Ανακοινώσεις για το RAW της επόμενης Δευτέρας


Το επόμενο επεισόδιο του Raw θα είναι ιδιαίτερο καθώς το WWE έχει ετοιμάσει κάποιες ριζικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το νέο λογότυπο του Raw, επιστροφές, ανακοινώσεις αγώνων, και άλλα τα οποία ανακοινώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο.

Νέο λογότυπο

Όπως και το SmackDown, έτσι και το Raw θα περάσει σε μια νέα εποχή. Πολλά πράγματα να αναμένεται να αλλάξουν την άλλη Δευτέρα, ένα από αυτά είναι και το νέο λογότυπο του Raw. Μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα.


Η επιστροφή του Lesnar

Όσο ο Brock Lesnar ετοιμάζεται για τον αγώνα του κόντρα στον Kofi Kingston στην πρεμιέρα του SmackDown στο FOX στις 4 Οκτωβρίου, το WWE ανακοινώνει την επιστροφή του "Beast Incarnate" στο επόμενο επεισόδιο του Raw. Ποιος θα καταφέρει να σταθεί απέναντι στον Lesnar;


Universal Title Match

Ένα σπέσιαλ επεισόδιο του Raw δεν μπορεί να μην έχει και τον πρωταθλητή του. Έτσι την επόμενη εβδομάδα ο Seth Rollins θα υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Rey Mysterio πιθανότατα στο Main Event της βραδιάς. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει ο Mysterio, διότι ο "Fiend" θα παρακολουθεί τις κινήσεις του. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Bray Wyatt στο Firefly Fun House της εβδομάδας, ο "Fiend" μπορεί τελικά να θέλει να προστατέψει τον Seth Rollins μέχρι να βρεθούν οι δυο τους στο Hell In A Cell.


Alexa vs Sasha

Στο τελευταίο επεισόδιο του Raw, η Sasha Banks κέρδισε την Nikki Cross αφού κατάφερε να την υποτάξει. Λίγο αργότερα η Banks επιτέθηκε και στην Alexa Bliss περνώντας την από το Bank Statement. Έτσι έχει δημιουργηθεί μια μικρή μάχη ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Θα καταφέρει όμως η Sasha να κερδίσει την Alexa;


Επιστροφές Hogan & Flair

Στην τελευταία ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας του WWE, βλέπουμε ένα σπέσιαλ MizTV με τον "A-Lister" να έχει καλεσμένους τους Ric Flair και Hulk Hogan. Τι θα πουν; Τι θα κάνουν; Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο του Raw.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη