AEW Dynamite 06/11/2019: Όρκος νίκης!


Το επεισόδιο του AEW Dynamite της εβδομάδας, ήταν το τελευταίο πριν το AEW Full Gear Pay-Per-View. Πολλές εξελίξεις στην κάρτα αγώνων, με τον Cody να δίνει όρκο νίκης πριν τον αγώνα του με τον Chris Jericho για το AEW World Championship.

- Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τον αγώνα ανάμεσα στον Pac και τον Trent (των Best Friends). Ο δεύτερος χρειάστηκε αρκετές κινήσεις για να κουράσει τον αντίπαλό του, χρησιμοποίησε από Lariat μέχρι και Swinging DDT για να πάρει την νίκη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Pac απάντησε χτυπώντας τον Trent με ένα δυνατό Brainbuster έξω από το ρινγκ, έπειτα τον πέρασε από Red Arrow, ενώ κατάφερε να τον υποτάξει με το Brutalizer για να πάρει την νίκη.

- Αργότερα, είδαμε τον Cody να βγαίνει στο ρινγκ για να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στον κόσμο. Ο Cody ξεκίνησε μιλώντας για την αντιπαλότητα με τους Inner Circle και για την επίθεση που έκαναν στον αδερφό του την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο δήλωσε περήφανος για όλα όσα έχει πετύχει και φυσικά για την οικογένεια του. Μεταξύ άλλων, ο "American Nightmare" έκανε την ανακοίνωση που ήθελε τονίζοντας πως «αν δεν κερδίσει τον Chris Jericho στο AEW Full Gear, δεν θα τον προκαλέσει ποτέ ξανά σε αγώνα για το AEW World Championship».


- Ακολούθησε Tag Team Action, με τους Dark Order να αντιμετωπίζουν τους Private Party σε έναν ιδιαίτερο αγώνα αλλά με μικρή διάρκεια (περίπου 10 λεπτά). Νικητές φυσικά ήταν οι Private Party περνώντας από Gin And Juice τον Stu Grayson. Μετά τον αγώνα οι AEW World Tag Team Champions, SCU, μπήκαν στο ρινγκ και σήκωσαν ψηλά τους ομαδικούς τίτλους.

- Η Jamie Hayter (η οποία έκανε ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα) συνεργάστηκε με την Emi Sakura για να αντιμετωπίσουν την Shanna και την AEW Women's World Champion, Riho. Η πρωταθλήτρια έμεινε μόνης της στο ρινγκ και ακολούθησαν πολλά near falls με την Sakura, η οποία μάλιστα εντυπωσίασε τον κόσμο αφού έκανε ένα έξυπνο Roll-Up στην Riho και πήρε την νίκη.

- Στην συνέχεια ο Brandon Cutler συγκρούστηκε με τον Shawn Spears, ο οποίος μάλιστα είχε στο πλευρό του και τον θρυλικό Tully Blanchard. Αρκετά εύκολος αντίπαλος για τον Shawn Spears, αφού χρειάστηκε μόνο ένα Death Valley Driver για να πάρει την σύντομη νίκη. Μετά τον αγώνα ο νικητής επιχείρησε να επιτεθεί στον ηττημένο, αλλά εμφανίστηκε ο Joey Janela και τον απομάκρυνε από το ρινγκ.

- Και εδώ περνάμε στο Main Event της βραδιάς, ο "Hangman" Adam Page ένωσε τις δυνάμεις του με τον Kenny Omega για να αντιμετωπίσουν τους Chris Jericho και Sammy Guevara. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως ο Jake Hager βρισκόταν έξω από το ρινγκ και προσπαθούσε με διάφορους "βρώμικους" τρόπους να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την νίκη. Από το πουθενά εμφανίστηκε και ο Pac και χτύπησε στα κρυφά με low blow τον Adam Page, έπειτα ο Jericho τον πέρασε από το Judas Effect και οι Inner Circle πήραν την νίκη.


Οι Inner Circle συνέχισαν να την επίθεση στους Elite, μέχρι που βγήκε στο ρινγκ ο Cody για να τους απομακρύνει. Καθώς ο Jericho με τον Hager αποχωρούσαν από την αρένα, από πίσω τους εμφανίστηκε ο MJF και χτύπησε με μια καρέκλα τους δύο heels. Η μάχη δεν τελείωσε εκεί αφού ο Cody πέρασε από Cross Rhodes τον AEW World Champion και του έστειλε το μήνυμα λίγο πριν το ραντεβού τους στο AEW Full Gear.


Προτού οι κάμερες κλείσουν, ο Jon Moxley είχε ένα staredown με τον Kenny Omega το οποίο δεν κράτησε πολύ αφού οι Santana & Ortiz εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στους δύο παλαιστές, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τα βρήκαν σκούρα από τους Young Bucks αφού οι Matt & Nick εμφανίστηκαν και εξουδετέρωσαν τους Santana & Ortiz με Superkicks. Το χάος συνεχίστηκε έξω από το ρινγκ με τις κάμερες να κλείνουν καθώς ο τηλεοπτικός χρόνος είχε τελειώσει...

Αποτελέσματα AEW Dynamite 06/11/2019:

- Ο Pac κέρδισε τον Trent
- Οι Private Party νίκησαν τους Dark Order
- Οι Jamie Hayter & Emi Sakura κέρδισαν τις Shanna & Riho
- O Shawn Spears νίκησε τον Brandon Cutler
- Οι Inner Circle κέρδισαν τους Elite

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη