SmackDown Live 24/09/2019: Deal With The Devil


Το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown Live πριν την πρεμιέρα στο FOX είχε πολλές εξελίξεις ανάμεσα στην αντιπαλότητα μεταξύ Owens - Shane, καθώς και άλλα τα οποία θα διαβάσετε στο παρακάτω ρεπορτάζ.

- Το επεισόδιο άνοιξε από τον Erick Rowan μπαίνοντας στο ρινγκ, με τον κόσμο να του φωνάζει "You suck". Ο Rowan μίλησε για τον Roman Reigns και τον Daniel Bryan, με τον δεύτερο μάλιστα να τον διακόπτει. Ο Bryan δεν προχώρησε σε πολλά λόγια και προκάλεσε ευθέως τον πρώην συνάδελφό του σε αγώνα, προφανώς και ο Rowan δέχτηκε.


Κατά την διάρκεια του αγώνα είδαμε τον Bryan να στοχεύει κυρίως το αδύναμο σημείο του Rowan, τα πόδια. Χτυπώντας τον στα πόδια είχε περισσότερες ελπίδες να κρατήσει κάτω τον γιγαντόσωμο παλαιστή. Από την άλλη πλευρά, ο Erick επιχείρησε διάφορα Slams, μερικά Bearhugs, ώστε να καταφέρει να ισορροπήσει τον αγώνα. Ωστόσο εμφανίστηκε ο Luke Harper και βοήθησε τον Rowan να περάσει από 2 συνεχόμενα Iron Claws τον Daniel Bryan και να κερδίσει τον αγώνα.


Μετά τον αγώνα, είδαμε την παρέμβαση του Roman Reigns στο ρινγκ, ο οποίος ήρθε με σκοπό να βοηθήσει τον Daniel Bryan στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε απέναντι στους Bludgeon Brothers καθώς του επιτέθηκαν λίγο αργότερα. Τελικά, ο Reigns με τον Bryan καθάρισαν το ρινγκ.


- Ακολούθησε ένα ωραίο βίντεο-αφιέρωμα προς τον Brock Lesnar από τον Paul Heyman, κι έπειτα είδαμε τον Michael Cole να παίρνει συνέντευξη από τον Kofi Kingston για την μεταξύ τους αντιπαλότητα. Ο WWE Champion τόνισε πως στην θητεία του ως πρωταθλητής του WWE έχει κερδίσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, και δήλωσε 100% έτοιμος να κερδίσει και τον Brock Lesnar στον μεταξύ τους αγώνα στην πρεμιέρα του SmackDown στο FOX.

- Ο Chad Gable έκανε την είσοδο του με σκοπό να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ του ίδιου και του King Corbin, ο ίδιος όμως δεν πρόλαβε αφού τον διέκοψε ο Mike Kanellis για να αρχίσει την γνωστή ιστορία. Ο Gable κέρδισε τον Kanellis με το Ankle Lock. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη ο Elias με την κιθάρα του, και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Chad κάνοντας τον ρεζίλι.


- Και σε αυτό το σημείο περάσαμε στην γυναικεία κατηγορία, με την Charlotte Flair να βρίσκει την Carmella στα backstage ώστε να προετοιμαστούν για τον μεταξύ τους αγώνα κόντρα στην Bayley και την Sasha Banks. Στα του αγώνα, η Sasha Banks πήρε περισσότερο momentum κερδίζοντας τον αγώνα μετά από Bank Statement στην Carmella. Οι νικήτριες αποφάσισαν να επιτεθούν στην Charlotte Flair η οποία είχε μείνει μόνη της στο ρινγκ, αλλά κάπου εκεί εμφανίστηκε η Becky Lynch για να καθαρίσει το ρινγκ.


- Ο επόμενος αγώνας ήταν ανάμεσα στον Ali και τον Shinsuke Nakamura, με την παρουσία φυσικά του Sami Zayn στο πλευρό του Intercontinental Champion. Το έργο για τον Nakamura δεν ήταν εύκολο καθώς δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ali, μάλιστα χρειάστηκε την βοήθεια του Zayn για να κερδίσει μετά από Kinshasa.


- Στην συνέχεια είδαμε ένα Tag Team Match με τους New Day να αντιμετωπίζουν τους B-Team. Χωρίς καμία απολύτως δυσκολία, οι New Day κέρδισαν τον αγώνα με το Midnight Hour στον Bo Dallas. Έπειτα οι νικητές πανηγύρισαν με τον κόσμο.

- Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, η ομάδα των Asuka & Kairi Sane αντιμετώπισε την ομάδα των Mandy Rose και Sonya Deville, γνωστές ως Fire and Desire. Οι Kabuki Warriors φαίνονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με στόχο τους Women's Tag Team τίτλους, κερδίζοντας τον αγώνα μετά από το Insane Elbow στην Mandy Rose.


- Η υπόθεση του Kevin Owens με τον Shane McMahon είναι αρκετά περίπλοκη και ούτε κι εμείς έχουμε καταλάβει ξεκάθαρα τι συμβαίνει μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, ο Owens την περασμένη εβδομάδα μήνυσε τον Shane McMahon για λανθασμένο τερματισμό συμβολαίου, οπότε αν κερδίσει την αγωγή ο Owens, τότε ο Shane θα πρέπει να δώσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων στον "KO". Έτσι, αυτή την εβδομάδα ο Shane προσπάθησε να μελετήσει περισσότερο την υπόθεση.


Ο Shane McMahon κάλεσε στο ρινγκ τον Kevin Owens, και προσπάθησε να τον πείσει να πάρει πίσω την αγωγή που έκανε ώστε να τον επαναφέρει ξανά στην κορυφή του SD Live. O KO τόνισε πως δεν παίρνει πίσω την αγωγή που του έκανε, και θα κάνει τα πάντα για να απολυθεί ο Shane McMahon από την θέση του. Ο Owens ολοκλήρωσε τον διάλογο προκαλώντας τον Shane σε έναν τελευταίο αγώνα μεταξύ τους στο επερχόμενο Pay-Per-View, ένα Ladder Match που θα καθορίσει τα πάντα. Σε περίπτωση που ο Kevin Owens κερδίσει τότε ο Shane McMahon θα απολυθεί. Σε περίπτωση όμως που χάσει, τότε ο Kevin Owens θα πάρει πίσω την αγωγή, θα απολυθεί από το WWE και δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στην τηλεόραση, όπως ο ίδιος ανέφερε.


- Το "μπλε" σόου έκλεισε με την Sasha Banks να επιτίθεται πισώπλατα στην Becky Lynch στα backstage, βάζοντας "φωτιά" στην κόντρα τους λίγο πριν το Hell In A Cell.

Αποτελέσματα SmackDown Live 24/09/2019:

  • Ο Erick Rowan κέρδισε τον Daniel Bryan
  • O Chad Gable κέρδισε τον Mike Kanellis
  • Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Charlotte Flair & Carmella
  • Ο Shinsuke Nakamura νίκησε τον Ali
  • Οι New Day επικράτησαν των B-Team
  • Οι Kabuki Warriors επικράτησαν των Fire and Desire

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη