RAW 23/09/2019: Το κακό παραμονεύει...


Το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Monday Night Raw ολοκληρώθηκε και είχαμε μερικές εξελίξεις, με τον Rey Mysterio να κερδίζει αγώνα για το Universal Title, τον Chad Gable να δίνει ακόμη ένα φοβερό αγώνα κόντρα στον Corbin, και τον "Fiend" να σπέρνει τον τρόμο.

- Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε από τον Seth Rollins μιλώντας για όλα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, τονίζοντας πως εδώ και 7 χρόνια που αγωνίζεται στο WWE δεν έχει νιώσει ποτέ τέτοιο τρόμο στη ζωή του. Ανέφερε επίσης πως θα ευχόταν να ήταν ένα κακό όνειρο και έπειτα να ξυπνούσε, αλλά όμως για κακή του τύχη ήταν πραγματικότητα. Ο Universal Champion ολοκλήρωσε λέγοντας ότι όπως κατάφερε να κερδίσει τον Brock Lesnar και τον Braun Strowman, έτσι θα καταφέρει να "επιβιώσει" κόντρα στον "Fiend" μέσα στο Hell In A Cell.


Μιλώντας όμως για τέρατα, τον διέκοψε ο Braun Strowman για να βάλει λίγο λάδι στη φωτιά. Ο Braun τόνισε ότι όχι μόνο του κόστισε τους RAW Tag Team τίτλους, αλλά την περασμένη εβδομάδα στο Raw άκουσε τον Universal Champion να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον πρώην συνάδελφο του. Ο Rollins του απάντησε λέγοντας πως έχει πολλά προβλήματα μέσα στο κεφάλι του λόγω του ψυχολογικού πολέμου με τον "Fiend", αλλά αν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του ο Strowman τότε μπορούν να το λύσουν την ίδια βραδιά. Ο Braun το πήρε ως πρόκληση, και δέχτηκε.


- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς οι Viking Raiders αντιμετώπισαν τους O.C. (συγκεκριμένα τους Gallows & Anderson). Ο AJ Styles που βρισκόταν έξω από το ρινγκ έβαλε τα δυνατά του για να βοηθήσει την ομάδα του με διάφορους τρόπους, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να απομακρύνει τον Styles από την αρένα. Αποχωρώντας εκνευρισμένος, ο Styles δέχτηκε την επίθεση του Cedric Alexander οι οποίοι οδηγήθηκαν μέχρι και τα backstage. Οι O.C. έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη αφού δοκίμασαν και ένα Boot of Doom, αλλά στο τέλος αυτοί που πήραν την νίκη ήταν οι Viking Raiders μετά το Viking Experience στον Karl Anderson.


- Ακολούθησε μια σύντομη συνέντευξη της Becky Lynch στον Michael Cole. Οι ερωτήσεις του Cole ήταν σχετικά με τον αγώνα της Becky Lynch κόντρα στην Sasha Banks στο Hell In A Cell, με την RAW Women's Champion να φαίνεται αμετανόητη για την επιλογή της, έχοντας μάλιστα απόλυτη πίστη στον εαυτό της πως θα κερδίσει τον αγώνα και θα παραμείνει πρωταθλήτρια.

- Στην δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς είδαμε τον Rusev ο οποίος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα, να αντιμετωπίζει τον EC3 σε ένα σύντομο αγώνα. Το αστείο κομμάτι σε αυτό είναι πως ο κόσμος φώναζε έντονα "We want Lana" με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή του Βούλγαρου. Προφανώς και ο Rusev πήρε την νίκη μετά από Machka Kick και μετέπειτα Accolade.


- Στην μάχη της Women's Division η Sasha Banks αντιμετώπισε την Nikki Cross σε έναν αγώνα μεγάλης διάρκειας. Η Cross πέρασε από Neckbreaker την Sasha αλλά η Bayley έκανε παρέμβαση για να αποσπάσει την προσοχή της Cross, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θυμώσει η Alexa Bliss και να επιτεθεί στην Bayley έξω από το ρινγκ. Η Sasha Banks φάνηκε να μην χρειάζεται κανένα χέρι βοηθείας αφού όχι μόνο κέρδισε τον αγώνα, αλλά πέρασε τις Women's Tag Team Champions μέσα από το Bank Statement, παίρνοντας ένα δυνατό momentum ενόψει Hell In A Cell.


- Συνεχίζοντας, η Lacey Evans ήρθε αντιμέτωπη με την Ember Moon καθώς η Natalya παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση στα backstage. Ο αγώνας δεν είχε κάποια αξιοσημείωτα highlights πέρα από ένα ωραίο Stunner της Moon. Στο τελείωμα καθώς τα δύο κορίτσια πάλευαν στο κόρνερ του ρινγκ, η Evans χτύπησε με Woman's Right και έπειτα πέρασε από Sharpshooter την αντίπαλό της για να πάρει την νίκη, και φυσικά να στείλει το μήνυμα στην Natalya μιας και τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεσπάσει μια αντιπαλότητα.


- Είδαμε και ένα σύντομο επεισόδιο από το Firefly Fun House, το οποίο άνοιξε με τους Ramblin' Rabbit και Huskus The Pig να τρώνε μια φιγούρα του Seth Rollins. Ο Bray Wyatt τόνισε πως ο "Fiend" ίσως τελικά να μην θέλει να κάνει κακό στον Seth, αλλά αντιθέτως να τον προστατέψει. Έπειτα ο Bray έσπασε στα δύο την φιγούρα του Rollins και την έδωσε να την φάνε. Το επεισόδιο έκλεισε με τον Wyatt να φαίνεται πως αλλάζει την μορφή του σε "Fiend".

- Ακολούθησε η είσοδος του R-Truth στο ρινγκ έχοντας μαζί του την Carmella και τον τίτλο του, η Carmella πήρε το μικρόφωνο και τόνισε πως κουράστηκε με όλο αυτό, καθώς το να είσαι κάτοχος του 24/7 Championship σε περιορίζει από πολλά πράγματα. Όμως, όλο αυτό ήταν ένα κόλπο για να κερδίσει η Carmella το 24/7 Title αφού πέρασε από ένα σύντομο Roll-Up τον Truth. Έπειτα αποχώρησαν και οι δύο από το ρινγκ τρέχοντας.


- Και επιστρέφουμε με έναν αρκετά ενδιαφέρον αγώνα, αφού ο Chad Gable πήρε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει σε επαναληπτικό αγώνα τον King Corbin. Προτού προχωρήσουμε σε όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα στο SmackDown Live, ο Gable κατέστρεψε το στέμμα, το σκήπτρο, καθώς και τον χιτώνα του Corbin.


Η αναμέτρηση ήταν εξίσου δυνατή με αυτή στον τελικό που είχαν βρεθεί. Επίσης, o Gable έκανε το Moonsault της χρονιάς από το τρίτο σχοινί κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου. Όλα όμως καταστράφηκαν όταν ο Corbin άρπαξε το σκήπτρο και το έφερε στο κεφάλι του Gable για να λήξει με DQ ο αγώνας. Η επίθεση συνεχίστηκε μέχρι που ο King Corbin αποχώρησε από την αρένα μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.


- Ο επόμενος αγώνας ήταν ένα Fatal 5-Way Elimination Match, με τον νικητή να κερδίζει έναν αγώνα για το Universal Championship στο επεισόδιο του Raw της άλλης Δευτέρας. Πρώτος αποκλείστηκε ο Ricochet μετά το Kinsasha του Sinshuke Nakamura. Δεύτερος από τον αγώνα έφυγε ο Nakamura αφού τον απέκλεισε ο AJ Styles. Ο Robert Roode προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, και με DDT απέκλεισε τον AJ Styles για να μείνει μόνος του με τον Rey Mysterio.


Ο Roode έβαλε τα δυνατά του για να περάσει μέσα από Glorious DDT τον Μεξικανό, αλλά η εμπειρία του Rey Mysterio μίλησε με τον "Master of 619" να περνάει από το χαρακτηριστικό του Finisher τον Roode για να πάρει την μεγάλη νίκη, και την ευκαιρία για το Universal Championship κόντρα στον Seth Rollins στο επεισόδιο του Raw την επόμενη Δευτέρα.


- Στο Main Event της βραδιάς ο Braun Strowman προσπάθησε να λύσει τις διαφορές του με τον Seth Rollins αντιμετωπίζοντας τον σε αγώνα. Για την ακρίβεια ήταν ένα ακόμη κλασικό ματς μεταξύ των δύο που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, μόνο που περιείχε μια έκπληξη στο κλείσιμο. Καθώς ο Strowman ετοιμαζόταν να εκτελέσει το Powerslam, εμφανίστηκε ο "Fiend" και έσπειρε τον τρόμο βάζοντάς τον κάτω αφού τον άρπαξε από το σαγόνι. Όπως σημειώσαμε νωρίτερα στο Firefly Fun House, o Bray Wyatt είπε ότι ο "Fiend" μπορεί να θέλει να προστατέψει τον Seth Rollins. Αυτό φάνηκε πως έγινε στο κλείσιμο της βραδιάς.


Αποτελέσματα RAW 23/09/2019:

  • Οι Viking Raiders κέρδισαν τους O.C.
  • Ο Rusev νίκησε τον EC3
  • Η Sasha Banks επικράτησε της Nikki Cross
  • Η Lacey Evans κέρδισε την Ember Moon
  • Η Carmella νίκησε τον R-Truth
  • Ο Chad Gable νίκησε τον King Corbin με DQ
  • Ο Rey Mysterio κέρδισε το Fatal 5-Way Elimination Match

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη