NXT 09/10/2019: Βρετανικό πνεύμα!


Επιστροφές, καταστροφές, νέο πρωταθλητή, και πολλές εξελίξεις είχαμε στο επεισόδιο του NXT της εβδομάδας. Παρακάτω ακολουθεί το ρεπορτάζ με όλα όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Full Sail University.

- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Lio Rush αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Drew Gulak, σε ένα αγώνα για το NXT Cruiserweight Championship. Είδαμε μια αναμέτρηση με πολλά  reversals και escapes, με τον Lio Rush να βγάζει θεαματική απόδοση και να κερδίζει το ματς με το Final Hour. Όταν ο αγώνας έληξε ο Gulak ανέβηκε στο ρινγκ, και παρέδωσε ο ίδιος τον τίτλο του στον νικητή δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια του σε μια όμορφη στιγμή.


- Η δεύτερη αναμέτρηση άνηκε στις Rhea Ripley και Aliyah οι οποίες έδωσαν έναν σύντομο αγώνα καθώς ο Ripley δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα η νικήτρια πήρε το μικρόφωνο και τόνισε πως ήρθε να για να πάρει το NXT Women's Title από τα χέρια της Shayna Baszler.

- Έπειτα είδαμε έναν θεαματικό αγώνα ανάμεσα στους Forgotten Sons και τους Breezango. Ο Fandango αρκετά ανανεωμένος έκλεψε τις εντυπώσεις του κόσμου κάνοντας όμορφες εναέριες κινήσεις, ωστόσο οι Forgotten Sons κατάφεραν να πάρουν την νίκη μετά από το The Memory Remains στον Fandango.


- Ακολούθησε ένα Squash Match με τον Cameron Grimes να επικρατεί μέσα σε δευτερόλεπτα κόντρα στον Boa. Μετά τον αγώνα ο Killian Dain ήρθε στο ρινγκ. Το θηρίο από το Μπέλφαστ διέλυσε τον Boa περνώντας τον από μερικά Vader Bombs, έπειτα τον πέταξε επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών και τόνισε πως αυτή είναι μονάχα η αρχή.

-  Ο Roderick Strong σόκαρε για άλλη μια φορά το σύστημα επικρατώντας του Isaiah “Swerve” Scott σε έναν θεαματικό αγώνα με πολλά near falls. Μετά τον αγώνα οι Undisputed ERA ήρθαν στο ρινγκ για να πανηγυρίσουν μαζί με τον νικητή. Ξαφνικά τους σταμάτησε ο Velveteen Dream για να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον Roderick Strong λέγοντας ότι αργά ή γρήγορα θα του πάρει το NXT North American Championship. Τότε, ακούστηκε η μουσική του Tommaso Ciampa, με τον πρώην πρωταθλητή να έρχεται στο ρινγκ με μια πατερίτσα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Goldie, daddy's home...»


- Μέσα σε όλα, είδαμε ακόμη μια γυναικεία αναμέτρηση με την Bianca Belair να επικρατεί σχετικά εύκολα της Dakota Kai, αφού πρώτα την περάσει από το K.O.D. Μετά τον αγώνα η νικήτρια πήρε το μικρόφωνο και τόνισε πως αν αξίζει κάποιος μια ευκαιρία για το NXT Women's Championship, τότε είναι η ίδια.

- Και εδώ περνάμε στο Main Event όπου ο Kushida στάθηκε άξιος αντίπαλος του WALTER. Ο παλαιστής από την Ιαπωνία εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τον κόσμο με τις ικανότητές του στο ρινγκ, όμως, ο WALTER χρειάστηκε μόλις ένα Shotgun Dropkick κι ένα Powerbomb για να πάρει την νίκη. Το σόου έκλεισε με τον United Kingdom Champion να πανηγυρίζει στο ρινγκ.


Αποτελέσματα NXT 09/10/2019:

- Ο Lio Rush κέρδισε τον Drew Gulak
- Η Rhea Ripley νίκησε την Aliyah
- Οι Forgotten Sons επικράτησαν των Breezango
- Ο Cameron Grimes νίκησε τον Boa
- Ο Roderick Strong κέρδισε τον Isaiah "Swerve" Scott
- Η Bianca Belair επικράτησε της Dakota Kai
- Ο WALTER κέρδισε τον Kushida

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη