AEW Dynamite 02/10/2019: Πρώτο... All-Αμερικάνικο επεισόδιο!


Το πρώτο επεισόδιο του νέου εβδομαδιαίου σόου του All Elite Wrestling, του Dynamite, ολοκληρώθηκε και το Ringside House σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στην πρωτεύουσα της Αμερικής, την Washington D.C, στην γεμάτη με κόσμο Capital Arena. 

- To show άνοιξαν οι θρυλικοί Jim Ross, Tony Schiavone & o Excalibur, οι οποίοι αφού μας υποδέχτηκαν στο σόου, μας άνοιξαν τον πρώτο αγώνα της βραδιάς, όπου ο Cody αντιμετώπισε τον Sammy Guevara. Μετά από ένα ωραίο ματς, ο Cody Rhodes ήταν αυτός που πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τα χέρια και ο Schiavone πήγε να πάρει συνέντευξη από τον νικητή, όταν ξαφνικά ο Chris Jericho επιτέθηκε στον Rhodes και συνέχισε την επίθεση του στο πρώτο split-screen διαφημιστικό διάλειμμα του AEW, πράγμα που μου φάνηκε αστείο, αφού βλέπαμε διαφημίσεις για bubbling water (όλοι ξέρετε τι εννοώ).

- Στην συνέχεια, ο MJF αντιμετώπισε σε ένα ματς τον Brandon Cutler. O MJF είναι τόσο τέλειος σαν heel, σίγουρα θα αποτελέσει τον μεγάλο heel του AEW κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Brandon Cutler είχε ένα μικρό offense, ωστόσο στο τέλος, ο MJF κέρδισε τον αγώνα με submission.


- Έπειτα είχαμε κάποια promo μεταξύ των Lucha Bros και των SCU, όπως στο παλιό Nitro, πάνω στην ράμπα, όπου ο Mean Gene Okerlund θα είχε έναν παλαιστή και θα του έπαιρνε συνέντευξη, ενώ αργότερα παρασκηνιακά, είδαμε τον Jericho να συνομιλεί με τους Santana & Ortiz, με τον J.R να λέει συγγνώμη στο κοινό που διέκοψαν την συζήτηση των παλαιστών, σε ένα πανέξυπνο αστείο και ταυτόχρονα reference.

- Ο PAC στην συνέχεια αντιμετώπισε τον άσπονδο εχθρό του, τον "Hangman" Adam Page σε έναν πολύ όμορφο αγώνα για το κοινό του AEW. Και οι δύο παλαιστές είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο, την νίκη κατάφερε και πήρε ο πρώην Neville, έπειτα από το Brutalizer, την νέα submission κίνηση του.


- Η πρώτη πρωταθλήτρια γυναικών του AEW στέφθηκε με την Riho να αντιμετωπίζει την Nyla Rose. H Rose είχε το πλεονέκτημα στην αρχή, η Riho έκανε το comeback και την μεγάλη έκπληξη, αφού μετά από ένα big double stomp, η Ιαπωνέζα έκανε το cover και πήρε την μεγάλη νίκη και τον τίτλο. Μετά τον αγώνα, η ηττημένη επιτέθηκε στην πρωταθλήτρια, μέχρι που ο Kenny Omega έδιωξε την Rose από το ring.


- Στο main event, είδαμε τους Omega & Young Bucks να αντιμετωπίζουν τους LAX & Chris Jericho. Το ματς είχε ένταση και ρυθμό και πιο εκρηκτικό το έκανε η εμφάνιση του Jon Moxley, όπου επιτέθηκε στον Omega. Οι heels πήραν από το πουθενά την νίκη, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον αποκτήθηκε μετά το ματς. Ο Cody Rhodes ήρθε στο ring να εκδικηθεί τον Jericho για την επίθεση του, ο Guevara (μάλλον ξέχασε ότι έδωσαν χέρια) ήρθε να χτυπήσει τον Rhodes, o Dustin Rhodes ήρθε να υπερασπιστεί τον αδερφό του και ξαφνικά από το κοινό, ο Jake Hager (ο πρώην Jack Swagger) έκανε την εμφάνιση του και ξάπλωσε τα αδέρφια Rhodes. Μια νέα stable με τους Jericho, LAX & Hager διαφαίνεται να είναι το Yang στο Yin της Elite. 

Αποτελέσματα AEW Dynamite 02/10/2019:


Ο Cody Rhodes κέρδισε τον Sammy Guevara
O MJF επικράτησε του Brandon Cutler
O PAC κέρδισε τον Hangman Page
H Riho κέρδισε την Nyla Rose
Οι Chris Jericho, Santana & Ortiz επικράτησαν των Young Bucks & Kenny Omega

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη