NXT 06/11/2019: Σε ρυθμούς Survivor Series!


Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του NXT κινήθηκε σε ρυθμούς Survivor Series αλλά και WarGames, καθώς είχαμε πολλές εξελίξεις σε μια βραδιά γεμάτη Wrestling.

- Το επεισόδιο του NXT αυτή την εβδομάδα άνοιξε με τον AJ Styles και τους Gallows & Anderson να κάνουν Invasion για να μπουν στο ρινγκ και να μιλήσουν με τον κόσμο για τις πράξεις των Undisputed Era στο Main Roster. Ο Tommaso Ciampa τους διέκοψε για να τους προειδοποιήσει να μείνουν καλύτερα μακριά από το ρινγκ του. Ο Styles τόνισε πως δεν μπορεί ένας να τα βάλει με 3, και τότε εμφανίστηκαν στο πλευρό του Ciampa οι Keith Lee και Matt Riddle. Μετά από μεγάλο διάλογο οι δύο ομάδες έκλεισαν αγώνα για αργότερα μέσα στην βραδιά.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Pete Dunne αντιμετώπισε τον Damian Priest. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά και οι δύο παλαιστές πάλεψαν σκληρά χρησιμοποιώντας πολλές κινήσεις. Μάλιστα, o Priest έφτασε πολύ κοντά στην νίκη όταν πέρασε από Crucifix Powerbomb τον αντίπαλό του, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό αφού ο Pete Dunne χτύπησε στα «αχαμνά» τον Damian Priest για να τον υποτάξει έπειτα και να πάρει την νίκη. Όταν ο αγώνας τελείωσε ο Killian Dain μπήκε στο ρινγκ και διέλυσε τους δύο παλαιστές με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει.


- Η επόμενη αναμέτρηση ήταν για λογαριασμό της Women's Division. Η Taynara ήρθε αντιμέτωπη με την Santana Garreta. Η δεύτερη προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα με Handspring Moonsault, αλλά η Taynara το απέφυγε και την χτύπησε με μια δυνατή κλοτσιά για να πάρει την νίκη.

- Αμέσως μετά προχωρήσαμε σε δεύτερη γυναικεία αναμέτρηση, αυτή την φορά όμως με την πρωταθλήτρια του NXT, Shayna Baszler όπου αντιμετώπισε την Dakota Kai. Η πρώτη πήρε αρκετό χρόνο στο ρινγκ κρατώντας τον έλεγχο του αγώνα με διάφορα submissions, έτσι κατάφερε να πάρει και την νίκη όταν κλείδωσε με Rear Naked Choke την Dakota Kai. Όταν ο αγώνας τελείωσε, η Jessamyn Duke και η Marina Shafir επιτέθηκαν στην Kai, αλλά αμέσως βγήκε η ομάδα της Rhea Ripley για να ακολουθήσει ένα χαοτικό brawl ενόψει του WarGames 2019.


- Ακολούθησε το #1 Contender's Match για το NXT Cruiserweight Championship, με τους Tony Nese και Angel Garza να έρχονται αντιμέτωποι σε έναν αρκετά διασκεδαστικό αγώνα θα λέγαμε. O Nese πέρασε από 450 Splash τον Garza αλλά ο διαιτητής σταμάτησε το μέτρημα αφού υπήρξε rope break. Έπειτα ο Angel Garza έβαλε τέλος στον αγώνα μετά το Butterfly Stunner στον Tony Nese. Όταν το ματς έληξε ο Lio Rush βγήκε στην αρένα για να δώσει το χέρι του στον νικητή, αλλά ο Garza του απάντησε με ένα δυνατό χαστούκι. Όπως και να 'χει όμως, ήταν μια σπουδαία νίκη για τον Garza! Πλέον κοιτάζει τον αγώνα του για το NXT Cruiserweight Title!


- Συνεχίζουμε στην αγωνιστική δράση με τον αγώνα ανάμεσα σε Isaiah Scott και Dominik Dijakovic. Πολύ σκληρός αγώνας με τον Scott να κυριαρχεί στην μεγαλύτερη διάρκεια, μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην νίκη χτυπώντας με Clothesline τον αντίπαλο του, αλλά στο τέλος ηττήθηκε αφού ένα Feast Your Eyes ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη ο Dijakovic.

- Και περνάμε στο Main Event της βραδιάς, στο 6-Man Tag Team Match ανάμεσα στους Keith Lee, Matt Riddle & Tommaso Ciampa όπου αντιμετώπισαν τους The O.C. Ο αγώνας ήταν φανταστικός όπως ακριβώς τον περιμέναμε. Στο τελείωμα ο Keith Lee έσπρωξε με δύναμη τον AJ Styles σε σημείο που χτύπησε και τον διαιτητή, έπειτα ο Riddle πήρε φόρα από τα σχοινιά και έπεσε επάνω στους O.C. για να μείνουν μόνοι τους στο ρινγκ ο Styles με τον Ciampa.


Ξαφνικά, ο Finn Balor έκανε την είσοδο του και χτύπησε τον Matt Riddle που βρισκόταν έξω από το ρινγκ, έπειτα ο Styles χαμογέλασε στον Balor και επιχείρησε να δοκιμάσει το Styles Clash στον Tommaso Ciampa αλλά δέχτηκε το Superkick από τον Adam Cole που εμφανίστηκε μέσα από το πλήθος. Το επεισόδιο έκλεισε με όλους τους παλαιστές να βρίσκονται κάτω και τους Adam Cole & Finn Balor να κοιτάζονται.


Αποτελέσματα NXT 06/11/2019:

- Ο Pete Dunne νίκησε τον Damian Priest
- Η Taynara Conti νίκησε την Santana Garrett
- Η Shayna Baszler επικράτησε την Dakota Kai
- O Angel Garza επικράτησε του Tony Nese
- O Dominik Dijakovic κέρδισε τον Isaiah Scott
- Το 6-Man Tag Team Match έληξε με No Contest

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη