How WWE Should Book: Την επιστροφή του CM Punk (Μέρος 'Β)


Εδώ είμαστε λοιπόν, σε αυτό το ξεχωριστό How WWE Should Book αυτήν την φορά, όπως είδατε και στο προηγούμενο μέρος, αφού εδώ μιλάμε για ένα σενάριο που θα θέλαμε να γίνει. Και εδώ μιλάμε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του CM Punk. O CM Punk λοιπόν έχει γυρίσει στο WWE και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού πέρα από την επίθεση που έχει κάνει στον Triple H, έχοντας τον εξαφανίσει πλήρως από την τηλεόραση, έχει πάρει σημαντικές νίκες απέναντι στους Aleister Black, Seth Rollins, Kassius Ohno & Ricochet. 

To story μας έχει μείνει στον μήνα Οκτώβριο και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Απρίλιο, όπου θα έχουμε την Wrestlemania 37 και το μεγάλο showdown του CM Punk. Οπότε, το πιάνουμε από Οκτώβρη και σας υπόσχομαι πως έχετε να δείτε πολλά ακόμα. Ας ξεκινήσουμε! 

5o κεφάλαιο:
SAMOA JOE


Την επόμενη βραδιά μετά το Hell In A Cell, O CM Punk κάνει την είσοδο του στο ring, λέγοντας πως για άλλη μια φορά, έδειξε πόσο καλός παλαιστής είναι και το κάνει χωρίς την βοήθεια του κοινού. Ωστόσο παρ'όλα αυτά, για πρώτη φορά εχτές, ο Punk λέει πως ένιωσε ξανά όμορφα στο να βρίσκεται στο ring και να δίνει ένα ωραίο ματς με έναν εξαίσιο αντίπαλο. Δίνει λοιπόν τα εύσημα στον Aleister Black, όσο και στους άλλους αντιπάλους που είχε σε αυτό το run του αλλά παρ'όλα αυτά, δεν χρειάζεται κανέναν γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο. 

Έξω ξαφνικά έρχεται ο Samoa Joe και το κοινό τρελαίνεται. Ο Joe περπατάει στο ring, κοιτώντας μόνο τον CM Punk. O Samoa Joe παίρνει το μικρόφωνο και λέει τα εξής: 

"Well..Well..Well...CM Punk..You had a great speech, bragging around about youself, but right now, it's that time again, when I come out here and I drag everybody down into the cold world of reality. Really glad to see you again, Phil. Under different circumstances of course. Last time, you and I met was about 16 years ago. I was an undefeated phenom. You were a young bull, eyes blazing, ready to make history. But one thing is for sure. In all of those years, in all of your accomplishments, the one thing you never did, was beat me. Three matches Punk! Three five-star matches. Two draws, one loss for you Punk! I own The Best In The World. And there is not a damn thing you can do about it! Except...If you had one more match with me..What if we make the series a winner take all match? Samoa Joe vs CM Punk at Survivor Series. What do you say Punk?

O Punk παίρνει το μικρόφωνο και λέει στον Joe ότι δέχεται τον αγώνα του και πως θα έχει το μεγάλο του αγώνα. Τις επόμενες εβδομάδες, ο CM Punk μιλάει σε κάποια video packages που δείχνουν ταυτόχρονα στιγμιότυπα από τους αγώνες του με τον Samoa Joe στο Ring of Honor και λέει πως σέβεται τον αντίπαλο του, αλλά θα τον "βάλει για ύπνο" στο Survivor Series. Από την άλλη, ο Samoa Joe έχει κάποια ωραία promo, λέγοντας πως μολονότι ο CM Punk είναι ένας από τους καλύτερους αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει, ο Samoa Joe θα τελειώσει μια και καλή το παραμύθι του Punk για το "περί καλύτερος" και θα βάλει τέλος στην "εκστρατεία" του, όπως ακριβώς έκανε και ο Triple H, στο Survivor Series. 

H ημέρα του αγώνα φτάνει και ήδη έχει δημιουργηθεί ένα υπόστρωμα μεγάλου αγώνα στο Survivor Series. O CM Punk αντιμετωπίζει τον Samoa Joe. Το ματς είναι εξαιρετικό μεταξύ των δύο και έχουν πολλά near falls, μέχρι που ο Samoa Joe κλειδώνει τον CM Punk στο Coquina Clutch. Ο CM Punk ψάχνει τον τρόπο επειγόντως να πιάσει το σκοινί, ο Joe όμως το έχει κλειδώσει καλά και φωνάζει "Come on Punk, do what you do best..Bow down to King Joe" O Punk όμως αντιστρέφει την κατάσταση και ξαφνικά κλειδώνει τον Joe στο Anaconda Vise, ο Joe δεν παραιτείται, παρ'όλα αυτά όμως, πέφτει αναίσθητος και έτσι ο διαιτητής λήγει τον αγώνα. Ο CM Punk επικρατεί του Samoa Joe. Μετά τον αγώνα, ο CM Punk κοιτάει το κοινό που χειροκροτεί και τους δύο παλαιστές, σηκώνει τον Joe και του δίνει το χέρι, με τον Joe να τον δέχεται. Μια αλλαγή χαρακτήρα διαφαίνεται στον CM Punk.

6o κεφάλαιο:
AJ STYLES


Τώρα, το ξέρω ότι ο CM Punk είπαμε ότι δεν πρόκειται να κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο CM Punk δεν θα έχει ματς που θα είναι ισάξια με ματς παγκοσμίου τίτλου. Έτσι λοιπόν, ο CM Punk αφού θα βγει και θα ανακοινώσει ότι θέλει να έχει έναν αγώνα στο TLC, ο AJ Styles θα απαντήσει στην πρόκληση του, λέγοντας πως επιτέλους συναντιόνται και πως θέλει έναν αγώνα μαζί του στο TLC. O Punk αποδέχεται την πρόκληση, λέγοντας πως μολονότι σέβεται τον AJ Styles, δεν αρκεί μόνο να είσαι Phenomenal για να κερδίσεις τον Best In The World.

To match λοιπόν, μιας και έχουμε αρκετά stipulations στο TLC, θα είναι ένα Tables Match. O CM Punk τις επόμενες εβδομάδες, έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα αλλαγή χαρακτήρα, όπως και η AJ Lee, η οποία επανέρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο, μετά το SummerSlam. Πιο συγκεκριμένα, μια από τις εβδομάδες του build-up, o CM Punk πιάνει το μικρόφωνο και λέει τα εξής:

"When I made my return here, I didn't want to be here. I just wanted to destroy this company and everything that it stands for. But suddenly, I saw something in me. That old familiar feeling of enjoying wrestling. Before being CM Punk, The Best In The World, this was all I had. I was just a kid from Chicago, Ilinnois that just wanted to put on a great match, whether it was 10 people in a backyard or 50.000 strong in Chicago. And all of those matches, reminded me of the love that I had for this business. And right now, in TLC, I am having a match with perhaps one of the best wrestlers besides me in the business. And I know, I ain't a sentimental person, but I just want to say something to the fans. I know that I messed up and I know that I was sour, but Thank you. Thank you for keeping the spirit of the Best In The World alive. And I promise that at TLC, my win over AJ Styles is dedicated to you"

Το ματς φτάνει λοιπόν. Ο AJ Styles αντιμετωπίζει τον CM Punk. Και ναι, αυτό το ματς αξίζει να είναι στο main event της βραδιάς. Ο Styles ξεκινάει επιθετικά, ωστόσο ο Punk σύντομα γυρνάει το ματς υπέρ του. Οι δύο τους έχουν κάποια τρελά spots, κάνουν όλα τους τα finishers και δίνουν ένα five-star match. To match θα τελειώσει με τον CM Punk να ρίχνει με ένα τρελό Pepsi Plunge τον AJ πάνω σε δύο τραπέζια για να λήξει το ματς. Μετά το ματς, το face turn του CM Punk γίνεται επίσημο αφού σηκώνει τον Styles και τον αγκαλιάζει. Πρώτο plot twist.

7o κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE


Την επόμενη μέρα, ο CM Punk κάνει την είσοδο του στο ring, με ένα λιγότερο αλαζονικό ύφος, πιάνει το μικρόφωνο και ανακοινώνει πως τον Απρίλιο του 2021, στην Wrestlemania 37, το συμβόλαιο του με το WWE φθάνει στο τέλος του, αφού ήταν deal διάρκειας ενός χρόνου. Το τελευταίο πράγμα που του έμεινε να κάνει είναι να φύγει πρωταθλητής από το WWE. Για αυτό ανακοινώνει πως θέλει να συμμετάσχει στο Royal Rumble match και να διεκδικήσει την ευκαιρία του για να πάει στην Wrestlemania. Αλλά για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με κάποιον. Και έτσι ζητάει στον Vince McMahon να κάνει την είσοδο του στο ring. 

O Vince κάνει πράγματι την είσοδο του, παίρνει το μικρόφωνο. Και τότε ο CM Punk του λέει πως, μπορεί με τον Triple H ή την Stephanie να μην μπορούσε να κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά με τον Vince πάντα καταλαβαινόντουσαν ακόμη και αν του ζήταγε, υπέρογκες χάρες. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον Vince, αφού του φέρθηκε στοργικά και πίστεψε σε αυτόν όταν το χρειάστηκε περισσότερο από ποτέ, πίσω στο 2011. Του ζητάει λοιπόν να πιστέψει ξανά. 

Ο Vince αρχικά αρνείται και λέει πως δεν χρωστάει τίποτα στον CM Punk, αφού ήταν ο άνθρωπος που από την επιστροφή του, επιτέθηκε στον γιο του και είπε πως θα καταστρέψει την εταιρεία του. Ο Punk ωστόσο του λέει πως αυτά τα έλεγε ένας πικραμένος άνθρωπος, που δεν περίμενε ότι θα βρει ξανά την αγάπη του για το pro wrestling, πόσο μάλλον στο WWE. Μετά από λίγο, ο Vince πείθεται, δίνει το χέρι του στον Punk και έτσι, ο CM Punk βρίσκεται στο Royal Rumble.


Ωστόσο ένα άλλο μέλος της οικογένειας McMahon δεν είναι σύμφωνη με την κατάσταση αυτή. Και αυτό είναι η Stephanie McMahon, η οποία δέχεται ο Punk να είναι στο Royal Rumble, αλλά θα είναι από το νούμερο 1 spot. Οι μέρες περνούν και ο CM Punk, δείχνει αρκετά δυνατός, για να βρίσκεται στο Rumble. Φυσικά δεν εμφανίζεται σε όλα τα RAW/SD, αλλά σίγουρα φαντάζει ένα από τα φαβορί του ματς. Η ημέρα του Rumble φθάνει και η μουσική του CM Punk ακούγεται. 

Ο Punk κάνει την είσοδο του και είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον αγώνα. Κάνει το "It's Clobberin time", όταν από πίσω του, εμφανίζεται ο Triple H, ο οποίος τον χτυπάει με βαριοπούλα στην πλάτη. Ο Triple H επέστρεψε μετά από πάρα πολύ καιρό, πιο γυμνασμένος και πιο μουσάτος από ποτέ. Ο Triple H ζυγίζει ξανά τον Punk να σηκωθεί και τον χτυπάει ξανά με βαριοπούλα, αυτήν την φορά στο κεφάλι, σοκάροντας τους πάντες. Ο Hunter βάζει στην συνέχεια μια σιδερογροθιά και χτυπάει γροθιές το κεφάλι του Punk, ξανά και ξανά. Και τον αποτελειώνει, εκτελώντας ένα Pedigree στην σκηνή. Ο Punk, ματωμένος και αναίσθητος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και χάνει τις ελπίδες του για παγκόσμιο τίτλο στην Wrestlemania.

8o κεφάλαιο:
FASTLANE


 Την επόμενη μέρα, στο RAW, O Triple H κάνει την είσοδο του μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό, το οποίο περιμένει εξηγήσεις από τον Hunter. Μαζί με τον Triple H κάνει την είσοδο της και η Stephanie. O Triple H παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια και λέει τα εξής:

" You know, when you are looking the bigger picture, I shouldn't be out here tonight, explaining myself to all of you. Last year, I was ambushed and attacked from behind, by a scumbag, who goes by the name CM Punk. I lost months of my on-day business, I lost months of being a happy family man with my wife and kids and the only thing you do, is boo me for standing up for myself. Because I took out a man who said that hates WWE, a man that said that he would bring down this company and everything it stands for, everything that I have worked my ass off, down. And I am considered a bad guy? Why? Because I protected WWE. The WWE that you love and want to see.

You people don't know what you want. You take sides, more times than I can count, based on one simple fact. Whether a man sucks you up or not. You never look the bigger picture. Who truly wants your good. Who truly gives his life for this company. No, you never do. You always look a rebel that goes against the system, when in reality, finds himself in cahoots with the old man. Well, after a board of directors meeting Punk, I can announce you with joy that as of today, I run this business. The old man can sit at home, enjoy his retirement, play golf with the US President. But I will be here. And maybe I can't do anything right now about your contract, but mark my words. If you come back here, your life will become miserable, I can guarantee you that"

Όπως είδατε λοιπόν, ο Triple H αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας (σεναριακά) και ο CM Punk δεν θα εμφανιστεί καθόλου. Δεν θα εμφάνιζα όλο τον Φλεβάρη τον Brooks. Όλα αυτά φυσικά μέχρι το Fastlane. O Triple H ανακοινώνει ότι θα έχει μια State of The WWE conference στο ring για να κάνει αποτίμηση του πρώτου μήνα κυριαρχίας του. Το Fastlane φτάνει και ο Hunter κάνει την είσοδο του στο ring και πιάνοντας το μικρόφωνο, λέει ότι όλα πάνε τέλεια στην εταιρεία.

Αφού μιλάει, κοροϊδεύοντας το κοινό και ρίχνοντας συνεχείς υπαινιγμούς για την μη εμφάνιση του CM Punk, πάει να φύγει, όταν ξαφνικά, από πίσω του, ο CM Punk έχοντας έναν επίδεσμο στο κεφάλι, επιτίθεται στον Triple H. O CM Punk βαράει με οργή τον Triple H, μέχρι που η security κάνει την είσοδο της και αρπάζει τον Punk. O HHH βαράει στην κοιλιά κλωτσιά τον Punk και εκτελεί το Pedigree. To segment τελειώνει με τους γιατρούς πάνω από τον CM Punk. 

9o κεφάλαιο:
TO BUILD-UP ΓΙΑ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Την επόμενη μέρα στο RAW, o CM Punk κάνει την είσοδο του στο ring, λέγοντας πως επέστρεψε με έναν στόχο και αυτός είναι ο Triple H. Πιο συγκεκριμένα, αφού λέει την συγκεκριμένη πρόταση που σας είπα, λέει τα εξής: 

" It has always been about me and you, isn't it Hunter? You and me. Not your NXT projects, not Vince McMahon, not even your idiotic wife. It has always been about me and you. Since last April, the one thing I craved, was getting my hands on you fair and square in a match. Not attacks, not stupid promos. You and me. Man to man. And at The Rumble, you cost me my chance at winning a championship. Well, right now, Triple H, you got my attention and you will pay for everything that you have done to me all over the years. Which is why I am challenging you at Wrestlemania 37 to a No Holds Barred match. If you are a man, you know you will accept

O Triple H δέχεται την πρόκληση του Punk και τις επόμενες εβδομάδες, έχουμε το build-up για το ματς. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια video packages, όπου έχουμε ένα video tribute στο CM Punk δείχνοντας στιγμιότυπα από την καριέρα του μιας και το ματς στην Wrestlemania θα είναι το τελευταίο του. Επίσης, ο Triple H θα πάει full heel πίσω στο 2002-2005 και θα μιλάει για το πως είναι τόσο καλός και πως δεν χρειάζεται παραπάνω από λίγα λεπτά, να συνθλίψει τα όνειρα του CM Punk. Πάντως το σίγουρο είναι ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες, πριν το μεγάλο PPV θα εμφανίσουμε και τους δύο άντρες.


Την πρώτη από τις δύο θα έχουμε μια υπογραφή συμβολαίου και θα βάλουμε και τους δύο να μιλήσουν καθαρά off script, μιας και η αντιπάθεια μεταξύ και των δύο, είναι πραγματική 100%. Ο Triple H θα πει να κάνουν ενδιαφέροντα τα πράγματα και έτσι προσθέτει έναν ειδικό όρο στον αγώνα. Αν χάσει ο ίδιος, τότε ο Triple H φεύγει από τα καθήκοντα του και επαναφέρει πίσω τον Vince στην εξουσία (κάτι που μας έχει προϊδεάσει και ο ίδιος ο Punk, αφού στο promo του θα μιλάει για το πως ο Vince είναι καλύτερος ηγέτης από τον HHH). Αν ωστόσο χάσει, ο Punk, τότε η κληρονομιά του, πέφτει στα χέρια του Triple H. O Triple H μπορεί να κάνει ότι θέλει με το όνομα του CM Punk. Μπορεί να καθορίσει για το αν θα μπει ποτέ ή όχι ο ίδιος στο Hall of Fame, μπορεί να καθορίσει για το αν θα βρίσκεται σε αφιερώματα ή όχι, μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο CM Punk (όπως με τους Fake Diesel & Fake Razor Ramon). Ο Punk δέχεται τον όρο, κάνοντας το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού δεδομένου των φημών ότι ο Vince το 2021 σκοπεύει να αποσυρθεί για να ασχοληθεί με το XFL, κάνει πιο τρομακτική την κατάσταση για τον CM Punk.

Την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε face-off μεταξύ των δύο. Ο Triple H θα βγει και θα καλέσει τον CM Punk και θα του πει όλα όσα του έχει κρατημένα. Για το πως ο ίδιος δεν ήταν το ταλέντο που θεωρούσε ότι θα κάνει το πρόσωπο της εταιρείας, για το ότι το απόλαυσε που έστειλε την απόλυση του την ημέρα του γάμου του, για να το κάνει και λίγο πιο προσωπικό το πράγμα. Και ο CM Punk θα απαντήσει, λέγοντας πως έβαλε στην blacklist εξαρχής τον ίδιο και τον Paul Heyman, όταν πίστεψε εκείνος σε αυτόν, για το πως δεν τον έβαλε over στο Night of Champions, όταν το χρειαζόταν, για το ότι ήθελε να τον κερδίσει ξανά στην Wrestlemania 30 και υποσχέθηκε πως σε αυτήν την μάχη ξύλου, θα τον τσακίσει και θα φύγει με το κεφάλι ψηλά στον τελευταίο του αγώνα.

10o κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Φθάνουμε λοιπόν στην μεγάλη μέρα του αγώνα. Wrestlemania 37. CM Punk vs Triple H. To match θα είναι το main event της βραδιάς. Έχει χτιστεί για main event. Χτίζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και επί εδάφους WWE για έναν χρόνο. Ο CM Punk δίνει τον τελευταίο του αγώνα, με την κληρονομιά του να στέκεται υπό διεκδίκηση. Ο Triple H κάνει πρώτος την είσοδο του. Όντας Triple H μπορούμε να βάλουμε 15 F-16 να τρέξουν από πάνω και να βγει ο Triple H με tanks και ολόκληρο τον Αμερικάνικο στρατό. Μπορούμε να βάλουμε λιοντάρια να κρατιούνται αλυσοδεμένα από τον Hunter. 

Πέρα από την πλάκα, είναι η Wrestlemania. Ξέρουμε πόσο αρέσει στον Γαμπρό να κάνει μια μεγαλειώδη εμφάνιση, ας την κάνει λοιπόν, όπως ο ίδιος θέλει, πάντα φυσικά με την Stephanie στο πλευρό του. Και αφού ο Triple H βρίσκεται στο ring, τα φώτα σβήνουν. Στο titantron, βλέπουμε στιγμιότυπα της καριέρας του CM Punk, με μια μουσική που έχουμε να ακούσουμε πολύ καιρό. Αν δεν καταλάβατε, το "Miseria Cantare" θα παίζει στο background, το theme song του Punk στο ROH. Στην συνέχεια ακούγεται το "This Fire Burns" και έξω βγαίνουν πολλοί fans με T-Shirts του CM Punk κάνοντας το Χ σύμβολο. Και μετά ακούγεται το Cult of Personality και έξω βγαίνει ο CM Punk μέσα σε ένα τεράστιο κλίμα συγκίνησης μαζί με την AJ Lee.


O αγώνας ξεκινάει και αφού ο CM Punk έχει τον αρχικό έλεγχο, ο Triple H στην συνέχεια, τον επανακτά. Ο Triple H χρησιμοποιεί καρέκλες, αλυσίδες και trash cans για να χτυπήσει τον Punk. Αλλά ο Punk επιμένει και αρχίζει το comeback του. Ο Punk είναι έτοιμος να κάνει ένα Roundhouse Kick, όταν ξαφνικά, ο Shane McMahon κάνει την είσοδο του. Και ο Shane μπαίνει στο ring και βοηθάει τον HHH να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο, η AJ πάει να μπει στο ring αλλά η Stephanie χτυπάει την AJ. Ο Triple H κάνει το Pedigree, κάνει το cover. 1..2...O PUNK ΚΆΝΕΙ KICK OUT! 

O HHH εξοργίζεται και παίρνει την βαριοπούλα του και λέει στον Shane να σηκώσει τον Punk. O CM Punk ωστόσο αποφεύγει το χτύπημα και κάνει το Roundhouse Kick σε Shane και HHH. O Punk εστιάζει στον Shane και αφού τον βάζει στο announcers table εκτελεί το Diving Elbow Drop στον Shane, βγάζοντας τον εκτός αγώνα. Στην συνέχεια, πάει να αποτελειώσει τον HHH, όμως η Stephanie παρακαλάει τον Punk να σταματήσει και να μην συνεχίσει τον αγώνα. Ωστόσο η AJ Lee επιτίθεται στην Stephanie. O Punk αποσπάται και γυρνώντας, δέχεται ένα χτύπημα με το sledgehammer στο κεφάλι από τον Triple H. O Triple H κάνει το cover. 1..2...O PUNK ΚΆΝΕΙ ΞΑΝΆ KICK OUT!


O Triple H νευριάζει και περιμένει ξανά να χτυπήσει τον Punk, πάει για το χτύπημα, ο Punk τον βαράει, αρπάζει την βαριοπούλα και χτυπάει τον Triple H με το ίδιο του το όπλο, στην κοιλιακή χώρα. Και τότε, βγάζει το ρόπαλο, το ρόπαλο που τα ξεκίνησε όλα στην περσινή Wrestlemania. Και χτυπάει πολλές φορές τον Triple H. O HHH είναι κάτω και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. O Punk πάει για το τελειωτικό χτύπημα. Ζυγίζει για το GTS. O Shane τρέχει μέσα και πάει να σταματήσει τον Punk, τρώει ένα GTS. H Stephanie με την σειρά της, παρακαλάει ξανά τον Punk, o Punk την σηκώνει και εκτελεί και σε αυτήν το GTS. Στο τέλος, ο CM Punk σηκώνει τον Triple H, κάνει το GTS. 1..2...3..O CM Punk κερδίζει στον τελευταίο του αγώνα τον Triple H επιτέλους σε ένα main event στο μεγαλύτερο PPV του WWE, την Wrestlemania.

Για να κλείσουμε ωραία το storyline, την επόμενη μέρα στο RAW, στο main event της βραδιάς, ο CM Punk έχει ένα retirement speech, εξηγώντας ότι το WWE και αυτός τα βρήκαν, προκειμένου να είναι και οι δύο πλευρές καλυμμένες χωρίς απωθημένα. Ευχαριστεί τους fans, τους superstars, τον Vince που του επέτρεψε αυτό το run και τέλος, τα βρίσκει και με τον Triple H, κάνοντας του ένα handshake off-script, δείχνοντας πως όλα είναι καλά. Το RAW κλείνει με τον CM Punk να θέλει να σταθεί κάτω στο ring μόνος και την κάμερα να κάνει zoom-out από τον ίδιο και όλο το κοινό να φωνάζει για άλλη μια τελευταία φορά, το ΄"CM PUNK". 

Και κάπως έτσι θα ετοίμαζα εγώ την επιστροφή του CM Punk. Ελπίζουμε να σας άρεσε. Πείτε μας ποια άλλη ιστορία θα θέλατε να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά. Δείτε και το πρώτο μέρος του booking εδώ.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη