SmackDown 08/11/2019: All Hail... King Corbin!


Το Friday Night SmackDown της εβδομάδας έλαβε μέρος στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Περιοδείας του WWE. Το επεισόδιο ήταν καλό και περιείχε μερικές εκπλήξεις όπως για παράδειγμα η εμφάνιση του Tyson Fury, και η νίκη του King Corbin επί του Roman Reigns στο Main Event της βραδιάς.

- Στην έναρξη του σόου ο King Corbin έκανε την είσοδο του για να μιλήσει για τον Roman Reigns, με τον οποίο έχει προηγούμενα. Ο Corbin χαρακτήρισε τον αντίπαλο του Τσιουάουα περιμένοντας μήπως τελικά απαντήσει, αλλά για καλή του τύχη ο Reigns δεν βρισκόταν στο κτήριο, ενώ λίγο αργότερα ο Shorty G μετέφερε στον "Big Dog" όλα όσα είπε για αυτόν ο Βασιλιάς!


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε τους Revival να υπερασπίζονται το SmackDown Tag Team Championship απέναντι στους New Day σε έναν αγώνα που είχε ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Ο Big E σήκωσε τον Dash Wilder στον αέρα και ο Kofi Kingston με ένα δυνατό Trouble In Paradise έδωσε την νίκη στους New Day για να στεφθούν για 7η φορά Tag Team Champions.


- Νωρίτερα είχε προγραμματιστεί ένας αγώνας για τους Heavy Machinery κόντρα σε τοπικούς παλαιστές, αλλά η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ διότι ο WALTER μαζί με τους Alexander Wolfe, Marcel Barthel, και Fabian Aichner (γνωστοί ως Imperium) επιτέθηκαν στους Otis και Tucker, μέχρι να τους απομακρύνουν από την αρένα οι New Day μαζί με τους Ali, Shorty G και Apollo Crews.


- Έπειτα περάσαμε σε Tag Team δράση με την ομάδα των Shinsuke Nakamura και Cesaro να επικρατούν απέναντι στους Shorty G και Ali, αφού πρώτα ο Sami Zayn απέσπασε την προσοχή του διαιτητή, ο Cesaro έκανε την "βρώμικη δουλειά" και ο Nakamura χάρις το Kinshasa στον Ali έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν υπό το βλέμμα του Daniel Bryan τον οποίο κάλεσε ο Zayn με σκοπό να τον πείσει να συνεργαστούν. Βέβαια, ο Bryan τα βρήκε σκούρα λίγο αργότερα στα παρασκήνια αφού δέχτηκε το Mandible Claw του Fiend.


- Ακολούθησε δράση από την γυναικεία κατηγορία με την Sasha Banks να επικρατεί κόντρα στην Nikki Cross με το Bank Statement. Λίγο αργότερα η Bayley, η οποία μάλιστα βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών και παρακολουθούσε τον αγώνα, επιχείρησε να επιτεθεί στην Nikki Cross αλλά ξαφνικά μέσα από το πλήθος εμφανίστηκε η Shayna Baszler και της επιτέθηκε.


- Ο Tyson Fury έκανε την είσοδο του στην πόλη του με το κοινό να ενθουσιάζεται. Έπειτα μίλησε για το πόσο λατρεύει αυτή την πόλη και αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα του στον Braun Strowman με τον οποίο βρέθηκαν face to face στο ρινγκ. Ο "Gypsy King" πρότεινε στον "Monster Among Man" την επόμενη φορά που θα βρεθούν στο ρινγκ καλύτερα να συνεργαστούν. Η ιδέα άρεσε στον Strowman αλλά ο ίδιος ανέφερε πως δεν νομίζει να υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελε να τα βάλει μαζί τους. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι B-Team αλλά τα βρήκαν σκούρα αφού ο Fury άφησε νοκ-αουτ τον Bo Dallas με ένα κροσέ, ενώ ο Strowman πέρασε από ένα Running Powerslam τον Curtis Axel, με τους οπαδούς να αποθεώνουν.


- Προτού περάσουμε στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, είδαμε μια ακόμη σύντομη γυναικεία αναμέτρηση με την ομάδα της Carmella και Dana Brooke να επικρατούν απέναντι στις Fire & Desire, ώστε να πάρουν και μια θέση στο Survivor Series με την ομάδα του SmackDown.

- Και κάπου εδώ περνάμε στο Main Event της βραδιάς όπου ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον King Corbin. Κατά την διάρκεια του ματς εμφανίστηκαν οι πρώην Raw Tag Team Champions, Dolph Ziggler και Bobby Roode για να βοηθήσουν τον Corbin να πάρει την νίκη. Τελικά ο Reigns έχασε την προσοχή του, αφού ο Βασιλιάς με ένα δυνατό End of Days πήρε την τεράστια νίκη και έπειτα πανηγύρισε μόνος του καθώς οι Βρετανοί οπαδοί των γιούχαραν.


Αποτελέσματα SmackDown 08/11/2019:

- Οι New Day κέρδισαν τους Revival
- Οι Shinsuke Nakamura & Cesaro νίκησαν τους Shorty G & Ali
- Η Sasha Banks επικράτησε της Nikki Cross
- Οι Carmella & Dana Brooke νίκησαν τις Fire & Desire
- Ο King Corbin κέρδισε τον Roman Reigns

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη