How WWE should have booked: Demon Balor vs. The Fiend


Ακολουθεί ένα άρθρο από τον Νίκο Ασλανίδη για το πως πιστεύει πως πρέπει να γίνει Booked ο Fiend και προσωπικές σκέψεις του για το Feud μεταξύ Finn Balor και The Fiend. Ας ξεκινήσουμε...

Αρχικά θα ήθελα να μην συνεχιζόταν το Feud ανάμεσα τους το 2017 με το Demon King vs Sister Abigail που στην τελική ούτε καν είδαμε το Match. Ότι άλλο πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους από το 2017 μέχρι και το φετινό Summerslam δεν έχω πρόβλημα και θα τα άφηνα έτσι.

Μετά το In-Ring ντεμπούτο του Fiend στο Summerslam με θριαμβευτική νίκη ο Balor εξαφανίζεται μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ ο Fiend πάει για το Universal τίτλο του Rollins όπως γίνεται και στην πραγματικότητα. Στο επόμενο Raw που θα είναι και Go-Home Episode ο Braun εκνευρισμένος από την επίθεση που δέχτηκε από τον Fiend θα απαιτήσει να προστεθεί στον αγώνα του Rollins με τον Fiend. Ο Beast Slayer μετά την νίκη του ενάντια τον Rey Mysterio στο Raw θα ανακοινώσει πως δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κανένα Monster Among Men ή κανέναν Fiend και θα δώσει την ευκαιρία στον Braun.

Hell In A Cell Triple Threat Match - Rollins vs. Strowman vs. Fiend

Ο αγώνας θα είναι καταστροφικός και γεμάτος με Mind Games από τον Fiend. Θα έχουν Face-Off ο Monster και ο Fiend στην αρχή αλλά ο Rollins θα προσπαθεί να εμπλακεί αλλά θα τον βγάζουν εκτός συνέχεια. Μετά από αρκετό ξύλο στον Seth επιτέλους θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο. Ο Braun θα ρίχνει τον Fiend αλλά αυτός θα σηκώνεται αμέσως ώστε να φανεί δυνατός. Θα ξεκινήσει έπειτα ο Fiend να δέρνει τον Braun και τον Champion με διάφορες κινήσεις αλλά και με διάφορα αντικείμενα όπως Steel Chairs, αλυσίδες ακόμα και το Lantern που φέρνει μαζί του στο entrance του. Ο Braun θα εκνευριστεί και θα αρχίσει να καταστρέφει τα πάντα. Θα σπάσει μέχρι και ένα μέρος του κελιού με το Running Powerslam και η μάχη θα οδηγηθεί και έξω από το κελί. Ο Seth θα βρει ευκαιρία να χτυπήσει και θα ξεκινάει τα Stomps, Splashes, Pedigree και ότι άλλο έχει. Μετά από πολλαπλά Finishers και Kickouts και από τους 3 αγωνιζόμενους, ο Seth θα προσπαθήσει ένα τελευταίο Stomp στον Fiend αλλά αυτός θα σηκωθεί κάνοντας το Spider Walk του σοκαροντας τον Seth. Έπειτα θα τον πιάσει για ένα τελικό Sister Abigail και με ένα Mandible Claw θα τον αποτελειώσει και θα κερδίσει τον αγώνα και τον τίτλο! Έπειτα θα κλείσουν τα φώτα και στην μέση του Ring ο Fiend με το ένα χέρι θα υψώνει τον τίτλο και με το άλλο ένα Lantern με το κεφάλι του Rollins. Και κάτω στα πόδια του σωριασμένοι οι Braun και Seth.

Τρομοκρατία και έλεγχος του Raw από τον Fiend


Μετά την μεγάλη νίκη του, ο Fiend σιγά σιγά θα πάρει τον "έλεγχο" του Raw! Δηλαδή θα μπαίνει στο Intro του WWE Then, Now, Forever. Όπως στο περασμένο Raw θα μπαίνει επίσης και στα Graphics και στα Match του Raw. Θα ξεκινήσει μια νέα γενιά φόβου και τρομοκρατίας στο Raw καθώς οι περισσότεροι θα φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν ακόμα και να τον αντικρίσουν. Ο Bray στο Firefly Fun House θα είναι επιτέλους χαρούμενος που θα έχει έναν World τίτλο και θα συνεχίζει κάθε βδομάδα με νέο επεισόδιο. Θα αποδέχεται και θα προειδοποιεί τους λίγους που θα θέλουν να τον αντιμετωπίσουν. O Fiend θα εμφανίζεται στο Raw και θα καταστρέφει τους αντιπάλους του. Στο Survivor Series θα αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar που θα έχει κερδίσει το WWE Championship από τον Kofi Kingston. Ο Lesnar δεν θα δείχνει φόβο και θα μπορεί να δείρει αρκετά τον Fiend. Ο Fiend όμως δεν χάνει και κάνει kickout από όλα τα F5 του Lesnar κάνοντας τον να σοκαριστεί και να εκνευριστεί. Έπειτα ο Fiend ξεκινάει να φτιάχνει Momentum και να καταστρέφει τον Lesnar. Όμως ούτε ο Beast χάνει. Μετά από μια μικρή παρέμβαση του Lars Sullivan (Feud με τον Lesnar) o Beast αποσυντονίζεται και ο Fiend με Spider Walk τον τρομάζει και τότε δίνει το τελικό χτύπημα ο Fiend για την νίκη με μια μικρή βοήθεια από τον Sullivan ώστε να μην φανεί πολύ αδύναμος ο Brock.

It's Royal Rumble Time!

Ο Fiend αγωνίζεται ξανά με τον Braun Strowman για μια ακόμη φορά για το Universal Championship. Ο παλιό φίλος του Bray έχει προσωπικό θέμα με αυτόν και θέλει να τον τελειώσει για μια και καλή και να κερδίσει τον τίτλο. Ωστόσο πάλι δεν τα καταφέρνει αλλά δίνει ένα ακόμα δυνατό αγώνα με τον Fiend. Μετά τον αγώνα κλείνουν τα φώτα και εμφανίζονται άλλοι δύο παλιό φίλοι του Bray όπου θα μας τους είχε κάνει tease ο Bray στο Firefly Fun House. Οι Rowan και Harper όπου πριν λίγο καιρό ήρθαν στο Raw εμφανίζονται και παίρνουν τον αποτελειωμένο Braun με Leader τον Fiend και αποχωρούν από το ring (όπως με την Wyatt Family και Undertaker μετά το HIAC 2015).

Royal Rumble Match

Οι Rowan και Harper θα εισέλθουν και οι δυο τους στο Match και θα κυριαρχούν για ένα χρονικό διάστημα. Στο νούμερο 30 θα είναι επιτέλους η στιγμή που περιμέναμε! Ο Demon Finn Balor επιτέλους κάνει την επιστροφή του και αποκλείει αρκετά άτομα και καταστρέφει τους παλιό φίλους του Bray. Φαίνεται ισχυρός και αποφασισμένος ο balor. Ο αγώνας συνεχίζεται και έχουμε μείνει στα 3 τελευταία άτομα Balor - Rowan - Harper και ξεκινάει ωραίος αγώνας 1on2 με τον Balor να προσπαθεί να κάνει το απίθανο. Πετυχαίνει τον Rowan με Drop Kick στέλνοντας τον πάνω στον Luke έπειτα τοποθετεί τον ένα πάνω στον άλλο και πετυχαίνει ένα εκπληκτικό Coupe De Grace τους αποκλείει και κερδίζει το Rumble!

Next Monday Night On RAW

Ο νικηφόρος Balor έρχεται στο Ring για να ανακοινώσει ποιον θα αντιμετωπίσει στην WrestleMania 36. Σκέφτεται λίγο και παίρνει την τελική του απόφαση. Φωνάζει το όνομα BRAY WYATT! Και τότε εμφανίζεται ο Bray στην οθόνη και έχουν έναν μικρό διάλογο. Αναφέρουν όλα τα γεγονότα και τα Match που είχαν μεταξύ τους. Ο Finn του ξεκαθαρίζει πως επέστρεψε αποφασισμένος να τον καταστρέψει και να πάρει πίσω το Universal τίτλο του! Ο Bray του τονίζει πως στην WrestleMania δεν θα είναι απλός αγώνας αλλά μάχη δαιμόνων και ο Finn του απαντάει πως ο Fiend δεν έχει ξανά δει δαίμονα όπως τον δικό του και τότε σβήνει η οθόνη και εμφανίζεται στο Stage ο Fiend με τον τίτλο και ένα μικρό πορτρέτο με τον demon balor να είναι πεσμένος στο έδαφος με αίματα τριγύρω του και τον Fiend από δίπλα του να του παίρνει την ψυχή.

Ξεκινάει το Build Up

Ο Bray στο Firefly Fun House θέλει να δει τι μπορεί να καταφέρει ο Balor. Έτσι του βάζει προκλήσεις ώστε να τον τεστάρει και προσπαθεί να τον αποδυναμώσει. Τον προκαλεί σε αγώνες με τους Harper και Rowan. Του αναφέρει πως πήρε μια φορά την ψυχή του ανθρώπου Balor και πως τώρα θα πάρει και την ψυχή του δαίμονα του. Αρκετά Mind Games και επιθέσεις από τον Fiend. Προσπαθεί να εξαφανίσει όλο το Momentum του Balor. Στο Elimination Chamber Οι Rowan και Harper θα κερδίσουν τους Raw Tag Team τίτλους ενώ ο Fiend θα κάνει defend τον τίτλο του μέσα στο Chamber. Με αντιπάλους Alesteir Black, Samoa Joe, Rey Mysterio, Baron Corbin και Dolph Ziggler. Ο Fiend θα κάνει το Retain καταστέφοντας τους πάντες στο τέλος του αγώνα. Έπειτα όμως θα προβληθεί ένα βιντεάκι στην οθόνη με τον Balor να λέει για τον δαίμονα του (παρόμοιο με το promo στο Feud balor-Seth 2016). Θα αναφέρει πως ο δαίμονας του είναι εδώ μόνο για να κατακτήσει. Και στο τέλος θα μεταμορφωθεί στον Demon King και κάτω από τα πόδια του θα έχει τον Fiend και τους παλιό φίλους του. 

Στο Fastlane ο balor θα αγωνιστεί σε Elimination Match με τους Rowan και Harper. Θα καταφέρει να τους κερδίσει και τους 2 αλλά μετά θα του ξανά επιτεθούν και θα εμφανιστεί ο Fiend και θα τον τελειώσει με Sister Abigail. Στο επόμενο Raw ο Balor στα Backstage θα έχει καταστρέψει τους φίλους του Bray καθώς ο Fiend θα βρίσκεται στο ρινγκ και θα παρακολουθεί τo Fight. Αμέσως μετά όμως θα παιχτεί το theme του Demon King και ο Balor (ως άνθρωπος) θα εμφανιστεί πίσω από τον Fiend και θα ξεκινήσει να τον διαλύει. Θα υψώσει τον Universal τίτλο και θα δείξει με το δάχτυλο του το WrestleMania Logo.

Τελευταίο Raw πριν την Mania ο balor μπαίνει στο Ring και κάνει ένα σύντομο promo. Λέει πως την Κυριακή το reign του Fiend θα τελειώσει και έτσι θα τελειώσει και την τρομοκρατική περίοδο του. Τότε στην οθόνη βλέπουμε το επεισόδιο του Firefly Fun House με τον Bray να λέει στον Balor πως αυτή θα είναι η μάχη της ζωής του και του προτείνει να προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Επίσης του τονίζει πως έχει ένα μυστικό. Αλλά δεν του λέει τι είναι. Το μόνο που αναφέρει είναι πως θα το μάθει την Κυριακή στην WrestleMania. Έπειτα σβήνουν τα φώτα και ο Fiend με τους Rowan και Harper εμφανίζονται στο Stage κρατώντας και οι 3 τους lanterns που γράφουν όλους όσους έχουν χάσει η δεχτεί επίθεση από τον Fiend. Από πίσω τους πολλοί ακολουθεί του Fiend με κουκούλες και μάσκες.

WrestleMania 36
Universal Championship Match
"The Fiend" Bray Wyatt vs. "Demon" Finn Balor



Μετά από μήνες κυριαρχίας στο Raw και καταστρέφοντας τους πάντες ήρθε η ώρα για μία δυνατή μάχη για τον Fiend. Πραγματοποιεί πρώτος το Entance του με Lanterns στην μεγάλη οθόνη στο Stage να έχουν όλα τα ονόματα των θυμάτων του Fiend. Θα δημιουργηθεί μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Έπειτα θα φανερωθεί στην οθόνη η πρόταση "He's Got The Whole World.. IN HIS HANDS"  όπως και στο προηγούμενο Raw οι ακολουθεί του με τις κουκούλες και της μάσκες θα βρίσκονται στο Stage με οδηγούς τον Rowan και Harper. Έπειτα θα εμφανιστεί ο Fiend και θα οδηγήσει τους ακόλουθους του στο Ring. Μετά θα κλείσουν τα φώτα και όλοι θα εξαφανιστούν και o Fiend θα αναμένει τον αντίπαλο του. Ξεκινάει το Theme του Demon King και η ατμόσφαιρα αλλάζει και πάλι. Ο Balor θα υψωθεί και από κάτω του δαίμονες (όπως στο Super Show Down στην Αραβία) καθώς θα κατεβαίνει την ράμπα με το χαρακτηριστικό Lizard Walk του θα βρει μπροστά του ένα αλυσοπρίονο, θα το σηκώσει και θα το βάλει μπρος (όπως σε Entrance του στο NXT). Θα εισέλθει στο Ring και θα έχει Face-Off με τον Fiend.

Ώρα να ξεκινήσει επιτέλους ο αγώνας! Ο Balor μπαίνει δυναμικά χρησιμοποιώντας διαφορά Drop Kicks και Dives. Έχει τον έλεγχο του αγώνα στην αρχή, αλλά ο Fiend του σταματάει το momentum και ξεκινάει να τον καταστρέφει. Η μάχη οδηγείται έξω από το Ring και ξεκινάνε να σπάνε τα Announcer Tables. Ο Balor θα βρει ευκαιρία και θα πετύχει ένα Coupe De Grace στον Fiend όπου θα βρίσκεται στο Ringside. O Balor θα έχει καταφέρει να κάνει kick out σε 3 Sister Abigail και το ίδιο και ο Fiend στα Coupe De Grace. Μετά από εξαντλητική 20λεπτη μάχη οι δύο αγωνιζόμενοι θα είναι σωριασμένοι στο Ring. Ο Fiend θα σηκωθεί με το Spider Walk του και ο Demon King με το Lizard Walk θα τον πλησιάσει και θα τον κοιτάξει κατάματα δείχνοντας πως δεν φοβάται απολύτως τίποτα. Θα ξεκινήσουν και πάλι την μάχη τους χρησιμοποιώντας δυνατές και γρήγορες κινήσεις. Ο Fiend θα τον πιάσει για Sister Abigail αλλά ο balor θα ξεφύγει αλλά κατά λάθος θα πέσει πάνω στον referee βγάζοντας τον εκτός. Αμέσως ο Balor θα ρίξει και τον Fiend με Drop Kick και θα πάει για το Coupe De Grace.

Τότε όμως πριν προλάβει να πετύχει το Finisher του ο Demon King θα παιχτεί ένα Theme. Θα εμφανιστούν οι Rowan και Harper αλλά ο Balor εύκολα θα τους διαλύσει. Θα κλείσουν τα φώτα και θα εμφανιστεί και ο Braun Strowman κάνοντας την επιστροφή του και θα διαλύσει τον Balor. Ο Fiend πάει για το Pin αλλά ο Balor κάνει Kickout. Ο δαίμονας σηκώνεται εκνευρισμένος και ξεκινάει Brutal assault στον Fiend και έπειτα στον Braun. Με μια αλυσίδα δέρνει τον Braun και τον τοποθετεί πάνω σε ένα τραπέζι στο ringside και τον βγάζει εκτός με ένα δυνατό Coupe De Grace. Θα μπει στο Ring και θα ξεκινήσει τα Dives πάνω στους Rowan Harper και Fiend. Έπειτα θα πετύχει και ένα τελευταίο Coupe De Grace στον Fiend αλλά θα τον τραβήξουν έξω και πάλι θα πρέπει να κανονίσει τους Rowan και Harper.

Αφού τους έχει διαλύσει όλους για τα καλά μπαίνει και πάλι στο Ring να ολοκλήρωση την μάχη του με τον Fiend. Λίγα λεπτά αργότερα ανεβαίνει στα σχοινιά για να κάνει το τελευταίο του Coupe De Grace αλλά οι Braun, Rowan και Harper είναι και πάλι όρθιοι και κοιτάζουν τον Balor. Αποσυντονίζεται κάνει το Finisher του αλλά δεν το πετυχαίνει και ο Fiend τον αποτελειώνει με το Sister Abigail και κερδίζει τον αγώνα. Οι ομάδα του Fiend μπαίνει στο Ring και πετάνε έξω τον Balor. Η WrestleMania τελειώνει με τους 4 στην μέση του Ring νικηφόρους και τον Fiend να υψώνει τον τίτλο.

Μετά από καιρό ο Demon King Balor αγωνίζεται ξανά με τον Fiend και επιτέλους καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο και ο Braun προδίδει τον Fiend και τον καταστρέφει για εκδίκηση για όλα όσα του έχει κάνει και την εκμετάλλευση. Ο Balor επιτέλους έχει τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε και πάλι στα χέρια του και ξεκινάει το title Reign του ενώ ο Fiend ξεκινάει Feud με τον Braun Strowman.

Έτσι λοιπόν θα έκανα εγώ Book τον Fiend και το Dream Match Demon Balor vs The Fiend. Έδωσα την νίκη στον Fiend στην WrestleMania διότι ήθελα να συνεχίσει κι άλλο το Title Reign του. Έπειτα έδωσα επιτέλους τον τίτλο στον Balor που το αξίζει. Έκανα τον Fiend έναν Star που θα τρομοκρατεί το Raw και θα κυριαρχεί. Έκανα επίσης το Wyatt Family Reunion που σίγουρα πολλοί θα θέλαμε να το δούμε. Πως σας φάνηκε το Booking; Τι θα θέλατε στην συνέχεια για τον Fiend; Πείτε μας στα σχόλια!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη