NXT 02/10/2019: No One Survives


Δυνατό 2ωρο Premiere στην USA Network μας παρουσίασε το NXT και το Ringside House σας μεταφέρει τα αποτελέσματα του κιτρινόμαυρου σόου! Ας ξεκινήσουμε..


- Το σόου ξεκίνησε δυναμικά με τον NXT πρωταθλητή Adam Cole να κάνει defend τον τίτλο του ενάντια τον Matt Riddle σε έναν εκπληκτικό αγώνα. Ένας αγώνας όπου ο ένας έκανε την μια κίνηση μετά τον άλλο. Το κοινό ζητωκραύγαζε Fight Forever και πραγματικά ήταν αγώνας που δεν θέλαμε να σταματήσει. Ο Cole κατάφερε να βγει νικητής με το Last Shot και έκανε Retain τον τίτλο του. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Finn Balor και εξέπληξε τον Cole καθώς του τόνισε πως επιστρέφει στο NXT!


- Έπειτα Ο Velveteen Dream εμφανίστηκε στο Stage και είπε πως δεν τελείωσε η διαμάχη του με τον Roderick Strong που 2 βδομάδες πριν είχε εκπληρώσει την "προφητεία" της Undisputed Era κερδίζοντας τον North American Τίτλο. Ο Dream ανέφερε πως θα πάρει Rematch και ο τίτλος θα γίνει και πάλι δικός του.

- Η Io Shirai αντιμετώπισε την Mia Yim η οποία της είχε κοστίσει ευκαιρία για το NXT Women's Championship. Η Shirai κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την εκδίκηση της.


- Αμέσως μετά ο Johnny Gargano αντιμετώπισε τον Shane Thorne σε ένα δυνατό ματσάκι. Ο Gargano με αρκετές κινήσεις του όπως το Slingshot Spear "έριχνε" τον Thorne αλλά αυτός αντιστάθηκε δυναμικά. Ο Gargano στο τέλος πήρε την νίκη με ένα δυνατό Super Kick.

- Η Shayna Baszler αγωνίστηκε ενάντια την Candice LeRae σε ένα δυνατό αγώνα. H LeRae μπήκε δυνατά στον αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη καθώς η Baszler την έβγαλε εκτός στο τέλος με το Kirifuda Clutch με την LeRae να μην έχει άλλη επιλογή από το να κάνει Tap Out.


- Έπειτα ο Pete Dunne και Danny Burch έδωσαν έναν δυνατό αγώνα όπου ο BruiserWeight πήρε την νίκη με το Bitter End. Μετά το ματς τους έκλεισαν τα φώτα και εμφανίστηκε ο Damian Priest και με ένα Reckoning έβγαλε εκτός τον Dunne.


- Στο Main Event είδαμε τους Kyle O'Reilly και Bobby Fish της Undisputed Era να βάζουν υπό διεκδίκηση τους Tag Team τίτλους ενάντια τους Street Profits. Για αρκετή ώρα είχαν τον έλεγχο οι Fish και O'Reilly αλλά ο Dawkins άλλαξε για λίγο τα δεδομένα στο τέλος του αγώνα. Ωστόσο με μια παρεμβολή του Roderick αποσυντονίστηκε ο Montez Ford και οι Tag Team Champions πέτυχαν το Total Elimination και πήραν την νίκη.


Καθώς πανηγύριζαν εμφανίστηκε και ο Leader τους ο Adam Cole στο Stage αλλά τότε έκανε την επιστροφή του ο πρώην NXT Champion Tommaso Ciampa και είχε ένα Face-Off με τον τωρινό πρωταθλητή!

Αποτελέσματα NXT 02/10/2019:

- O Adam Cole κέρδισε τον Matt Riddle
- H Io Shirai κέρδισε την Mia Yim
- O Johnny Gargano επικράτησε του Shane Thorne
- Shayna Baszler κέρδισε την Candice LeRae
- Ο Pete Dunne κέρδισε τον Danny Burch
- Οι Bobby Fish και Kyle O'Reilly κέρδισαν τους Street Profits


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη