AEW Dynamite 09/10/2019: Χάος Γένετο!


Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε το δεύτερο επεισόδιο του AEW Dynamite. Ένα σόου στο οποίο μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα του Chris Jericho, ενώ είχαμε και πολλές ανακοινώσεις για το σόου της επόμενης εβδομάδας που θα λάβει μέρος στην Φιλαδέλφεια.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε ένα Tag Team Match για την πρώτη φάση ενός τουρνουά για το AEW World Tag Team Championship. Ο αγώνας ήταν πραγματικά εξαιρετικός και διασκέδασε το κοινό. Ο Marq Quen εκτέλεσε ένα Shooting Star Press στον Matt Jackson, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη! Οι Bucks επιχείρησαν να εκτελέσουν το Meltzer Driver, αλλά αυτό έγινε reverse σε pinfall με τους Private Party να παίρνουν την μεγάλη νίκη, πετώντας εκτός τουρνουά τους Young Bucks. Εξαιρετική αρχή για τους Kassidy & Quen.

- Και κάπου εκεί είδαμε την είσοδο του Chris Jericho με την νέα του φατρία, με σκοπό να μιλήσει και να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το faction που δημιούργησε την περασμένη εβδομάδα. Ο AEW World Champion, έκανε ένα από τα καλύτερα promos της χρονιάς λέγοντας ότι ο παλιός χαρακτήρας του Jake Hager αποτελεί παρελθόν και δημιουργήθηκε από ηλίθιους σεναριογράφους (ρίχνοντας την σπόντα στο WWE). Μεταξύ άλλων, ο Jericho ανακοίνωσε πως το όνομα της ομάδας του είναι "Inner Circle", και έπειτα έκλεισε σχολιάζοντας τον Cody αποκαλώντας τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του... ηλίθιους!


- Ο δεύτερος αγώνας ήταν ανάμεσα στον Jimmy Havoc και τον Darby Allin, με τον νικητή του ματς να κερδίσει έναν αγώνα κόντρα στον Chris Jericho για το AEW World Championship την επόμενη εβδομάδα. Ο Havoc όπως πάντα, δοκίμασε κάποιες σκληρές τακτικές κόντρα στον Allin, αλλά ο μικρόσωμος παλαιστής κατάφερε να βγάλει άκρη και να κερδίσει τον αγώνα αφού πρώτα περάσει από το Coffin Drop τον αντίπαλο του. Έτσι, ανακοινώθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Allin θα αντιμετωπίσει τον Jericho σε αγώνα τίτλου.


- Και περάσαμε στην γυναικεία κατηγορία, όπου οι Emi Sakura & Bea Priestley αντιμετώπισαν τις Riho & Britt Baker. Σχετικά σύντομος αγώνας χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, την νίκη στην ομάδα της έδωσε η Baker αφού έκανε την Sakura να κάνει tap στο Double Arm Crossface. Μετά τον αγώνα πήγε να ξεσπάσει καυγάς μεταξύ Britt Baker - Bea Priestley, αλλά η διαιτητής του αγώνα ξεχώρισε τα δύο κορίτσια.

- Και κάπου εδώ περάσαμε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς που περιμέναμε από την περασμένη εβδομάδα, ανάμεσα στον Shawn Spears και τον Jon Moxley. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του ο Spears είχε τον θρυλικό μάνατζερ και πρώην μέλος των Four Hoursemen, Tully Blanchard. Επίσης, ο Pac βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών και παρακολουθούσε τον αγώνα. Τελικά μετά από σκληρή μάχη, νικητής έφυγε ο Moxley περνώντας από το Paradigm Shift τον αντίπαλο του.


Μετά τον αγώνα είδαμε τον Kenny Omega να μπαίνει στην αρένα με ένα barbed wire στο ένα χέρι, και στο άλλο μια σκούπα τυλιγμένη με συρματόπλεγμα. Πέταξε στον Moxley το barbed wire και τον προκάλεσε σε μάχη την ίδια στιγμή. Όμως, ο Pac έκανε παρέμβαση και χτύπησε με μια καρέκλα πισώπλατα τον Omega. Ο Moxley αποχώρησε από την αρένα χωρίς να επιτεθεί στον Omega, μιας και ο δεύτερος ήταν στον καναβάτσο.


- Στο Main Event της βραδιάς ο Dustin Rhodes ένωσε τις δυνάμεις του με τον Hangman Adam Page για να αντιμετωπίσουν τους Chris Jericho και Sammy Guevara. Με την βοήθεια του Jake Hager οι Inner Circle κατάφεραν να πάρουν την νίκη, αφού ο Chris Jericho έβγαλε νοκ-άουτ τον Dustin με το Judas Effect.


Όταν ο αγώνας έληξε οι Inner Circle συνέχισαν την επίθεση κατά των babyfaces, τότε τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο "American Nightmare", Cody, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον αδελφό του αλλά μάταια καθώς οι Inner Circle είχαν το πλεονέκτημα για ακόμη μια φορά. Το brawl συνεχίστηκε με τον MJF να βγαίνει με μια καρέκλα προσπαθώντας να βοηθήσει τους Cody, Dustin, και Page, αλλά και πάλι μάταια αφού ο Jericho τον έβαλε κάτω με ένα Codebreaker.


Όλα όμως κράτησαν μέχρι να μπουν στο ρινγκ οι Young Bucks, να εξολοθρεύσουν τους Inner Circle και να δώσουν το πλεονέκτημα στον Darby Allin να επιτεθεί στον Jericho με ένα skateboard. Το επεισόδιο έκλεισε με τον Jericho να λέει πως την επόμενη εβδομάδα στην Φιλαδέλφεια στο Dynamite, θα γίνει... η κηδεία του Darby Allin.

Αποτελέσματα AEW Dynamite 09/10/2019:

- Οι Private Party νίκησαν τους Young Bucks
- Ο Darby Allin κέρδισε τον Jimmy Havoc
- Οι Britt Baker & Riho επικράτησαν των Emi Sakura & Bea Priestley
- Ο Jon Moxley κέρδισε τον Shawn Spears
- Οι Chris Jericho & Sammy Guevara νίκησαν τους Dustin Rhodes & Adam Page

Δείτε όλο το σόου παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη