσηκώνοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινό με τα "this is awesome" chants.


Στο τελείωμα του αγώνα είδαμε την Charlotte να αρπάζει το kendo stick και να ρίχνει μερικές ψηλές στην Io και την Ripley, έπειτα χτύπησε με Spear την Ripley και την κλείδωσε με το Figure 4. Τότε η Io ανέβηκε στη κορυφή των σχοινιών και έπεσε επάνω στην Ripley, η Charlotte δεν είχε χρόνο να αντιδράσει έτσι έκανε το pinfall και στέφθηκε νέα NXT Women's Champion.


Αποτελέσματα NXT TakeOver: In Your House:

- Οι Tegan Nox, Mia Yim & Shotzi Blackheart νίκησαν τις Candice LeRae, Dakota Kai & Raquel González
- Ο Finn Bálor κέρδισε τον Damian Priest
- Ο Keith Lee επικράτησε του Johnny Gargano
- Ο Adam Cole νίκησε τον Velveteen Dream
- Ο Karrion Kross επικράτησε του Tommaso Ciampa
- Η Io Shirai κέρδισε τις Rhea Ripley και Charlotte Flair

Δείτε όλο το NXT TakeOver:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη